Bootcamp

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox tilbyder vi flere forskellige Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske nye typer af bootcamp. Der er fx Bootcamp for dig der ikke har prøvet funktionel træning tidliger. Der er også Bootcamp til dig der har født indenfor de seneste år, og som ønsker at deltage på en lukket hold, med træning der er målrettet til, og tager hensyn til kvinder der har født.
Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også kan være andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp du vælger. Det kan være sociale aktiviteter, hjemmetræningsplaner eller lukke Facebook gruppe til at holde kontakt med de øvrige deltagere.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp

Vi tilbyder følgende BootCamps hos CrossBox. Du kan klikke på navnet, for at komme direkte til beskrivelsen.


Mama Bootcamp

Mama Bootcamp – Hold for 1. halvår er nu klar.


Mama Botcamp er klar igen. Denne gang kan du booke forløb helt frem til sommerferien, men i 2 dele, så du enten får 6 træninger eller 12 træninger.


Ønsker du at deltage på 2 bootcamps, og derved få mulighed for at træne 2 gange om ugen på Mama Bootcamp, får du 50 % rabat på Bootcamp nr. 2 du køber. Rabatten fratrækkes automatisk når du tilmelder dig bootcamp nr. 2

BootCamp efterfødsel hos CrossBox i Hadsten

Nye hold med åben tilmelding, tirsdage og torsdage med opstart i uge 11 og i uge 20 (marts 2024 og maj 2024)

Mama Bootcamp udbydes som et 6 ugers forløb, med en ugentlig holdtræning hos CrossBox i Hadsten. Holdet er til dig, der ønsker at genopbygge muskler og stabilitet, samt få en grundform, efter graviditet og fødsel. Holdet er både for den nybagte mor, eller dig som har født indenfor de seneste par år, og ønsker at komme i gang med træning igen. Måske du har haft nogle komplikationer ifm. din fødsel – det kan vi også tage hensyn til.
Der udbydes hold tirsdag og/eller torsdag formiddag. Der afsættes 60 min. til hver træning. Efter træning serveres lidt frugt, til at slutte af med, hvor du har mulighed for at hygge med dit barn og de andre mødre og deres børn. Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 10.00 – 11.00
Torsdage kl. 10.00 – 11.00
Varighed 60 min. pr. træning.

6 ugers forløb

Pris:
695 kr.

Pladser:
10 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Mama bootcamp:

 • Ugentlig træning med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd hos CrossBox
 • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
 • Frugt efter træning
 • Mulighed for at skabe sociale relationer.
 • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Mama Bootcamp
 • Råd og vejledning fra træner/kostvejleder.
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning
 • 50 % rabat – hvis du ønsker at træne på begge bootcamps, får du 50 % rabat på den ene af de 2 bootcamps.

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter graviditet og fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Uanset om du lige har født, eller om du har født indenfor de seneste par år, og ønsker at komme igang med træning, der er tilpasset de udfordringer, som en graviditet og fødsel kan medføre. Her er babyer og mindre børn naturligvis velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som en del af træningen. Det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen – men især bækkenbund og core (mave & ryg muskulatur). Det er en rolig og hyggelig, men samtidig effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventuelle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning, og musikken er naturligvis tilpasset sådan at børnene kan opholde sig i træningslokalet. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt frugt og mulighed for at lave kaffe. Her vil der være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for.

Det praktiske

Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen. Så er du klædt godt på til opstarten.

Ved køb af denne bootcamp, får du i perioden du deltager på bootcamp, adgang til at træne på egen hånd i vores lokaler. Du kan benytte de øvelser du har lært under træning i bootcampen, og evt. mødes med de andre deltagere og træne med dem.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen, så tag dem endelig med til denne bootcamp.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge/jordemoder inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer, eller hvis du på andre måder er i tvivl. Kontakt os gerne ved spørgsmål hertil.

For at en Mama Bootcamp gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Yoga Bootcamp

Nyt bootcampforløb – Yoga Bootcamp!!

Bootcamp med Yin Yoga, som et lukket forløb på 6 uger, med en ugentlig træning. Her er fokus udelukkende på Yoga, og derfor kan dette forløb være et super godt supplement, til den funktionelle træning. Du får med Yoga Bootcamp tid til at fokuserer på din smidighed og mobilitet.

Ved at købe plads på dette forløb får du adgang til et lukket hold, med få deltagere. Det er den samme instruktør som kører forløbet, og der vil blive tid til at fokusere på dine stræk, samt god vejledning i at forbedre din mobilitet.

Yin yoga består af lange rolige bindevævsstræk. Et stærkt bindevæv forbedrer kroppens smidighed og mobilitet og reducerer kroniske smerter og spændinger i kroppen.
Du vil blive guidet grundigt gennem alle øvelserne og alle kan deltage – både nybegyndere og øvede.

At træne din mobilitet og smidighed gavner din teknik i styrketræning. Det giver dig en bedre bevægelighed, du kan derfor udføre styrkeøvelserne mere korrekt, du får mest muligt ud af træningen, og kan ende ud med mulighed for et større load.

Ønsker du endnu mere hjælp og opbakning til at nå dine mål, kan du købe yderligere personlig vejledning – både personlig kostvejledning og vanecoaching eller yderligere personlig træning. Dette kan du læse meget mere om her.

Tidspunkter:
Torsdage kl. 17.00 – 18.00
Varighed 60 min. pr. træning.

6 ugers forløb

Pris:
299 kr.

Pladser:
8 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Yoga bootcamp:

 • Ugentlig træning med instruktør
 • Sikret plads på holdet til alle 6 træninger
 • Yin Yoga med dedikeret fokus på mobilitet via bindevævsstræk
 • Mulighed for at forbedre din teknik i styrketræning


Bootcamp Vægttab

Bootcamp Vægttab – Nyt koncept på vej i 2024

BootCamp Vægttab CrossBox Hadsten

Nu slipper du for at tilmelde dig igen og igen. Bootcamp vægttab er blevet et fast abonnement, hvor der betales månedligt. Du er medlem så længe du har lyst, og slutter først når du er klar til det. Har du fx kun lyst til at deltage 2 måneder (som er minimum) skal du blot opsige dit abonnement inden udgangen af den første hele måned. Du kan sagtens starte midt i en måned. Du har også mulighed for at tage en pause i forløbet, hvis du har brug for det. Der skal gives besked herom senest 5 hverdage før den første i den pågældende måned hvor pauseperioden skal startes (min. 1 mdr. max 3 mdr.).

Når du tilmelder dig bootcampen modtager du en velkomstmail med praktiske oplysninger samt opstartsmateriale. En gang hver måned har du mulighed for at booke tid til en session med personlig kostvejledning og vanecoaching hos Pia Crone, som også er instruktør på holdet. Her har du også mulighed for at få lavet en professionel kropsanalyse – alt sammen er inkluderet i prisen (værdi 749,-).

Til hver træning laver vi noget forskelligt, hvor alle kan være med. Men den første tirsdag i hver måned, træner du dit helt eget personlige træningsprogram igennem, som du også får med i forløbet kvit og frit. Dette giver mulighed for at sikre progression i din træning, du kan helt konkret følge med i om der sker fremgang, og du har et program, du kan træne på egen hånd i boxen, hvis du ønsker mere aktivitet mellem vores træninger – uden at betale ekstra for det! Denne første tirsdag i hver måned, bruger vi ca. halvdelen af timen på at træne, den anden halvdel bruger vi mundligt, fx med et lille oplæg fra mig eller med mulighed for at dele erfaringer, stille spørgsmål eller diskutere relevante problemstillinger.

Ønsker du endnu mere hjælp og opbakning til at nå dine mål, kan du købe yderligere personlig vejledning – både personlig kostvejledning/vanecoaching eller yderligere personlig træning. Dette kan du læse meget mere om her: Kostvejleder Vanecoach Pia Crone. Som deltager på bootcamp vægttab, har du mulighed for at booke personlige forløb til halv pris!

