Hold hos CrossBox

Ugeoversigt holdtræning og bootcamp

Hvis du ønsker selvtræning, kan du bruge nedenstående ugeplan for at få overblik over hvornår der er holdtræninger i Crossbox. Planen er vejledende, og faktiske hold kan afvige fra planen.

Gældende fra 09.02.24.


Holdbooking

Holdoversigt for holdtræning hos CrossBox.

Hold vises 3 uger frem. Er holdet optaget, er det muligt at booke en plads på venteliste.

Husk!! at du skal framelde dig en holdtræning senest 2 timer før holdstart, hvis du ikke kan deltage eller ikke ønsker at være på venteliste.

Holdtræning

Holdtræning hos CrossBox er en god, sjov og effektiv måde at træne på. Holdtræning er en god måde til at blive motiveret, til at være aktiv. På en holdtræning møder du de andre medlemmer hos CrossBox, og kan træne sammen med andre, der kan hjælpe, støtte og motiverer dig, ligesom du kan gøre det samme ved de andre holddeltagere. Træningerne er altid sammensat så de udfordrer dig, og sikrer at du har haft mulighed for at få et godt udbytte af din indsats.

Der er altid en kompetent instruktør på holdene, der sørger for at alle kan være med på en holdtræning. Derfor vil du altid opleve at få noget ud af en holdtræning, uanset dit niveau. Holdtræning er også en god måde at lære de forskellige øvelser og udstyr at kende, så du også på sigt bedre kan selvtræne. Instruktøren vil besvare alle spørgsmål du har om træningen, og give dig indsigt i de forskellige teknikker samt hvordan du får mest mulig ud af hver enkelt træning.

Vil du gerne læse mere om vores forskellige hold, så kan du ved at klikke på nedenstående link, få et mere detaljeret overblik.

Holdbeskrivelser