Personlig vejledning

Forsidebillede vedr. kostvejledning samt personlig træning hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox kan du modtage kostvejledning og vanecoaching eller personlig træning. Begge dele varetages af Pia Crone, som er en del af CrossBox. Vejledningen tager udgangspunkt i dig og dine behov, og tilpasses efter det liv som du har, og den tid du har til rådighed. Endvidere drøftes dine mål, og hvordan vi hos CrossBox kan hjælpe dig med at opnå disse. Dette uanset om du ønsker et vægttab, at få genskabt motivation, ønsker at forbedre din kost for at få et bedre helbred mv. Til alle sessioner – både træning og kost – er det muligt at få foretaget en kropsanalyse, som en del af sessionen. Denne kropsanalyse kan også købes som enkeltydelse.

Under menupunktet Personlig Vejledning, kan du vælge den vejledningsform som du søger, og læse mere om hvad vejledningen indeholder. Du kan også finde mere information ved at følge links herunder.

Læs mere om kostvejledning her

Læs mere om personlig tilrettelagt træning her

Læs mere om kropsanalyse her

Priser for kostvejledning samt personlig træningsvejledning

For yderligere information om sammensætning af forløb og priser, klik på nedenstående link

Priser Kostvejledning og personlig træning

Gratis indledende samtale

For at finde ud af om og hvordan vi kan hjælpe dig, tilbyder vi en gratis samtale med kostvejleder og træner Pia Crone. Her vil I sammen gennemgå din motivation for at få kostvejledning eller personlig træning, samt finde ud af hvordan og over hvor lang tid vi kan hjælpe dig.

Benyt nedenstående formular for at blive kontaktet.

Bestil kostvejledning eller personlig træningsvejledning

For at bestille et personligt forløb, eller hvis du blot ønsker yderligere information, skal du udfylde nedenstående kontaktformular. Det vil hjælpe os rigtig meget hvis du vil udfylde beskrivelsen med oplysninger om dig selv, din motivation for at få vejledning og evt. hvad du gerne vil opnå efter dit forløb..
Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage for at drøfte det videre forløb.