Personlig træning

V/ Pia Crone

Har du brug for hjælp til vægttab uden brug af besværlige kure? Ønsker du at leve en sundere og mere aktiv livsstil? Vil gerne have mest muligt ud af din træning? Eller vil du noget helt fjerde med din træning? Så kan du booke et personligt træningsforløb hos mig. Sammen finder vi ud af hvad der skal arbejdes med. Vi sætter mål og planlægger det, så det fungerer bedst for dig. Her lægger jeg stor vægt på det individuelle, og træningen tager altid udgangspunkt i dine ønsker, behov samt begrænsninger. Om du vil følge det samme, til dig, skræddersyet træningsprogram, eller om du vil overraskes med en ny træning hver gang, er helt op til dig. Det er noget vi sammen planlægger hen ad vejen. Jeg vil motivere dig og være din sparringspartner gennem hele forløbet.

Personlig træning – og alt det andet

Når jeg vejleder i træning, foregår det på en måde, så det er tilpasset dine behov, ønsker og begrænsninger. Men det handler ikke altid kun om træning. Der er mange parametre der spiller ind, når man gerne vil have det mest optimale ud af sin træning. Derfor vil jeg også være nysgerrig på din kost, din søvn, dit arbejde, dine følelser, dit stress niveau og meget andet. Jeg ser på dig som et helt menneske.

Du kan også vælge at kombinere et forløb, så du både modtager personlig træning, vanecoaching og kostvejledning.

Professionel kropsanalyse

Når du er i et personligt træningsforløb, kan du vælge at modtage en professionel kropsanalyse. Her bliver du målt på bl.a. fordelingen af fedt og muskler, taljemål, body age mm. Du kan også vælge at få taget billeder af din krop, så dine fremskridt bliver mere synlige for dig. På den måde kan vi sammen følge med i og måle på dine fremskridt. Men det er helt op til dig selv om det er noget du har lyst til.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog

Ønsker du at høre mere om personlig træning, er du meget velkommen til at kontakte mig enten på mail, telefon eller via nedenstående link til kontaktformular. Her kan vi aftale en tid til en gratis og uforpligtende samtale. At skulle indgå i et vejledningsforløb, kræver at man ved hvad man går ind til, og at forventningerne er afstemt fra begge sider. Derfor er det altid en god idé, at vi møder hinanden, inden vi indgår en aftale.  

Det kan foregå ved fysisk fremmøde, pr. telefon eller videomøde. Skriv i feltet “noter” hvis du ønsker videomøde eller opringning.

Kontaktformular

Priser

Alle forløb inkluderer:

  • Fokus på DIG
  • Opstartssamtale hvor der forventningsafstemmes, målsætninger gennemgås, og et forløb planlægges i fællesskab
  • En bevægelsesanalyse, som træningsprogrammet sammensættes ud fra
  • Kropsanalyse på professionel vægt samt kropsmål, alle de gange du ønsker det, så længe det er i forbindelse med en planlagt session
  • Billeder ved opstart og slut – hvis dette ønskes
  • Fri mailkorrespondance under hele forløbet
  • Masser af motivation og god energi fra min side