Personlig vejledning

Forsidebillede vedr. kostvejledning samt personlig træning hos CrossBox i Hadsten

I CrossBox kan du få kostvejledning eller personlig tilpasset træning og vejledning ifbm. træning. Vejledningen tager udgangspunkt i dig og dine behov, og tilpasses efter det liv som du har, og den tid du har til rådighed. Endvidere drøftes dine mål, og hvordan vi hos CrossBox kan hjælpe dig med at opnå disse. Dette uanset om du ønsker et vægttab, at få genskabt motivation, ønsker at forbedre din kost for at få et bedre helbred mv.

Under menupunktet kan du vælge den vejledningsform som du søger, og læse mere om hvad vejledningen indeholder. Du kan også finde mere herunder.

Læs mere om kostvejledning her

Læs mere om personlig tilrettelagt træning her

Er du interesseret i at vide hvad kostvejledning eller træningsvejledning hos CrossBox i Hadsten koster, så finder du priserne herunder:

Priser for kostvejledning samt personlig træningsvejledning

YdelsePris pr. personPris pr. par.
Enkelt konsultation/træningsvejledning 449,- (60 min.) 749,- (75 min.)
5 konsultationer/træningsvejledninger1.895,- (60 min pr. gang)3.195,- (75 min pr. gang)
10 konsultationer/træningsvejledninger3.495,- (60 min pr. gang)5.995,- (75 min pr. gang)
Programlægning449,-749,-

OBS! Priserne for personlig vejledning har et niveau i den lave ende, da jeg stadig er under uddannelse, og hele tiden tilegner mig mere viden. Priserne vil langsomt stige i takt med min uddannelse og tilegnelse af viden og erfaring. 

Bestil kostvejledning eller personlig træningsvejledning

For at bestille et personligt forløb, eller hvis du blot ønsker yderligere information, skal du udfylde nedenstående kontaktformular. Det vil hjælpe os rigtig meget hvis du vil udfylde beskrivelsen med oplysninger om dig selv, din motivation for at få vejledning og evt. hvad du gerne vil opnå efter dit forløb..
Vi kontakter dig indenfor 2 hverdage for at drøfte det videre forløb.