Priser personlig vejledning

Her finder du priser for de forskellige forløb og ydelser som jeg tilbyder. Jeg tilbyder både personlig træning, vanecoaching og kostvejledning. Enten enkeltstående eller kombineret.

Personlig træning, vanecoaching og kostvejledning

V/ Pia Crone

Jeg er medindehaver og direktør i CrossBox, som åbnede i sept. 2019.

I juni 2021 blev jeg færdig på Professionshøjskolen Absalon, med en professionsbachelor i Ernæring & Sundhed.

Derudover er jeg uddannet Vanecoach* og Personlig Træner**.

Og tidligere har jeg taget kurser i crossgym-, outdoor- og fitnessinstruktør.

* uddannet ved Madroinstituttet v/ Morten Elsøe og Anne Gaardmand.

** udannet ved Træner Akademiet med EREPS 4 certificering

Jeg tilbyder alle mine forløb til dig som enkeltperson, men de kan også udføres som familie eller som par (kan både være mor og datter, far og søn, søskende, venner, veninder mv.) Vælger I et parforløb, er det vigtigt at I kender hinanden godt, stoler på hinanden, og er klar til at dele personlige informationer med hinanden. Derudover skal I have nogenlunde de samme ønsker og mål med forløbet. Et familieforløb indebærer at I alle bor i samme husstand.

Det er altid en god idé at bestille en gratis og uforpligtende samtale først, så vi kan afstemme forventninger og planlægge forløbet sammen inden opstart.

Fysisk eller virtuelt

Sessionerne kan både foregå ved fysisk fremmøde og virtuelt via videomøde. Dog er det fordelagtigt at personlig træning foregår ved fysisk fremmøde. Husk at informere mig om det, hvis du ønsker virtuel vejledning, så modtager du inden aftalen et link til et virtuelt rum.

Ved fysisk fremmøde tilbydes kropsanalyse samt måling, dette er ikke muligt ved udelukkende virtuelle sessioner. Fysisk fremmøde kan foregå enten i mine lokaler i CrossBox eller hjemme hos dig. (Gratis i Hadsten by, ved større afstand pålægges et kørselsgebyr). Dette gælder både ved vanecaoching og personlig træning. Ydermere kan personlig træning også foregå ude i naturen, dette aftales indbyrdes.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog

Ønsker du at høre mere om hvad jeg kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte mig enten på mail, telefon eller via nedenstående link til kontaktformular. Her kan vi aftale en tid til en gratis og uforpligtende samtale. At skulle indgå i et vejledningsforløb, kræver at man ved hvad man går ind til, og at forventningerne er afstemt fra begge sider. Derfor er det altid en god idé, at vi møder hinanden, inden vi indgår en aftale.  

Det kan foregå ved fysisk fremmøde, pr. telefon eller videomøde. Skriv i feltet “noter” hvis du ønsker videomøde eller opringning.

Kontakt

Er der ingen af disse forløb der passer til dig – så tøv ikke med at kontakte mig, så skræddersyer vi et forløb netop til dig.

Alle forløb kan betales i rater. Dette aftales indbyrdes.

OBS! Alle priser er for en person.

Kostvejledning og vanecoaching

Personlig træning

Diverse

Vilkår for sessioner og forløb

  • Ved alle forløb kan der altid foretages kropsanalyse og kropsmålinger i forbindelse med en træning eller kostvejledning.
  • Alle forløb er inkluderet fri mailkorrespondance – dog holdes det i kort tekst.
  • En personlig træning har en varighed på 60 min.
  • En kostvejledningssession har en varighed på 50 min.
  • Ved forløb for familier kræves det, at alle bor i samme husstand.
  • Alle forløb betales før 1. konsultation. Der kan aftales at betale i rater.
  • Aflysning af bookede sessioner under 24 timer før aftaletidspunktet, refunderes ikke, dvs. at aftalen ikke kan ombookes.
  • Tidspunkter aftales indbyrdes enten ved opstart eller løbende.