Hold hos CrossBox

Holdoversigt for holdtræning hos CrossBox.

Her kan du booke plads på holdtræning og events hos CrossBox. Du skal have aktivt abonnement, eller benytte klippekort, for at kunne booke holdtræning. Ønsker du at få en prøvetime på et af vores hold, kan du kontakte os på info@crossbox.dk – så finder vi et hold der passer til dine ønsker.

Hold vises 3 uger frem. Er holdet optaget, er det muligt at booke en plads på venteliste.

Husk!! at du skal framelde dig en holdtræning senest 2 timer før holdstart, hvis du ikke kan deltage eller ikke ønsker at være på venteliste.

Ugeoversigt holdtræning og bootcamp

Hvis du ønsker selvtræning, kan du bruge nedenstående ugeplan for at få overblik over hvornår der er holdtræninger i Crossbox. Planen er vejledende, og faktiske hold kan afvige fra planen.

Gældende fra 14.08.23.


Holdbooking

Holdtræning

Holdtræning hos Crossbox er en god, sjov og effektiv måde at træne på. Holdtræning er en god måde at blive motiveret til at være aktiv. Her møder du de andre medlemmer hos CrossBox, og kan træne sammen med andre, der kan hjælpe, støtte og motiverer dig, ligesom du kan gøre det samme ved de andre holddeltagere.

Der er altid min. en instruktør på holdene, der sørger for at alle kan være med på en holdtræning. Derfor vil du altid opleve at få noget ud af en holdtræning, uanset dit niveau. Holdtræning er også en god måde at lære de forskellige øvelser og udstyr at kende, så du også på sigt bedre kan selvtræne.

Vil du gerne læse mere om vores forskellige hold, så kan du ved at klikke på nedenstående link, få et mere detaljeret overblik.

Holdbeskrivelser