Du får også mulighed for at være del af en lukket gruppe på Facebook. Gruppen kan bruges til at motivere og støtte hinanden, til at søge gode råd og vejledning, aftale træning eller gåture på andre tidspunkter, eller hvad der nu vil være nyttigt at bruge den til.

Vi lover at det bliver et intenst forløb, hvor der også er plads til at have det sjovt sammen på holdet. Træningerne er motiverende, giver dig god energi og et godt sammenhold med de øvrige deltagere, som har samme mål for øje. Træningen tilpasses dit niveau, så uanset om du er nybegynder, eller om du har trænet før, så kan du være med og få udbytte af alle træninger.

Tidspunkter:
pt. ingen tider

Pris:


Pladser:

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Godt sammenhold med andre som også har et ønske om fokus på vægttab og sundhed
 • Mulighed for sparring og diskussion af relevante emner
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • Inkl. personlig kostvejledning og vanecoaching 1 gang pr. måned
 • Inkl. personligt træningsprogram
 • Inkl. professionel kropsanalyse 1 gang pr. måned
 • Udlevering af opstartsmateriale vedr. kost og motion (opskrifter, hjemmetræningsprogrammer mv.)
 • Adgang til lukket facebook gruppe
 • Halv pris på køb af yderligere personlige forløb og sessioner.

Holdbeskrivelse

Dette hold er for personer der ønsker at sætte fut i et vægttab, og få en sundere og stærkere krop – både kvinder og mænd kan deltage. Her har vi både fokus på træning og på kosten. Det er funktionel træning, som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wall balls, TRX, romaskiner og meget andet. ALLE uanset niveau kan deltage, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, og der er god tid til at vejlede den enkelte. Har du væsentlige skader eller fysiske begrænsninger anbefaler vi at du kontakter os, evt. også i samråd med egen læge, inden tilmelding.

Vi træner 60 min. 2 gange om ugen – det vil være varierende træninger fra gang til gang. OBS! Første tirsdag i hver måned bruger vi ca. 1/2 time af træningen mundligt.

Det praktiske

Opsigelse løbende måned plus 1 måned. Juli måned er betalingsfri. Der tages forbehold for aflysninger grundet ferie, helligdage mm. I forløbet er der i prissætningen taget højde for min. 1 dag pr. måned. Dette meldes ud for ca. 3 måneder ad gangen via den lukkede facebook gruppe og på mail. Ved sygdom bestræbes at finde en afløser eller flytte træningen og ellers aflyses der.


Intro Bootcamp

Intro Bootcamp- Ingen planlagt holdstart
(kontakt os for at aftale op til 2 gratis prøvetræninger hvis du er nysgerrig på træning hos CrossBox)

Introforløb - Intro Bootcamp

Tidspunkter:

2 ugers forløb

Pris:
99 kr.


Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Intro Bootcamp:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør a’ 60 min.
 • Introduktion til grundprincipperne i funktionel træning
 • Gratis oprettelse af medlemskab hos CrossBox hvis medlemskab købes efter afslutning af intro BootCamp
 • Instruktør der har tid til grundig instruktion og besvarelse af spørgsmål
 • Godt sammenhold og motiverende træninger

Holdbeskrivelse

Dette hold er for dig der ønsker at prøve CrossFit inspireret funktionel træning. Det er et kort forløb over 2 uger, med 4 træninger. Her vil du blive introduceret til træningen, udstyret og begreberne. Instruktøren på holdet vil tage sig god til til at instruere og hjælpe, men samtidig lover vi at du får sved på panden.
Forløbet er for alle der ønsker at prøve funktionel træning, og som ikke har, eller kun i begrænset omfang har kendskab til træningsformen. Efter deltagelse vil du være godt klædt på til at deltage på en af vores Bootcamps, eller på vores holdtræninger, som medlem hos os.