Kropsanalyse

kropsanalyseHos CrossBox tilbyder vi kropsanalyse med Tanita professionel vægt, og uddannet kostvejleder til at guide dig gennem dit resultat.
Kropsanalysen er en del af kostvejledning eller personlig træningsvejledning, men kan også tilkøbes særskilt.

Hvad er en kropsanalyse

En kropsanalyse kan hjælpe dig med at få et mere præcist indblik i din krops sammensætning. Her får du bl.a. målt fedt både i kilo samt i %, body age, udvikling i muskelmasse mv.

Kropsanalysen bruges til at give dig en dybere forståelse for hvordan din krop er sammensat, og hvordan du kan forbedre din generelle sundhed. Under et vægttab, hvor træning er en del af vægttabet, kan man oplevet at vægten i perioder stiger. Dette kan slå mange ud af kurs, men det behøver ikke at være negativt. Det kan både skyldes at muskelmassen øges, samt at man kan have en øget mængde væske i kroppen. Dette kan man ved en kropsanalyse vise, og det kan hjælpe med at øge motivationen for at fortsætte vægttabet.

Laver man styrketræning, kan en kropsanalyse vise udviklingen i muskelmasse, fra en kropsmåling, frem til en anden. Det kan være utrolig værdifuldt, ift. om kost og træning er optimal, eller om man skal ændre på nogle parametre for at opnå bedre resultater.

Yderligere info om kropsanalyse

Ønsker du yderligere information om kropsanalyse hos CrossBox, kan du klikke på nedenstående link. Her finder du info om pris, samt en kontaktformular du kan benytte, hvis du ønsker at høre mere om kropsanalyse.

Info om kropsanalyse