Sådan bliver du medlem

Husk at læse hele guiden for tilmelding og køb af abonnement.

For at kunne træne og deltage på holdtræning i CrossBox, skal du oprette en profil hos os, og efterfølgende købe abonnement med den nyoprettede profil. Oprettelsen af et medlemskab er altså i 2 trin, og både abonnement til børn, unge og voksne, samt klippekort, kan købes online. Læs nedenstående guide, bliv medlem og begynd din træning allerede i morgen.


Ønsker du Klippekort => Klik HER!


Guide til oprettelse af medlemskab og køb af abonnement hos CrossBox

For at blive medlem af CrossBox i Hadsten og efterfølgende købe abonnement til fri træning inkl. holdtræning, skal du følge denne guide som tager dig igennem de 3 enkle trin.

 1. Opret en profil

  Inden du kan købe abonnement og starte din din træning, skal du oprette en profil hos CrossBox. Opretter du et barn, er det vigtigt at der oprettes med barnets egne personlige oplysninger, men din (værges/forældres) e-mail/tlf. nr.
  Profil oprettes ved at klikke på knappen “Opret profil” som du finder under denne guide.
  OBS!! Husk trin 2, for at dit abonnement bliver registreret!!!

 2. Vælg abonnement

  Når du har oprettet en profil, vælges det ønskede abonnement fra listen nederst på siden, og guiden følges. Abonnement betales med betalingskort, og betalingen gennemføres efterfølgende månedligt d.1 hverdag i måneden på det tilmeldte kort.
  Ved køb af abonnement skal du have udleveret en nøglebrik, som giver dig adgang til lokalerne. Se mere i trin 3

 3. Nøglebrik

  Når du er oprettet og har valgt dit abonnement, kan der etableres adgang til CrossBox i Hadsten via en nøglebrik. Nøglebrikken kan fremsendes til dig, eller udleveres hos CrossBox. Kontakt os for at aftale nærmere, ellers kontakter vi dig hurtigst muligt efter tilmelding.

Vælg abonnement