Bootcamp

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten – Hos CrossBox tilbyder vi 3 forskellige faste Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske også en ny type bootcamp. Vi har bl.a. en Børne Bootcamp i nogle af skoleferierne, hvor der er fokus på træning, kost, sjov og nye sociale relationer. Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også er andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp der passer til dit behov.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp


Børnecamp

Bootcamp før børn 3 dage i uge 42 

VI GENTAGER SUCCESEN!

3-dages børnecamp i efterårsferien!

Skal dit barn være aktiv i efterårsferien? Og har dit barn lyst til at lære om sundhed, kost og motion? Så er 3-dages børnecamp i CrossBox måske noget.

Vi mødes de 3 første dage i efterårsferien: 12. 13. og 14. oktober 2020, hver dag kl. 9.00-14.30. Det hele foregår hos CrossBox, Mågevej 20, 8370 Hadsten.

Aldersgrænse 9-14 år

Tidspunkter:
Mandag – onsdag i uge 42
kl. 09.00 – 14.30

Pris:
749 kr.

Pladser:
10 pladser

Alt dette får du på Børnecamp:

 • Masser af træning, leg og bevægelse
 • Frokost – som vi selv skal lave
 • Flot CrossBox T-shirt *
 • Snack formiddag og eftermiddag
 • Læring om forskellige fødevarer, smage, næringsstoffer og meget andet
 • Opskrifter og inspiration
 • Afsluttende quiz om alt hvad vi har lavet
* Ved bestilling senere end 14 dage før holdstart, kan vi ikke garanterer at t-shirt er klar til holdstart grundet bestillling og tryk.


Bootcamp efterfødsel

Bootcamp Efterfødsel 

BootCamp efterfødsel hos CrossBox i Hadsten

Vi afvikler pt. 2 hold og forventer at starte nye forløb efter uge 42.
Ønsker du at få besked når vi starter nye hold op, så skriv endelig til os på pia@crossbox.dk

Bootcamp Efterfødsel udbydes som 8 ugers forløb, med en ugentlig holdtræning hos CrossBox i Hadsten. Holdet er til dig, der ønsker at genopbygge muskler og stabilitet, samt få en grundform, efter graviditet og fødsel. Der udbydes hold tirsdag og fredag formiddag. Der afsættes 60 min. til hver træning. Efter træning serveres lidt frugt, til at slutte af med, hvor du har mulighed for at hygge med dit barn og de andre mødre. Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 9.00-10.00
eller
Fredage kl. 9.00 – 10.00

Varighed 60 min. pr. træning.

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp efterfødsel:

 • Ugentlig træning med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd hos CrossBox
 • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
 • Frugt efter træning
 • Mulighed for at skabe sociale relationer.
 • Råd og vejledning fra træner/kostvejleder.
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Her er babyer naturligvis velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som en del af træningen. Det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen – men især bækkenbund og core (mave & ryg muskulatur). Det er en rolig og hyggelig, men samtidig effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventuelle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt snacks og drikkelse. Her vil der være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for. Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen.

Ved køb af denne bootcamp, får du i perioden du deltager på bootcamp, adgang til at træne på egen hånd i vores lokaler. Du kan benytte de øvelser du har lært under træning i bootcampen, og evt. mødes med de andre deltagere og træne med dem.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer.


Bootcamp outdoor

Bootcamp Outdoor 

BootCamp Outdoor CrossBox Hadsten

Næste omgang Bootcamp Outdoor hos CrossBox bliver med morgentræning. Vi vil udnytte at der er lyst om morgenen, og nyde solopgang, samtidig med at vi får en god start på dagen. Forløbet indeholder 16 træninger over 9 uger. Første træning er d. 11 august, og sidste træning er d. 2. oktober.
Der laves en fysisk test ved start og slut på forløbet, så du får en ide om hvor langt du har rykket dig hen over perioden.

