Nyhedsbrev April 2020 – CrossBox

Nyhedsbrev April 2020

Det er efterhånden 3 måneder siden at sidste nyhedsbrev blev udsent. På den tid er der sket utrolig meget, både hos CrossBox samt generelt i Danmark, og verden, hvor Corona Virus – Covid 19, har gjort sit indtog, og påvirket vores allesammens hverdag.
I skrivende stund er vi, som mange andre virksomheder, ved påbud blevet lukket. Det er selvfølgelig rigtig træls, men desværre en nødvendighed. Dog ser kurven ud til at stabilisere sig, og det giver håb for at vi snart får lov at åbne igen.

Nye lokaler fra medio april

Fra medio april 2020, vil CrossBox være at finde i nye lokaler på Mågevej 20 i Hadsten. Mere om flytningen, kan du læse i, ved at følge dette link: http://crossbox.dk/crossbox-i-hadsten-flytter/

Vi er super spændte på at vise de nye lokaler frem til jer, og vi synes vi har fundet et rigtigt godt sted, hvor vi med sikkerhed kan sige, at vi kan blive boende i mange år.

En del af lokalerne kan vi desværre ikke selv benytte, og derfor søger vi en lejer. Det drejer sig om et kontor, samt et tilhørende lager/behandlingsrum/klinik mv. Kontoret er 11,1 kvm og det tilstødende lokale (behandlerrum, lager mv.) er 21,5 kvm. Der er mange anvendelsesmuligheder. Lokalerne er klar til at rykke ind i. Nærmere beskrivelse kommer på et særsklit opslag på vores hjemmeside, og på facebook. Men kunne du forestille dig at det var noget for dig, så kontakt os endelig.

Nye hold og nye instruktører

I vores nye lokaler, har vi mulighed for, at køre mobilitet, yoga eller lign. hold i et dedikeret lokale. Dette vil vi meget gerne kunne tilbyde, og vi søger derfor efter personer som kunne have lyst til at have denne type hold hos os. Instruktører til børnehold eller alm. cross vil vi også gerne afsøge muligheden for. Så har du lyst, tid og energi, og måske erfaring (ikke et krav) så hører vi meget gerne fra dig. Vi vil også sætte stor pris på hvis du vil henvise fra dit netværk, hvis du skulle kende en der kunne være interesseret i at være instruktør hos os.

Nyt udstyr

Af nyt udstyr, kan vi nævne at der er indkøbt 2 løbebånd, og at der ligeledes er indkøbt 2 træningsbænke. Vi har også indkøbt flere dumbells og et stativ til disse, samt flere bumperplates. Endvidere har et par medlemmer tilbudt hjælp med at få lavet lidt flere Poly Boxes, og der kommer også et par tove og frithængende ringe. Så vi er klar til at tage godt imod jer, når der igen kan åbnes op.

Inspiration til træning mv.

Vi har via vores facebook side lavet nogle live træninger, der også er ligger som fast tilgængelige videoer på vores facebookside. Vi vil forsøge at lave flere livetræninger og andre inspirationskilder, i denne corona tid. Følg gerne med på vores facebookside, ved at “synes godt om” siden, så du får besked når der kommer noget nyt.
Skulle du ikke have set det, har vi også lavet en artikel om, hvordan man undgår corona kuller:
http://crossbox.dk/undgaa-corona-kuller/

Del de gode oplevelser

Vi håber at I får mange gode oplevelser i CrossBox, og allerede har haft mange gode oplevelser. Vi vil sætte rigtig stor pris på, hvis I vil dele disse på sociale medier, eller giver jeres anbefalinger på vores Facebook side. Måske der er tid til det nu, hvor mange ting alligevel er lukkede. Vi bliver også rigtig glade, hvis I fortæller om os til jeres omgangskreds, eller inviterer folk i jeres omgangskreds med til en prøvetræning. Jo flere vi bliver, desto bedre bliver CrossBox.

Bootcamps

Så snart vi ved hvornår vi åbner, vil vi udbyde nye bootcamps. Både outdoor som bliver om morgenen 2 gange om ugen. Endvidere kommer der også nye hold af både efterfødsel og vægttab.
Hvis du vil vide mere kan du læse om vores Bootcamps her: http://crossbox.dk/bootcamp/
Eller kontakte os for yderligere information.

TUSIND TAK!!!

Vi har i den seneste tid oplevet så meget støtte, positive tilbagemeldinger, støtte ved fastholdelse af abonnementer, hjælp til flytning, indretning af lokaler osv. Vi er så taknemmelige for alt den støtte og vi glæder os til at kunne give tilbage til jer allesammen, så snart vi igen kan få lov at åbne og træne med jer.

Til alle med abonnement, der ikke har bedt om en t-shirt eller tidligere bootcamp deltagere og kilppekortsmedlemmer, vil vi lige slå et slag for, at I selvfølgelig også kan købe en t-shirt, hvilket flere også har efterspurgt. En voksen str. koster 199 kr. og en børnemodel koster 165 kr. Du kan bare skrive til os jf. den seneste fremsendte mail.

Vi glæder os til at se jer allesammen igen.

Pia & Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *