Hold hos CrossBox

Holdtræning hos CrossBox i Hadsten

Holdoversigt for holdtræning hos CrossBox. Vores hold hos CrossBox omfatter alm. Cross hold, vægtløftning, børnetræning og familietræning. Du kan hurtigt finde det hold du ønsker at booke, se yderligere detaljer om holdet, og sikre din plads med det samme, ved at gennemføre booking af pladsen.

Du skal være medlem og have abonnement, eller benytte klippekort, for at kunne booke holdtræning. Ønsker du at få en prøvetime på et af vores hold, kan du kontakte os på pia@crossbox.dk – så finder vi et hold der passer til dine ønsker.

Hold vises 3 uger frem. Er holdet optaget, er det muligt at booke en plads på venteliste. Husk!! at du skal framelde dig en holdtræning senest 2 timer før holdstart, hvis du ikke kan deltage eller ønsker at være på venteliste.

Hurtigt overblik over hold hos CrossBox

I nedenstående kalender kan du hurtigt få et overblik over holdene i CrossBox. Kalenderen er vejledende og kun et billede af en normal uge hos CrossBox. Under kalenderen, finder du selve holdbookingen med de åbne hold, hvorpå der kan bookes plads 3 uger frem.

OBS – Kalenderen er i lukkeperioden fjernet!


Holdbooking

Holdtræning

Hold hos Crossbox er en god måde at træne på. Holdtræning er en god måde at blive motiveret til at være aktiv. Her møder du de andre medlemmer hos CrossBox, og kan træne sammen med andre, der kan hjælpe, støtte og motiverer dig, ligesom du kan gøre det ved de andre holddeltagere.

Der er altid min. en instruktør på holdene, der sørger for at alle kan være med på en holdtræning. Derfor vil du altid opleve at få noget ud af en holdtræning, uanset dit niveau. Holdtræning er også en god måde at lære de forskellige øvelser og udstyr at kende, så du også på sigt bedre kan selvtræne.

Vil du gerne læse mere om vores forskellige hold, så kan du ved at klikke på nedenstående link, få et mere detaljeret overblik.

Holdbeskrivelser