Klippekort

Hos CrossBox kan du vælge at være medlem med klippekort. Med et klippekort kan du deltage på holdtræninger, eller benytte selvtræning, men kun betale for præcis de gange du deltager på holdtræning eller foretager en selvtræning.

Det er muligt at booke selvtræning hvis du har klippekort. På vores holdplan kan du booke en selvtræning med dit klippekort, hvis du i en periode ikke kan finde et hold der passer, i forhold til dine ønsker om træning.

Klippekort hos CrossBox i Hadsten, fungerer som en konto der tankes op, og derefter kan bruges på bookinger til holdtræning.

Som medlem med klippekort, skal der indbetales 300 kr. som minimum på kontoen, som derefter løbende kan bruges til holdtræninger og selvtræning hos CrossBox. Under bestillingsboksen, kan du læse mere om hvordan man tanker op, og hvordan man tilmelder sig automatisk optankning.

For at blive medlem med klippekort er der en betaling for oprettelse. Efter oprettelse skal du logge ind på din medlemsprofil, og sætte penge ind på din konto. Du kan her også vælge automatisk optankning af din konto. Se herunder for guides til at logge ind på medlemslogin. Du modtager en mail fra os med info om udlevering af nøglebrik, samt anden nødvendig information. Men har du spørgsmål til træning, brugen af lokalerne eller andet, er du velkommen til at kontakte os

Prisen for brug af klippekort til træning på hold eller selvtræning fremgår af vores prisliste

Opret medlemskab med klippekort

Guide til medlemskab med klippekort

Her finder du en guide til brug af klippekort til holdtræning hos CrossBox i Hadsten.

Medlemslogin

For at administrerer dit medlemskab, og herunder dit klippekort hos CrossBox, skal du benytte medlemslogin. Du finder medlemslogin under menuen “medlemskab”. Alternativt kan du klikke her

Tank op

I medlemslogin vælges under menupunktet kontobetaling “tank op” hvor du kan benytte det tilmeldte betalingskort til at fylde din konto op. Husk at der er et minimumsbeløb på 300 kr.

Automatisk optankning

I medlemslogin vælges under menupunktet kontobetaling “automatisk optankning” Herefter klikkes der på tilmeld. Automatisk optankning sker når din konto kommer på 65 kr.

Book holdtræning