Klippekort

Hos CrossBox kan du vælge at være medlem med klippekort. Med et klippekort kan du deltage på holdtræninger, og kun betale for de gange du deltager på holdtræning.

Det er ikke muligt at benytte fri træning hvis du har klippekort. Ønsker du fri træning, skal du købe abonnement, som giver adgang til fri træning, samt træning på vores hold.


Klippekort hos CrossBox i Hadsten, fungerer som en konto der tankes op, og derefter kan bruges på bookinger til holdtræning.

Som medlem med klippekort, skal der indbetales 200 kr. som minimum på kontoen, som derefter løbende kan bruges til holdtræninger hos CrossBox. Under bestillingsboksen, kan du læse mere om hvordan man tanker op, og hvordan man tilmelder sig automatisk optankning.

For at blive medlem med klippekort er der en betaling for oprettelse. Efter oprettelse skal du logge ind på din medlemsprofil, og sætte penge ind. Du kan her også vælge automatisk optankning af din konto. Se herunder for guides til at logge ind på medlemslogin. Du modtager en mail fra os med info om udlevering af nøglebrik, samt anden nødvendig information. Men har du spørgsmål til træning, brugen af lokalerne eller andet, er du velkommen til at kontakte os

Prisen for brug af klippekort til holdtræninger er 65 kr. pr. holdtræning.

Opret medlemskab med klippekort

Guide til medlemskab med klippekort

Her finder du en guide til brug af klippekort til holdtræning hos CrossBox i Hadsten.

Medlemslogin

For at administrerer dit medlemskab, og herunder dit klippekort hos CrossBox, skal du benytte medlemslogin. Du finder medlemslogin under menuen “medlemskab”. Alternativt kan du klikke her

Tank op

I medlemslogin vælges under menupunktet kontobetaling “tank op” hvor du kan benytte det tilmeldte betalingskort til at fylde din konto op. Husk at der er et minimumsbeløb på 200 kr.

Automatisk optankning

I medlemslogin vælges under menupunktet kontobetaling “automatisk optankning” Herefter klikkes der på tilmeld. Automatisk optankning sker når din konto kommer på 65 kr.

Book holdtræning