Om CrossBox

CrossBox logo

Mission

Vil du gerne vide mere om CrossBox, herunder hvem der står bag CrossBox og hvad ideen med virksomheden er, så kan du her finde yderligere information og viden om CrossBox

Hos CrossBox er vores mission at skabe et træningsmiljø-og -fællesskab, hvor der skal være plads til alle, og hvor træning skal være motiverende og sjovt. Vi ønsker at medvirke til at styrke den generelle folkesundhed ved at medvirke til at så mange som muligt får træning ind som en fast bestanddel af deres liv. Endvidere ved at tilbyde specialiseret kostvejledning samt tilbyde bootcamps bl.a. med fokus på vægttab.

Hos CrossBox tror vi på at gode vaner skabes allerede når man er er barn. Derfor har vi træning for børn, både som børnehold, og som familietræning, hvor børn fra 7 år kan deltage.

Vi vil gerne gøre ting muligt, og er derfor altid åbne for forslag til ændringer og forbedringer af konceptet. Dog vil vi også være tro mod vores koncept, og bliver derfor bl.a. ikke et traditionelt fitnesscenter, som man finder så mange andre steder.

Om CrossBox er noget for dig – det håber vi bestemt det er. Du er i hvert fald meget velkommen til at prøve os af.

Hvem er bag CrossBox

Bag CrossBox står primært Pia Crone. Herunder kan du læse Pias historie samt motivation til at starte og drive CrossBox:

Pias historie

Det har været en lang vej for mig at komme hertil, hvor jeg er i dag. Men én drøm har aldrig ændret sig, og det er drømmen om at være selvstændig. Fra jeg, som forvirret teenager med hele verden foran mig, besluttede mig for at uddanne mig inden for butik, har jeg haft en stor drøm om, en dag at have mit eget. Men jo mere voksen jeg blev, stiftede familie og fik andre værdier, indså jeg mere og mere, at butikslivet ikke hang sammen med den måde, jeg gerne ville være del af mine børns liv på. Derfor tog jeg beslutningen om at skifte kurs. Jeg fik job som pædagogmedhjælper, og fik arbejdstider og overskud så jeg kunne være del af mine børns opvækst, på den måde jeg ønskede.

6 år og en skilsmisse tog det mig at finde frem til, hvad jeg skulle med mit liv. I de 6 år var jeg omkring rigtig mange muligheder, som til sidst kredsede sig ind på interessen for ernæring og sundhed. Men også på det personlige plan var jeg igennem en forandring, som en skilsmisse fører med sig. Jeg brugte min tid som enlig mor på at finde mine drømme for livet. Jeg lovede mig selv, at jeg aldrig ville gå på kompromis med mig selv igen. Det førte mig sammen med min kæreste Thomas, og siden da har mit liv været som en blomstereng, der bare bliver ved med at blomstre mere og mere. Vi har 5 skønne sammenbragte børn, og bor i et hus hvor der er plads til os alle.

I februar 2018 startede mit eventyr som studerende, hvor jeg læser en profession bachelor i ernæring og sundhed på Ankerhus i Sorø. Det havde aldrig kunne lykkes uden den enorme støtte fra Thomas og mine forældre, og for det er jeg dem evigt taknemmelige!

Thomas og jeg har mange fælles interesser, og især interessen omkring træning er højt prioriteret hos os begge. Vi komplementerer hinanden perfekt (eller i hvert fald så tæt på perfekt man kan komme), både på det personlige og det professionelle plan. Og derfor er det lykkedes os sammen at skabe vores fælles barn: CrossBox.

Det formelle:

Fulde navn: Pia Crone – Født: 14.12.1982

CV:

2019 :Stifter af CrossBox
2019 :Praktisk erfaring hos personlig træner og kognitiv kostvejleder Ivalo Bech
2019 :Uddannelse fitnessinstruktør ved DGI
2018 – 2021 :Profession bachelor i ernæring og sundhed
2018 – :Studiejob som pædagogmedhjælper i DII Spiren, Hjortshøj
2017 :Kursus i outdoor træning ved Alex Jensen
2016 – 2019 :Instruktør på Cirkelcross, TRX og outdoor i Hadsten motionsforening
2016 :Uddannelse instruktør Crossgym 40 ved DGI
2014 – 2016 :Instruktør på børnehold i Hadsten motionsforening
2010 – 2018 :Pædagogmedhjælper DII Spiren, Hjortshøj
2006 – 2010 :Arbejde som salgsassistent og butikschef
2004 – 2006 :Læreplads, salgassistent