Bootcamp

Bootcamp I Hadsten

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox tilbyder vi flere forskellige faste Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske også en ny type bootcamp. Der er fx Bootcamp for dig der ønsker hjælp til et vægttab, og til dig der er morgenfrisk og ønsker at træne udendørs. Der er også Bootcamp til dig der har født indenfor de seneste år, og som ønsker at få træning der er målrettet dette.
Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også er andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp du vælger.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp

Vi tilbyder følgende BootCamps hos CrossBox. Du kan klikke på navnet, for at komme direkte til beskrivelsen.


Mama Bootcamp

Mama Bootcamp – Opstart 4. januar 2022

BootCamp efterfødsel hos CrossBox i Hadsten

Nye hold med opstart i oktober 2021

Mama Bootcamp bydes som 8 ugers forløb, med en ugentlig holdtræning hos CrossBox i Hadsten. Holdet er til dig, der ønsker at genopbygge muskler og stabilitet, samt få en grundform, efter graviditet og fødsel. Holdet er både for den nybagte mor, eller dig som har født indenfor de seneste par år, og ønsker at komme i gang med træning igen.
Der udbydes hold tirsdag og/eller fredag formiddag. Der afsættes 60 min. til hver træning. Efter træning serveres lidt frugt, til at slutte af med, hvor du har mulighed for at hygge med dit barn og de andre mødre og børn. Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 09.00 – 10.00 el.
Tirsdage kl. 10.30 – 11.30


Varighed 60 min. pr. træning.

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Mama bootcamp:

 • Ugentlig træning med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd hos CrossBox
 • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
 • Frugt efter træning
 • Mulighed for at skabe sociale relationer.
 • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Mama Bootcamp
 • Råd og vejledning fra træner/kostvejleder.
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter graviditet og fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Uanset om du lige har født, eller om du har født indenfor de seneste par år, og ønsker at komme igang med træning, der er tilpasset de udfordringer som en graviditet og fødsel kan medføre. Her er babyer og mindre børn naturligvis velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som en del af træningen. Det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen – men især bækkenbund og core (mave & ryg muskulatur). Det er en rolig og hyggelig, men samtidig effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventuelle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt frugt. Her vil der være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for. Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen.

Ved køb af denne bootcamp, får du i perioden du deltager på bootcamp, adgang til at træne på egen hånd i vores lokaler. Du kan benytte de øvelser du har lært under træning i bootcampen, og evt. mødes med de andre deltagere og træne med dem.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer.

For at en Mama Bootcamp gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Morgen Bootcamp

Morgen Bootcamp – 
Udsolgt – Næste holdstart i januar 2022

Billede til morgen bootcamp, træning hos CrossBox i Hadsten

Træningen er målrettet dig, der gerne vil starte dagen med et skud god energi og høj puls. Det er fedt at starte dagen med sved på panden, og vi lover dig at vi sender dig ud af døren, klar til at møde dagens udfordringer.

Holdet er for alle, uanset niveau, køn, alder og tidliger træningserfaring. Fokus er mod at få en træning der giver energi, og styrker din udholdenhed og kondition. Under billedet finder du yderligere information og holdbeskrivelse.

Morgen Bootcamp starter d. 26 oktober og har sidste træning d. 28. december 2021. I alt 16 træninger, da der d. 30/11, 10/12 og 14/12 ikke er arrangeret træning. (Det er dog muligt at selvtræne disse dage)

Tidspunkter:
Tirsdage kl 06.00-6.45
Fredage kl. 06.00-6.45

8 ugers forløb

Pris:
895 kr.

Pladser:
14 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Morgen Bootcamp:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Før og efter fysisk test
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Morgen Bootcamp
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 400 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Morgen Bootcamp er træning til dig der er morgenfrisk og gerne vil starte dagen med et spark god energi. Det kan være svært at komme ud af fjerene om morgenen, men når først du har fået trænet, så har du en fantastisk følelse i kroppen.

Vi dyrker funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Dog vil der være mest fokus på udholdenhed og samlet styrke af din core. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX, dumbells og meget andet – kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så både nybegynderen og den øvede kan være med og bliver udfordret. Samtidig sørger vi for at det også bliver sjovt at komme i, eller holde formen.

Under første og sidste træning vil alle blive testet i udvalgte øvelser, for at synliggøre fremskridt og resultater henover bootcampen.

For at en Morgen Bootcamp gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Bootcamp Vægttab

Bootcamp Vægttab – 
Næste holdstart 26. oktober 2021

BootCamp Vægttab CrossBox Hadsten

Inkl. 2 sessioner med personlig vejledning, hvor der arbejdes med vaneændring. Læs mere om Bootcampen herunder, og skynd dig at sikre dig en plads.

Bootcamp Vægttab udbydes som 8 ugers forløb, med 2 ugentlige træninger hos CrossBox i Hadsten. To gange under forløbet har du mulighed for at modtage personlig vejledning, hvor der arbejdes med vaneændring, for at fremme dit ønske om vægttab. Holdet og samtalerne afholdes af Pia Crone, som har en prof. bachelor i ernæring og sundhed, uddannet vanecoach, og som også er instruktør på holdet. Her er der også mulighed for at få lavet en professionel kropsanalyse. Træningen tilpasses til dit niveau, så uanset om du er nybegynder, eller om du har trænet før, så kan du være med og få udbytte af alle træninger.

