Instruktørene

Hos CrossBox har vi et fantastisk hold af instruktører, som arbejder på at give gode oplevelser på vores holdtræninger. Her på siden kan du se hvem instruktørene er, og læse lidt mere om deres baggrud samt hvilke hold de har hos CrossBox i Hadsten

BilledeOm instruktøren:
Instruktør Pia CronePia Crone

Indehaver, instruktør, træner, kostvejleder og personlig træner hos CrossBox. Du finder Pia på forskellige holdtræninger hen over ugen, både alm. Cross, Børnetræning og familietræning. Endvidere er hun den primære drivkraft på alle vores bootcamps.
Pia er uddannet CrossGym og fitnessinstruktør. Endvidere er hun ved at færdiggøre en uddannelse i ernæring og sundhed.

Med Pia som træner får du en varieret og udfordrende træning. Pie kombinerer mange typer af WOD's med en bred variation af øvelser. Hendes filosofi er at det skal give energi at deltage på hendes hold.
Instruktør Thomas Jørgensen
Thomas Jørgensen

Indehaver, administration, instruktør på holdtræning samt afløser på BootCamp. Thomas har en en lang historik med sport og træning, og har siden 2015 dyrket styrketræning og cross intensivt. Thomas løber endvidere diverse HCR løb henover året, og har bred erfaring hvad der skal til, for at gennemføre denne type løb.

Med Thomas som instruktør vil du typisk møde en træning som består af både styrke og udholdenhed. Holdene varierer fra gang til gang, udfordrer den øvede, og giver mulighed for at begynderen også kan være med. En ting er dog sikkert - Burpees kommer du ikke til at mangle.
Mona Tahan

Mona har dyrket crossfit på hyggebasis de sidste 5 et halvt år og elsker det. Hun har været instruktør siden foråret 2020.
På hendes hold er der fokus på mobilitet og det er tit styrke der er på programmet. Oftest er det flere kortere WODs der køres efter hinanden, gerne med et teknisk løft imellem. Det vigtigste på Monas hold, er at alle synes det er en god oplevelse - At det er sjovt og hårdt!
Instruktør Ulla BehrUlla Behr

Ulla har stor erfaring med CrossFit, og er certificeret level 1 CrossFit instruktør. Ulla går til konkurrencer indenfor sporten, og har en bred viden, hun kan bruge til at sammensætte gode varierende træninger. Ulla underviser på Cross hver tirsdag
Daniel Kallehauge & SaraDaniel Kallehauge & Sara

Daniel har stor erfaring indenfor Cross. Han har været "stærk mand" og flyttet meget tunge ting. Endvider har han trænet Cross i mange år, og har tidligere undervist unge, på Cross hold.
Christian Hansen

Min tilgang til styrketræning starter med sport fra barns ben af. 11 år med ishockey 2 år på ungdomslandsholdet. Ishockeytræning er meget baseret på intervaltræning. Herefter følger en lang årrække ca 14 år med styrkeløft på konkurrenceplan. Flere jyske og danske mesterskaber fulgte med.
Julie Almsten

Julie er instruktør på Cross Vægtløftning, og I kan også møde hende på nogle af vores andre Cross hold. Julie skriver om sig selv:

Tidligere har jeg dyrket vægtløftning og Crossfit på konkurrence plan. Mit fokus har mest været på vægtløftning og styrke, hvor jeg har Dansk vægtløftnings forbunds træner uddannelse. Derfor vil der på mine hold, være fokus på teknikken i øvelserne snatch, clean and jerk, squat, bænk og dødløft selvfølgelig efterfulgt af en wod.

De seneste par år er jeg selv begyndt at udforske natural movement og diverse kropsvægt øvelser, så det kan også være I får lov at udforske det, sammen med mig

Har du lyst til at blive instruktør hos CrossBox

Skulle du have lyst til at blive instruktør hos CrossBox, er du velkommen til at kontakte os. Vi arbejder konstant på at udvide vores holdplan, samt øge antallet af bootcamps. Vi har ikke nogle formelle krav, men vil dog gerne at du har erfaring med træning, at kemien passer, og at du er villig til at give gode oplevelser til alle der kommer i CrossBox, samt at være en god ambassadør for stedet. Har du relevant uddannelse vil det helt sikkert være en fordel.

Send en beskrivelse af dig selv og dine erfaringer/kompetencer, samt motivation for at skulle være instruktør hos CrossBox til hadsten@crossbox.dk.