Klippekort

Hos CrossBox kan du vælge at være medlem med klippekort. Med et klippekort kan du deltage på holdtræninger, og kun betale for de gange du deltager på holdtræning. Det er ikke muligt at benytte fri træning hvis du har klippekort. Ømsker du fri træning, skal du købe abonnement.
Klippekort hos CrossBox i Hadsten, fungerer som en konto der tankes op, og derefter kan bruges på bookinger til holdtræning.

Som medlem med klippekort, skal der indbetales 200 kr. som minimum på kontoen, som derefter løbende kan bruges til holdtræninger hos CrossBox. Under bestillingsboksen, kan du læse mere om hvordan man tanker op, og hvordan man tilmelder sig automatisk optankning.

For at blive medlem med klippekort skal du vælge mellem et medlemskab for voksne, eller et for børn/unge mellem 7 og 14 år. Ved oprettelse af medlemskab med klippekort, er der anført en pris for oprettelse. Prisen dækker oprettelse af medlemskab, samt chip til brug for adgang til lokalerne.

Prisen for brug af klippekort til holdtræninger er 60 kr. pr. holdtræning for voksne, og 40 kr. pr. holdtræning pr. barn/ung

Opret medlemskab med klippekort

Guide til medlemskab med klippekort

Her finder du en guide til brug af klippekort til holdtræning hos CrossBox i Hadsten.

Medlemslogin

For at administrerer dit medlemskab, og herunder dit klippekort hos CrossBox, skal du benytte medlemslogin. Du finder medlemslogin under menuen “medlemskab”. Alternativt kan du klikke her

Tank op

I medlemslogin vælges under menupunktet kontobetaling “tank op” hvor du kan benytte det tilmeldte betalingskort til at fylde din konto op. Husk at der er et minimumsbeløb på 200 kr.

Automatisk optankning

I medlemslogin vælges under menupunktet kontobetaling “automatisk optankning” Herefter klikkes der på tilmeld. Automatisk optankning sker når din konto kommer på 60 kr.

Book holdtræning