Personlig vejledning

Forsidebillede vedr. kostvejledning samt personlig træning hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox kan du få kostvejledning eller personlig tilpasset vejledning ifbm. træning. Vejledningen tager udgangspunkt i dig og dine behov, og tilpasses efter det liv som du har, og den tid du har til rådighed. Endvidere drøftes dine mål, og hvordan vi hos CrossBox kan hjælpe dig med at opnå disse. Dette uanset om du ønsker et vægttab, at få genskabt motivation, ønsker at forbedre din kost for at få et bedre helbred mv. Til alle kostvejledninger eller træningsvejledninger er det muligt at få foretaget en kropsanalyse, som en del af sessionen. Denne analyse kan også købes som enkeltydelse.

Under menupunktet Personlig Vejledning, kan du vælge den vejledningsform som du søger, og læse mere om hvad vejledningen indeholder. Du kan også finde mere information ved at følge links herunder.

Læs mere om kostvejledning her

Læs mere om personlig tilrettelagt træning her

Læs mere om kropsanalyse her

Er du interesseret i at vide hvad kostvejledning eller træningsvejledning hos CrossBox i Hadsten koster, så finder du priserne herunder. Endvidere finder du ligeledes pris på personligt træningsprogram samt kropsanalyse.

Priser for kostvejledning samt personlig træningsvejledning

YdelsePris pr. personPris pr. par.
Enkelt session kost- el. træningsvejledning 449,- (50 min.) 749,- (75 min.)
5 x session kost- el. træningsvejledning1.895,- (50 min pr. gang)3.195,- (75 min pr. gang)
10 x session kost- el. træningsvejledning3.495,- (50 min pr. gang)5.995,- (75 min pr. gang)
Personligt træningsprogram449,-749,-
Enkelt Kropsanalyse149,-n/a
5 x Kropsanalyser595,-n/a
10 x Kropsanalyser995,-n/a
OBS! Ved udeblivelse fra en fastlagt samtale, eller ved afbud under 24 timer før den planlagte samtale, vil du blive faktureret for en fuld session.
Kommer du for sent til en planlagt session, vil slut tidspunktet for den planlagte session stadig være gældende.

Gratis indledende samtale

For at finde ud af om og hvordan vi kan hjælpe dig, tilbyder vi en gratis samtale med kostvejleder og træner Pia Crone. Her vil I sammen gennemgå din motivation for at få kostvejledning eller personlig træning, samt finde ud af hvordan og over hvor lang tid vi kan hjælpe dig.

Benyt nedenstående formular for at blive kontaktet.

Bestil kostvejledning eller personlig træningsvejledning

For at bestille et personligt forløb, eller hvis du blot ønsker yderligere information, skal du udfylde nedenstående kontaktformular. Det vil hjælpe os rigtig meget hvis du vil udfylde beskrivelsen med oplysninger om dig selv, din motivation for at få vejledning og evt. hvad du gerne vil opnå efter dit forløb..
Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage for at drøfte det videre forløb.