Hvad er en bootcamp

Bootcamp er blevet et meget udbredt begreb indenfor kost og motionsverdenen. Her hos CrossBox tilbyder vi også Bootcamp forløb i Hadsten, og vil derfor gerne konkretiserer hvad en bootcamp er og hvorfor det kan være et effektiv supplement til din træning. Så læs med her hvis du vil blive lidt klogere på Hvad en bootcamp er.

Hvad er en bootcamp

En bootcamp er, kort fortalt, en betegnelse for et kort fokuseret forløb, typisk 8-16 uger, med fokus på træning og/eller kost. Formålet med at lave et intensivt forløb er at sætte fokus på området, for at få etableret en ny vane, eller opnå et mål fx forbedret kondition eller et vægttab.

En bootcamp foregår typisk i lukkede forløb, hvor man sammen med andre på bootcampen (holdet) følges i den periode den pågældende bootcamp forløber over. Det betyder at man er sammen med andre mennesker der har nogenlunde samme formål med at deltage. Det betyder at man, udover instruktøren, kan bruge de andre deltagere til motivation og støtte igennem forløbet.

Fordele ved bootcamps

Hvis man ønsker et intensivt forløb, på et lukket hold, hvor man får et godt socialt netværk, og der samtidig bliver sat fokus på at du kan opnå dine ønsker om bedre form, vægttab, sund kost eller noget helt fjerde, så er en bootcamp helt sikkert noget for dig.

Udover træning og evt. kostvejledning, vil man også typisk også have andre fordele. Det kan bl.a. være adgang til en kostvejleder eller personlig træner, som man kan stille spørgsmål. Hos CrossBox udleverer vi også materiale i opstarten af forløbet, som inspiration til dig mellem træningerne, for at give dig mulighed for at opnå endnu bedre resultater med dit forløb. Endvidere kan vi tilbyde fri træning i vores lokaler.

Mere om bootcamp i Hadsten

Har du lyst til at vide mere om de forskellige bootcamps vi tilbyder hos CrossBox og hvad der mere specifikt indeholder, kan du ved at følge nedenstående link, fonde meget mere information.

Bootcamp CrossBox i Hadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *