Personlig vejledning

V/ Pia Crone

Hos CrossBox kan du modtage kostvejledning og vanecoaching eller personlig træning. Begge dele varetages af Pia Crone, som er medindehaver af CrossBox. Vejledningen tager udgangspunkt i dig og dine behov, og tilpasses efter det liv som du har, og den tid du har til rådighed. Endvidere drøftes dine mål, og hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå disse. Dette uanset om du ønsker et vægttab, at få genskabt motivation, ønsker at forbedre din kost for at få et bedre helbred mv. Til alle sessioner – både træning, vanecoaching og kostvejledning – er det muligt at få foretaget en kropsanalyse, som en del af sessionen. Denne kropsanalyse kan også købes som enkeltydelse.

Under menupunktet Personlig Vejledning, kan du vælge den vejledningsform som du søger, og læse mere om hvad vejledningen indeholder. Du kan også finde mere information ved at følge links herunder.

Læs mere om vanecoaching og kostvejledning her

Læs mere om personlig træning her

Læs mere om kropsanalyse her

Priser for kropsanalyse, personlig træning, vanecoaching og kostvejledning.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog

Ønsker du at høre mere om hvad jeg kan tilbyde, er du meget velkommen til at kontakte mig enten på mail, telefon eller via nedenstående kontaktformular. Her kan vi aftale en tid til en gratis og uforpligtende samtale. At skulle indgå i et vejledningsforløb, kræver at man ved hvad man går ind til, og at forventningerne er afstemt fra begge sider. Derfor er det altid en god idé, at vi møder hinanden, inden vi indgår en aftale.  

Det kan foregå ved fysisk fremmøde, pr. telefon eller videomøde. Skriv i feltet “noter” hvis du ønsker videomøde eller opringning.

Det vil hjælpe rigtig meget, hvis du vil udfylde formularen med oplysninger om dig selv, og kort hvad du ønsker hjælp til.


Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage for at drøfte det videre forløb.