Instruktørene

Prøsentation af de gode instruktører der faciliteter holdtræning og events hos CrossBox

Hos CrossBox har vi et fantastisk hold af instruktører, som arbejder på at give gode oplevelser på vores holdtræninger. Her på siden kan du se hvem instruktørerne er, og læse lidt mere om deres baggrund samt hvilke hold de har hos CrossBox i Hadsten.

Hos CrossBox har vi dedikerede instruktører, der hver især har deres tilgang til, og baggrund for træning. Derfor vil du møde forskellige træninger, på de forskellige hold som tilbydes. Ens for alle, er dog deres dedikation til at lave energifyldte timer, hvor du altid går fra timen med et smil på læben, og sved på panden.

BilledeOm instruktøren:
Instruktør Pia CronePia Crone

Indehaver, instruktør, træner, kostvejleder og personlig træner hos CrossBox. Du finder Pia på forskellige holdtræninger hen over ugen, samt som personlig træner. Endvidere er hun den primære drivkraft på alle vores bootcamps.
Pia er uddannet CrossGym og fitnessinstruktør og har en bachelor i Ernæring og Sundhed. Endvidere er hun ved at bliver certificeret som personlig træner.

Med Pia som træner får du en varieret og udfordrende træning. Pia kombinerer mange typer af WOD's med en bred variation af øvelser. Hendes filosofi er at det skal give energi, være sjovt og være udfordrende at deltage på hendes hold.

Pia tilbyder desuden kostvejledning og coachning vedr. vaneændringer ifm. kost og livsstil.
Instruktør hos CrossBox - ThomasThomas Jørgensen

Indehaver, administration, instruktør på holdtræning samt afløser på BootCamp. Thomas har en en lang historik med sport og træning, og har siden 2015 dyrket styrketræning og cross intensivt. Thomas løber endvidere diverse OCR, og har bred erfaring indenfor dette område.

Med Thomas som instruktør vil du typisk møde en træning som består af både styrke og udholdenhed. Holdene varierer fra gang til gang, udfordrer den øvede, og giver mulighed for at begynderen også kan være med. En ting er dog sikkert - Burpees kommer du ikke til at mangle.
Mona Tahan

Mona har dyrket crossfit i en årrække, og elsker det. Hun har været instruktør hos CrossBox siden foråret 2020.
På hendes hold er der fokus på mobilitet og styrke Oftest er det flere kortere WODs der køres efter hinanden, gerne med et teknisk løft imellem. Det vigtigste på Monas hold, er at alle synes det er en god oplevelse - At det er sjovt og hårdt!
Christian Hansen

Min tilgang til styrketræning starter med sport fra barns ben af. 11 år med ishockey 2 år på ungdomslandsholdet. Ishockeytræning er meget baseret på intervaltræning. Herefter følger en lang årrække ca 14 år med styrkeløft på konkurrenceplan. Flere jyske og danske mesterskaber fulgte med.
Mikkel Fischer

Mikke har en lang historik med træning. Både CrossFit / funktionel træning og styrketræning.
Mikkel har fokus på den gode teknik, og når man deltager på Mikkels hold, er man sikker på at blive udfordret, både på styrke, udholdenhed og teknik.
Jan D'Souza

Har en stor passion for træning og personlig udvikling. Jan er meget dedikeret, og går op i at holde træningen spændende og intens. Jan finde ofte nye måder at træne på, og finder ofte inspiration til nye øvelser, som du som deltager på hans hold, får glæde af at prøve kræfter med.
Mathias Simoni Lindbjerg

Mathias laver hårde og kreative træninger. Det er altid spændende at møde op på Mathias' hold og se hvad der skal arbejdes med. Mathias er stærk på et bredt område af funktionel træning, og har en årelang erfaring med træning.
Anne Vestergaard

Anne er garant for gode WOD's med basis udstyr, og i en grad hvor alle kan være med .

Har du lyst til at blive instruktør hos CrossBox

Skulle du have lyst til at blive instruktør hos CrossBox, er du velkommen til at kontakte os. Vi arbejder konstant på at udvide vores holdplan, samt øge antallet af bootcamps. Vi har ikke nogle formelle krav, men vil dog gerne at du har erfaring med træning, at kemien passer, og at du er villig til at give gode oplevelser til alle der kommer i CrossBox, samt at være en god ambassadør for stedet. Har du relevant uddannelse vil det helt sikkert være en fordel.

Send en beskrivelse af dig selv og dine erfaringer/kompetencer, samt motivation for at skulle være instruktør hos CrossBox til hadsten@crossbox.dk.