Holdbeskrivelser

Hos CrossBox kan du deltage på en række forskellige hold. Holdene er åbne for medlemmer af CrossBox. Der kan dog være hold som har begrænsninger ifht. hvem der bør/kan deltage. Se mere herom i holdbeskrivelser her på siden. Såfremt du ikke finder den ønskede holdtræning, eller har spørgsmål til nedenstående holdbeskrivelser, så se nederst på denne side.

Ønsker du som medlem at booke holdtræning, kan du følge dette link: Book holdtræning


Cross

Tidspunkt for hold:
Se holdplanen for tidspunkter. Cross er det mest almindelige hold, og tilbydes mange dage hen over en uge. I skolernes ferier samt på helligdage, kan der være varierende holdplan.

Holdbeskrivelse:
Cross er for dig der ønsker at lave WOD’s (Workout Of the Day/dagens træning) som altid udfordrer, og sjældent er ens fra gang til gang. Det er funktionel træning som både består af konditionstræning og styrketræning. Vi benytter udstyr som vægtstænger, battlerope, kettlebells, pull up rack, wall balls, traktordæk og meget mere. WOD’s vil variere fra gang til gang, og er altid lavet så alle kan være med, uanset niveau eller tidligere kendskab til øvelserne.
Den individuelle belastning kan varieres alt efter, hvilket niveau man ligger på som individ, så alle kan være med, og alle kan blive udfordret. Der vil altid være en uddannet instruktør, som styrer dagens WOD og hjælper med at alle udfører øvelserne korrekt. Ofte vil der også være hjælp at hente fra de rutinerede deltagere på holdet.

Deltagelse på en Cross holdtræning, er ofte mere end bare træning. Man lærer hinanden at kende, ved samarbejde og små konkurrencer, indbygget i de forskellige WOD’s

Instruktører:
Vi har mange instruktører på vores Cross hold. Se derfor på holdplanen hvor den specifikke instruktør vil være anført. Hvis der er sket instruktørskift grundet fx sygdom, fremgår dette ikke af holdplanen.


Cross Basic

Tidspunkt for hold:
Se holdplanen for tidspunkter. Cross Basic udbydes typisk 2 gange pr. uge.

Holdbeskrivelse:
Her kan alle være med. Dagens WOD består af simple øvelser uden en masse svær teknik. Så er du endnu ikke så øvet, eller ønsker du blot at få sved på panden og have det sjovt, så er holdet her, helt sikkert noget for dig.
Den individuelle belastning kan varieres alt efter, hvilket niveau man ligger på som individ, så alle kan være med, og alle kan blive udfordret. Der vil altid være en uddannet instruktør, som styrer dagens WOD og hjælper med at alle udfører øvelserne korrekt.


Styrke

Tidspunkt for hold:
Holdet er pt. udgået fra holdplanen.

Holdbeskrivelse:
Styrketræning / vægtløft med fokus på de 3 primære løft – Squat, Dødløft og bænkpres.

Instruktør:


Søndags WOD

Tidspunkter for holdet:
Søndage om morgenen

Holdbeskrivelse:
Holdet hvor vi lavere tungere løft. Fokus på korrekt teknik i styrke. Korte eller lange hårde WOD’s som stiller lidt flere krav. WOD’s vil typisk være mere tekniske og tunge. Der vil ikke være instruktion i øvelserne, kun gennemgang af programmet. Er du i tvivl om du kan deltage på dette hold, så deltag gerne på vores Cross hold i en periode på 6-8 uger, inden du deltager i vores søndags WOD

Instruktør:
Christian Hansen


Teen Cross

Tidspunkter for holdet:
Eftermiddage mandag, tirsdag og torsdag

Holdbeskrivelse:

Holdet for unge mellem 13 og 17 år. Her er der fokus på at introducere de unge til teknikken bag de mange forskellige øvelser. Der fokuseres på, at øvelserne udføres korrekt med en passende belastning. Selve træningen er en kombination af styrke- og konditionstræning. Vi bruger en masse forskellig udstyr som fx kettlebells, dumbbells, wall balls, boxe, vægtstænger, sjippetov, romaskiner og meget andet. 

På dette hold bliver man klædt godt på til træningen, det er sjovt, med masser af samarbejde og godt fællesskab.

Instruktør:
Simon Olsen, Louise Krarup, Pia Crone

Spørg os om holdtræning hos CrossBox

Hvis du har spørgsmål til vores holdbeskrivelser eller har ønske om andre typer af hold, så kontakt os endelig. Husk at vi også tilbyder bootcamps, som typisk også er holdtræninger, dog med et mere intenst og specialiseret forløb, samt flere fordele tilknyttet. Læs om vores bootcamps her: Bootcamp hos CrossBox