FAQ – Spørgsmål og svar

Vores FAQ – Spørgsmål og svar, er en side hvor du finder de oftest stillede spørgsmål, og vores svar herpå. Skulle du ikke få svar på dit spørgsmål, så send os endelig en mail, eller kontakt os via medlemslogin, hvis du allerede er medlem.

FAQ - Spørgsmål og svar

Træning

 1. Skal man være i god form, eller have erfaring med træning, for at deltage på holdtræning
  Nej, du skal ikke være øvet, være i god form eller have erfaring med træning, for at deltage på holdtræning, eller i øvrigt træne hos CrossBox i Hadsten. Vores instruktør sørger for at træningen er tilpasset, så både nybegynderen samt den øvede får noget ud af træningen. Endvidere er det muligt ved køb af medlemskab, at få en introduktionstime til faciliteterne og inspiration til træning hos CrossBox.
 2. Kan børn godt styrketræne
  Ja, børn kan godt styrketræne, på den måde som træningen er tilrettelagt i CrossBox. Her er træningen primært med kropsvægt, lettere vægte og mange gentagelser. Endvidere leger vi meget og tager hensyn til, at børnene har brug for flere pauser, samt hyppige skift i øvelser, for at fastholde fokus på træningen. Derfor er den styrketræning vi henviser til, ikke at forveksle med tung styrketræning.
 3. Må jeg droppe?
  JA! På de indrettede “lift zones” med gummigulv, må du gerne droppe. Vores vægtstænger er dimensioneret til tab fra hovedhøjde.  
 4. Kan jeg selvtræne når der er holdtræning?
  Ja, man kan godt træne når der er hold, dog har holdtræningen fortrinsret for udstyr og placering i lokalet, hvorfor der kan være begrænsninger for træning på samme tid som en holdtræning. Bemærk her at børneholdene sjældent benytter udstyr i samme grad som alm. hold, hvorfor du her vil have bedre mulighed for at selvtræne.
 5. Er jeres træning kun med meget tunge vægte, og meget “hardcore”
  Nej, træning i CrossBox er CrossFit inspireret, og er baseret på bl.a. funktionel træning, samt brug af stænger, kettlebells, TRX, egen krop og lign. Træningen tilpasses den enkelte, hvorfor der på et hold kan deltage en øvet der kan løfte mange kilo, eller tage mange gentagelser af fx pushups, og samtidig kan en nybegynder der ikke kan løfte ret mange kilo eller tage mange gentagelser deltage i træning på vores hold.
 6. Kan jeg få en prøvetræning eller fremvisning
  Ja, du kan godt få en prøvetime på et hold, eller få en fremvisning af lokalerne, inden du vælger at blive medlem hos os. Du skal kontakte os pr. mail, for at lave en aftale, da vi gerne vil sikre os at du kommer på det rette hold, og at der er personale til stede for en fremvisning.
  Du kan skrive til pia@crossbox.dk
 7. Manglende fremmøde til booket holdtræning
  Hvis du ikke møder op til en booket holdtræning, vil du få en “bøde” for manglende fremmøde. Prisen vil fremgå af vores prisliste.


Kostvejledning

 1. Får jeg en kostplan når jeg får kostvejledning
  Nej, du får ikke bare en kostplan. Kostvejledning hos os er individuelt tilpasset til dig, ud fra din hverdag, og de fødevarer du spiser i dag. Med baggrund i en dybdegående samtale om fødevarer, vaner, motion, dagligdag mv. laver vi sammen en plan, med fokus på intuitiv spisning, som tager højde for førnævnte faktorer, sådan at du får succes med din forandring.
 2. Skal jeg være meget overvægtig, for at kunne få kostvejledning
  Kostvejledning er for alle – tynde, trænede, overvægtige mv. Kost kan meget mere end kun bruges til vægttab. Kosten kan også bruges til at forbedre den generelle sundhed ved fx at øge immunforsvarets styrke, til at opnå bedre resultater med træning, eller til at ændre en dårlig vane.
  Så kostvejledning er for alle – skriv gerne til Pia på pia@crossbox.dk hvis du ønsker at høre mere om kostvejledning.