Tidspunkter:
Tirsdage kl 06.00-6.45
Fredage kl. 06.00-6.45

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp Outdoor:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Før og efter fysisk test
 • Ingen aflysninger på grund af dårligt vejr- med garanti
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 120 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Frisk luft og effektiv træning er nøgleordene på dette hold. Om vi går i skoven, ud på græsset eller blot bruger de omkringliggende arealer vil variere – men vi går ud. Er vejret helt forfærdeligt har vi mulighed for at træne indendørs, men tag altid træningstøj på så det passer til vejret.

Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX og sjippetov, men det kan også være noget der allerede findes i naturen som træstubbe og sten. Kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så båden nybegynderen og den øvede kan være med.

Under første og sidste træning, vil alle der har lyst til det, blive testet i udvalgte øvelser, for at synliggøre fremskridt og resultater, henover bootcampen. Ydermere vil du modtage nyhedsmails med inspiration og gode råd omkring kost og motion.

Er frisk luft og træning noget for dig, så tag din nabo, svigerfar, datter eller en anden i hånden og meld jer til. Vi træner 2 gange om ugen. Vi lover at du vil blive udfordret, og at det samtidig bliver sjovt.


Bootcamp vægttab

Bootcamp vægttab – Nu inkl. 2 sessioner personlig kostvejledning

BootCamp Vægttab CrossBox Hadsten

Vi afvikler pt. Bootcamp Vægttab og forventer at starte nyt forløb efter uge 42.
Ønsker du at få besked når vi starter nye hold op, så skriv endelig til os på pia@crossbox.dk

Bootcamp Vægttab udbydes som 8 ugers forløb, med 2 ugentlige træninger hos CrossBox i Hadsten. Inden opstart, og ved afslutning på forløbet, kan du blive vejet og målt, samt få en personlig samtale med kostvejleder Pia Crone – i alt. 2 x 45 min sessioner.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 16.45 – 17.45
Fredage kl. 16.30 – 17.30

8 ugers forløb

Pris:
1.695 kr.


Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Godt sammenhold i et lukket forløb sammen med andre som også ønsker at tabe sig
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • Individuel kropsanalyse ved opstart og afslutning af forløbet
 • 2 Individuelle kostvejledningssamtaler ifbm. kropsanalyse
 • Udlevering af opstartsmateriale vedr. kost og motion (opskrifter, hjemmetræningsprogram-mer mv.)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Adgang til lukket facebook gruppe
 • Rabat på bootcamp på 120 kr., hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Dette hold er for personer med mere eller mindre overvægt, som ønsker at tabe sig og få en sundere og stærkere krop – både kvinder og mænd. Her har vi både fokus på træning og på kosten. Holdet er ikke så stort, så der er god tid til den enkelte deltager. Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wallballs, TRX, og romaskiner. ALLE uanset niveau kan deltage, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Har du væsentlige skader eller fysiske begrænsninger anbefaler vi at du kontakter os, samt egen læge, inden tilmelding.

Vi starter timen med at træne. Det vil være en varierende træning fra gang til gang. Hvis der er ønske og behov for det, bruges den sidste del af timen på eventuelle spørgsmål omkring kost, træning osv. Det er en god idé at skrive en mail til mig forinden, hvis du har et emne eller et spørgsmål, så jeg er bedst muligt forberedt, og ved at jeg skal sætte tid af til det. Dermed er det også muligt at være anonym i sine spørgsmål.

I starten af forløbet, samt ved afslutning af forløbet, får du foretaget en individuel kropsanalyse. Denne indebærer vejning og måling af bl.a. muskelmasse, fedtprocent, bodyage og meget mere. Udover dette får du en samtale med kostvejleder samtidig med kropsanalysen. Her ser vi på hvordan din kost er i dag, og hvordan du kan optimere dit vægttab, ved små ændringer i dine kostvaner. Du skal booke en tid for kropsanalyse og samtale, ved at kontakte os, inden opstart af forløbet.

Inden opstart vil du modtage materiale på mail som indeholder en masse gode råd og vejledning omkring kost, vaner og motion samt madopskrifter og forslag til hjemmetræning.