Vi lover at det bliver et intenst forløb, men hvor der også er plads til at have det sjovt sammen i gruppen, og hvor træningerne er motiverende og giver dig god energi. Alle deltagere har samme mål, og holdet er lukket i perioden, så du får et godt sammenhold med de øvrige deltagere.

Ønsker du endnu mere hjælp og opbakning til dit vægttab, kan du købe yderligere personlig vejledning – Både personlig kostvejledning og/eller coaching eller yderligere personlig træning. Dette kan du læse meget mere om her: Kostvejleder Pia Crone
Som deltager på bootcamp vægttab får du en rabat på 10% på alle personlige forløb.

Bootcamp Vægttab starter d. 26. oktober og har sidste træning d. 30. december 2021. I alt 16 træninger. OBS!! der er ikke træning følgende datoer – 30/11, 9/12, 14/12 og 23/12.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 16.45 – 17.45
Torsdage kl. 16.45 – 17.45

8 ugers forløb

Pris:
1.795 kr.


Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør a’ 60 min.
 • Godt sammenhold i et lukket forløb sammen med andre som også har et ønske om vægttab
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • 2 x individuel kostvejledning a’ 45 min inkl. professionel kropsanalyse ved opstart og afslutning af forløbet
 • Udlevering af opstartsmateriale vedr. kost og motion (opskrifter, hjemmetræningsprogrammer mv.)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Adgang til lukket facebook gruppe hvor der i forløbet bliver postet opslag omkring kost og inspiration til aktiviteter
 • Rabat på bootcamp på 120 kr., hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Dette hold er for personer der ønsker at sætte fut i et vægttab, og få en sundere og stærkere krop – både kvinder og mænd kan deltage. Her har vi både fokus på træning og på kosten. Det er funktionel træning, som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wallballs, TRX, romaskiner og meget andet. ALLE uanset niveau kan deltage, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, og der er god tid til at vejlede den enkelte. Har du væsentlige skader eller fysiske begrænsninger anbefaler vi at du kontakter os, evt. også i samråd med egen læge, inden tilmelding.

Vi træner 60 min. 2 gange om ugen – i alt 16 træninger, og det vil være varierende træninger fra gang til gang.

Kropsanalyse og oplæg

Inden forløbets opstart, samt når forløbet er afsluttet, vil der være mulighed for at få foretaget en individuel kropsanalyse. Denne indebærer vejning og måling af bl.a. muskelopbygning, fedtprocent, bodyage og meget mere, og er selvfølgelig valgfrit. Udover dette vil der i forbindelse med kropsanalysen, være et oplæg omkring kost, vaner og adfærdsændring, så du her kan få inspiration til at optimere dit vægttab og få en sundere livsstil. Oplægget afholdes af Pia Crone, som er uddannet kostvejleder med en prof. bachelor i ernæring og sundhed, og som er instruktør på bootcampen. Her vil der ligeledes være mulighed for at møde alle de andre deltagere på holdet. Der vil blive serveret lidt at drikke og spise, og der vil være mulighed for at tale med hinanden, dele erfaringer og stille spørgsmål.

Der vil i forbindelse med den individuelle kropsanalyse være lidt ventetid indtil alle, der ønsker det, har været igennem. Det foregår selvfølgelig enkeltvis og under fuld diskretion. Samlet set vil kropsanalyser samt oplæg vare i ca. 2-3 timer.

Inden opstart vil du modtage materiale på mail som indeholder en masse gode råd og vejledning omkring kost, vaner og motion samt madopskrifter og forslag til hjemmetræning.

For at en Bootcamp Vægttab gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Intro Bootcamp

Intro Bootcamp- 
Næste holdstart d. 5 januar 2022

Introforløb - Intro Bootcamp

Tidspunkter:
Søndage kl. 10.00 – 11.00
Onsdage kl. 19.00 – 20.00

2 ugers forløb

Pris:
99 kr.


Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Intro Bootcamp:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør a’ 60 min.
 • Introduktion til grundprincipperne i funktionel træning
 • Gratis oprettelse af medlemskab hos CrossBox hvis medlemskab købes efter afslutning af intro BootCamp
 • Instruktør der har tid til grundig instruktion og besvarelse af spørgsmål
 • Godt sammenhold og motiverende træninger

Holdbeskrivelse

Dette hold er for dig der ønsker at prøve CrossFit inspireret funktionel træning. Det er et kort forløb over 2 uger, med 4 træninger. Her vil du blive introduceret til træningen, udstyret og begreberne. Instruktøren på holdet vil tage sig god til til at instruere og hjælpe, men samtidig lover vi at du får sved på panden.
Forløbet er for alle der ønsker at prøve funktionel træning, og som ikke har, eller kun i begrænset omfang har kendskab til træningsformen. Efter deltagelse vil du være godt klædt på til at deltage på en af vores Bootcamps, eller på vores holdtræninger, som medlem hos os.