Bootcamps

 1. Hvad er en Bootcamp hos CrossBox?
  En bootcamp er et intensivt træningsforløb med et specifikt fokus. Hos CrossBox har vi bootcamps med fokus på udendørs træning, vægttab eller efterfødsel. 
  På en bootcamp vil man over en periode på typisk 8-12 uger deltage på et hold, bestående af de samme deltagere i hele forløbet. Endvidere vil det være de 1-2 samme trænere/vejledere der igennem hele forløbet deltager i alle træninger og udfører introduktion, evt. vejning og måling samt andre vejledninger.
 2. Hvad er forskellen på en Bootcamp og alm. holdtræning?
  På en Bootcamp hos CrossBox får du en mere personlig træning, samt flere fordele. Da det typisk er den samme instruktør/vejleder der følger holdet igennem hele forløbet, får du en sparringspartner der lærer dig at kende, og derved bedre kan hjælpe dig med at opnå en bedre form. Endvidere vil der på nogle Bootcamps være mulighed for at lave en “før” test og en “efter” test, samt blive målt og vejet i løbet af bootcampens forløb.
  Se alle fordelene ved en bootcamp, ved at klikke her

Medlemskab

 1. Hvad indeholder et medlemskab
  Har du købt abonnement kan du træne frit i lokalerne, og deltage på holdtræninger. Har du klippekort kan du deltage på hold, men har ikke adgang til selvtræning.
 2. Må jeg dele mit medlemskab med andre
  Nej, et medlemskab er personligt og må ikke deles med andre. Det betyder at du ikke må låne din nøglebrik ud til andre. Du må heller ikke give andre adgang til din profil i medlemssystemet.
 3. Kan jeg sætte mit medlemskab på pause
  Ja, du kan sætte dit medlemskab i bero i op til 3 måneder. Bero kan oprettes ved at kontakte CrossBox på mail, eller ved at henvende dig til os personligt. En beroperiode kan tidligst starte fra d. 2. hverdag i næstkommende måned. Du kan til enhver en tid genoptage dit abonnement. Ved genoptagelse betaler du forholdsmæssigt for indeværende måned samt næste måned.  
 4. Hvordan får jeg udleveret nøglebrik
  En nøglebrik kan udleveres ved fysisk fremmøde hos CrossBox i Hadsten efter aftale – typisk i forbindelse med en holdtræning. Ellers kan vi sende den til din hjemmeadresse, hvis du kun ønsker at træne selv i vores lokaler. Kontakt os for at aftale, hvordan det passer dig bedst.
 5. Hvordan opsiger jeg mit medlemsskab.
  Du kan opsige dit medlemsskab ved at kontakte CrossBox pr. mail.
  Opsigelsen skal sendes senest 4. sidste hverdag i en måned for at kunne gælde pr ultimo den efterfølgende måned.

CrossBox lokalerne

 1. Hvor finder jeg information om lokalerne og brugen af boxen
  I indgangen vil du finde information om brugen af CrossBox lokalerne. Endvidere vil der være skiltning i lokalet, med anvisninger til brug af lokalet, nødudgange, brug af udstyr mv.
 2. Kan jeg gå i bad hos CrossBox
  Nej desværre ikke. Vi kan ikke tilbyde bad til vores medlemmer, og tilbyder kun i begrænset omfang omklædning. Vi anbefaler derfor, at komme omklædt hjemmefra. Man er dog meget velkommen til at “køle af” i lokalerne eller i vores køkken.
  Vi har mulighed for opbevaring af tøj og andre værdier i skabe i vores omklædning. Opbevaring sker på eget ansvar.
 3. Hvordan får jeg adgang til lokalerne
  Ved køb af abonnement eller bootcamp med inkluderet fri træning, får du en nøglebrik, som du skal benytte når du vil benytte lokalerne eller skal deltage på hold eller bootcamp. Døren kan i perioder være oplåst, men vi vil gerne bede dig om at registrere dig uanset om døren er låst op eller ej.
 4. Er der faste kontortider?
  Vi har ikke faste kontortider, men aftaler os ud af det, hvis du ønsker at mødes med os. Vi vil typisk være til stede før og efter holdtræninger, samt løbende i løbet af dagen og aftenen. Du er altid velkommen til at komme forbi administrationen, for at se om vi er der.
 5. Hvor kan jeg parkere når jeg skal træne hos CrossBox
  Omkring CrossBox’s lokaler, er der en række parkeringsmuligheder. Lidt afhængig af hvornår på dagen du besøger os, er der forskellige muligheder. Du finder mere info om parkering her:
  http://crossbox.dk/parkering/

Skulle du ikke have fundet svar på dit spørgsmål her på vores FAQ – Spørgsmål og svar side, skal du endelig ikke tøve ,ed at kontakte os.