Fordele ved bootcamp

Bootcamp er efterhånden et udbredt koncept indenfor træning og kost. Bootcamp er et fokuseret forløb, og hos CrossBox har vi valgt at udbyde Bootcamps – simpelthen fordi de er effektive og virker. Har du ikke prøvet en bootcamp før, og overvejer du at prøve det, har vi her listet de fordele op ved et forløb på en bootcamp, som vi oplever det.

Fokuseret forløb

Det er helt grundlæggende for en bootcamp, at det er et intensivt forløb, over en relativ kort periode – typisk 8-12 uger. Det skyldes at forløbet er relativt kort, er det muligt for deltagerne, at give forløbet fuld fokus, og samtidig kan man se enden på forløbet. Det kan gøre det nemmere i forløb som er fokuseret mod fx vægttab, hvor der typisk arbejdes med at skabe forandringer i deltagernes vaner, indenfor kost og motion. Dog skal der også være mulighed i forløbet til at skabe forandring, og derfor ser man sjældent perioder under 8 uger.

Mere tid til din udvikling

Da der på mange bootcamps ofte er færre deltagere, end ved normal holdtræning, får instruktøren bedre tid til at lære dig at kende, og har mere tid til at give dig konkret vejledning i forhold til bootcampens indhold.

Tillægsydelser

På mange bootcamps, inkl. dem vi udbyder hos CrossBox, er der en række tillægsydelser. Det kan være en fysisk test, vejninger med måling af muskelmasse, fedt %, body age mv. Det kan være træning i en center, rabat på personlig vejledning, kostplaner og meget mere.

Man får dermed som deltager på en bootcamp en række muligheder, der er med til at underbygge det mål der er med deltagelsen i forløbet, og giver dermed de bedste muligheder for at opnå det ønskede resultat.

Sociale relationer

På et bootcamp forløb, træner du i perioden med de samme mennesker, som man typisk deler formål med (fx ønske om vægttab, andre mødre der vil i form efter fødslen mv) Det betyder at man i forløbet er på et hold, hvor man kommer til at kende hinanden. Ofte skabes der gode relationer igennem træningen, og efter træningen er der ofte også mulighed for at hygge og skabe relationer med de øvrige deltagere.

Vil du vide mere om bootcamp i Hadsten

Hvis du ønsker at vide mere om bootcamp hos CrossBox i Hadsten, ken du herunder følge linket til vores hjemmeside, hvor du finder yderligere information om vores bootcamps.

Bootcamp i Hadsten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *