Personlig træning

Har du brug for hjælp til vægttab uden brug af besværlige kure. Eller ønsker du at leve en sundere og mere aktiv livsstil. Så kan du få trænings- og kostvejledning hos mig. Vi planlægger sammen et personligt forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine behov, ønsker og begrænsninger. Sammen finder vi ud af hvad der skal arbejdes med. Vi sætter mål og planlægger det, så det fungerer bedst for dig. Det er helt op til dig, om det udelukkende skal være kostvejledning, udelukkende træning eller en kombination af begge.

Personligt tilpasset forløb

Når jeg vejleder i træning, foregår det på en måde så det er tilpasset dine behov, ønsker og begrænsninger. Sammen tilrettelægger vi vejledningen, som både kan være en aktiv træning der fylder hele tiden ud, et personligt træningsprogram, en guide og hjælp til hvordan du kan fortsætte træningen derhjemme, eller noget helt fjerde. Det vigtige er at det er tilpasset dig!

Jeg har ikke en uddannelse som personlig træner, men jeg har andre relevante uddannelser og kurser, samt masser af praktisk erfaring, så jeg har mange gode forudsætninger for at give dig en effektiv og brugbar personlig træning.

Måling og vejning

Til en personlig træning kan du vælge at blive målt og vejet, på bl.a. fordelingen af fedt og muskler, så vi sammen kan følge med i og måle på dine fremskridt. Men det er helt op til dig selv om det er noget du har lyst til. Ligeledes kan du også vælge at få taget billeder af din krop, så dine fremskridt bliver mere synlige for dig. Men det er igen helt op til dig, hvad du har lyst til. 

Kontakt os for en uforpligtende dialog

I CrossBox foretages personlig træning af Pia Crone. Ønsker du at høre mere om kostevejledning, er du meget velkommen til at kontakte mig enten på mail eller telefon, eller bestille tid til en gratis og uforpligtende samtale. 

Ved at følge nedenstående link, kan du finde mere om priser samt kontakte Pia, via vores kontaktformular. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om personlig træning – det er helt uforpligtende.

Kontaktformular og priser