Bootcamp

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten – Hos CrossBox tilbyder vi 3 forskellige Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske også en ny type bootcamp. Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også er andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp der passer til dit behov.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp


Bootcamp outdoor

NYT hold med opstart d. 22. oktober

Vi kan nu endelig offentliggøre vores næste Bootcamp Outdoor forløb på 8 ½ uger – i alt 16 træninger. Opstart er tirsdag. 22. oktober. Forløbet slutter tirsdag d. 17. december. (OBS tirsdag d. 26. november er der ikke træning hvorfor forløbet er 8 ½ uger)

Tidspunkter:
Tirsdag kl 16.45-17.45
Lørdag kl. 8.30-9.30

8 eller 12 ugers forløb

Pris:
995 kr. v. 8 ugers forløb
1.449 kr. v. 12 ugers forløb

Pladser:
16 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp Outdoor:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd i Boxen
 • Før og efter fysisk test
 • Ingen aflysninger på grund af dårligt vejr- med garanti
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 120 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Frisk luft og effektiv træning er nøgleordene på dette hold. Om vi går i skoven, ud på græsset eller blot bruger de omkringliggende arealer vil variere – men vi går ud. Er vejret helt forfærdeligt har vi mulighed for at træne indendørs, men tag altid træningstøj på så det passer til vejret.

Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX og sjippetov, men det kan også være noget der allerede findes i naturen som træstubbe og sten. Kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så båden nybegynderen og den øvede kan være med.

Under første og sidste træning, vil alle der har lyst til det, blive testet i udvalgte øvelser, for at synliggøre fremskridt og resultater, henover bootcampen. Ydermere vil du modtage nyhedsmails med inspiration og gode råd omkring kost og motion.

Er frisk luft og træning noget for dig, så tag din nabo, svigerfar, datter eller en anden i hånden og meld jer til. Vi træner 2 gange om ugen. Vi lover at du vil blive udfordret, og at det samtidig bliver sjovt.


Bootcamp efterfødsel

Ny Bootcamp efterfødsel.

Bootcamp Efterfødsel udbydes som 8 ugers forløb, med en ugentlig træning hos CrossBox i Hadsten. Første træning onsdag d. 23.10.2019 frem til onsdag d. 11.12.2019, hvor sidste træning finder sted. Der afsættes 60 min. til træning, samt 30 min til hygge, spørgsmål mv. Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Tidspunkter:
Fredage kl. 9.30-11.00
eller
Onsdage kl. 9.30-11.00

Varighed 90 min: 60 min. træning + 30 min. med snak, hygge, snacks og drikkelse

8 ugers forløb

Pris:
895 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp efterfødsel:

 • ugentlig træning med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd i Boxen
 • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
 • 30 min. med mulighed for at skabe sociale relationer, samt at få vejledning fra træner/kostvejleder.
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Her er babyer også velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som belastning i træningen, det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen, men især bækkenbund og core. Det er en rolig og hyggelig men effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventulle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt snacks og drikkelse. Her vil der være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for. Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer.


Bootcamp vægttab

Bootcamp vægttab er udsolgt. Vi forventer at udbyde et nyt hold med holdstart i januar 2020

Tidspunkter:
Onsdag kl. 17.15-18.15
Fredag kl. 16.00-17.30

Fredage er der frivillig vejning fra 16.00-16.30

8 ugers forløb

Pris:
1.495 kr.Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • God sammenhold i et lukket forløb sammen med andre som også ønsker at tabe sig
 • Fri adgang til træning på egen hånd i Boxen
 • Gratis vejninger inkl. måling af fedt- og muskel masse
 • Udlevering af opstartsmateriale vedr. kost og motion (opskrifter, hjemmetræningsprogrammer mv.)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp på 120 kr., hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning
 • 20 % rabat på køb af personlig vejledning – både kost og træning

Dette hold er for overvægtige der ønsker at tabe sig. Her har vi både fokus på træning og på kosten. Holdet er ikke så stort, så der er god tid til den enkelte deltager. Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wallballs, TRX, og romaskiner.

Vi starter timen med at træne, det vil være en varierende træning fra gang til gang. Hvis der er ønske og behov for det, bruges den sidste del af timen på eventuelle spørgsmål omkring kost, træning osv. Det er en god idé at skrive en mail til mig forinden, hvis du har et emne eller et spørgsmål, så jeg er bedst muligt forberedt, og ved at jeg skal sætte tid af til det. Dermed er det også muligt at være anonym i sine spørgsmål.

Hver fredag fra kl. 16.00-16.30 vil der være mulighed for at blive målt og vejet, men det er helt frivilligt om man deltager i det.

Vi starter op fredagen før bootcampen starter kl. 16.00, hvor der er mulighed for at komme og hilse på hinanden, se lokalerne og udstyret, og endelig er der mulighed for at blive målt og vejet, hvis du har lyst til det.

Inden opstart vil du modtage materiale på mail som indeholder en masse gode råd og vejledning omkring kost, vaner og motion samt madopskrifter og forslag til hjemmetræning.

Hvis du ønsker at køre et personligt forløb ved siden af, kan dette tilkøbes med en rabat på 20%. (Se under fanen personlig vejledning)