Hvad er CrossBox i Hadsten

CrossBox - Træning og kostvejledning i Hadsten

CrossBox i Hadsten har eksisteret siden 1. september 2019. Mange har heldigvis hørt om os, og besøgt os. Desværre er der også mange i Hadsten, Hinnerup og omegn, der ikke har hørt om os, hvilket vi naturligvis er kede af. Vi har derfor valgt at lave denne lille artikel om CrossBox i Hadsten. Vi håber den er med til at skabe øget kendskab, samt indsigt hvem vi er.

Træning i Hadsten for alle

CrossBox i Hadsten er et sted for alle der gerne vil være fysisk aktive. Hvad enten det er ved selvtræning, eller ved at træne på et af vores mange hold. Vi tilbyder børnetræning på hold for børn fra 7 – 14 år. Alle fra 15 år kan træne selv, eller deltage på de øvrige holdtræninger, som vi har i løbet af ugen. Vi har også familietræning, hvor man som familie med børn fra 7 år, kan deltage på et hold sammen. På den måde kan I være aktive sammen, og have det sjovt på samme tid.

Træning i Hadsten hos CrossBox

Vi har flere gange oplevet, at der er en fordom om, at vi er et hardcore CrossFit® center, og at CrossFit® jo kun er for hardcore fitness typer.
Til dette vil vi starte med at oplyse, at vi ikke er et CrossFit® certificeret center, men at vi selvfølgelig er inspireret af denne filosofi. Men at vi også er inspireret af andre træningsformer, og benytter disse i vores træninger. Vi har mange hold, hvor man som nybegynder sagtens kan være med, og vi har mange super flinke medlemmer, som gerne vil hjælpe. Derfor skal man absolut ikke være tilbageholdende med at komme og prøve vores hold. Der er intet krav om kendskab til træningsformen, bestemte teknikker mv. Alle kan være med.

Kan man træne uden maskiner

Ja, det kan man sagtens. Rent faktisk er træning i maskiner, slet ikke nær så effektivt, som træning med egen kropsvægt eller frivægte som håndvægte, kettlebells eller vægtstænger. Hos CrossBox har vi ikke maskiner til enkeltøvelser. Vi tror på at man få en sjovere, mere effektiv og varieret træning, ved ikke at benytte maskiner.
Så hvis du ønsker tungere styrketræning kan vi sagtens tilbyde dette. Ønsker du en mere alsidig og “all-round” træning af hele kroppen, kan vi også tilbyde dette. Vi giver gerne gode råd til træning hos os, hvis du skulle have brug for inspiration. Ligeledes ligger der træningsprogrammer, du kan benytte for inspiration til træning.

Som sidenote, skal det dog nævnes, at vi har både løbebånd og romaskine som kan benyttes til cardiotræning eller i opvarmining til styrketræning.

Kostvejledning

Hos CrossBox tilbyder vi også Kostvejledning, fra lokalerne i Hadsten. Kostvejledningen vi tilbyder er personlig, og ikke baseret på, at du efter en time får en standard kostplan, som bare skal følges. Vi tager en dybdegående samtale med dig om dine ønsker til forløbet, din motivation for kostændring, samt dine spisevaner. Du bliver desuden målt og vejet, hvis du ønsker det. Kostvejledning kombineres også med træningsvejledning, såfremt du ønsker det. På den måde vælger du selv om vores tid sammen, skal bruge på kostvejledning, personlig træning, eller en kombination af disse.
Med den kvalitet som vi ønsker at give, kan det være svært at få et godt resultat med kun en vejledningstime. Men det er selvfølgelig op til dig hvad du ønsker, og hvor langt et forløb du ønsker hjælp til. Uanset hvad, kan vi allerede nu se, at vedholdende sparring på både kost og træning, giver resultater. Men det er ikke et “quick fix”

Læs mere om vores kostvejledning o personlig træning i Hadsten her: http://crossbox.dk/kostvejledning-og-personlig-traening-i-hadsten/

Meget mere end træning

Familie træning i CrossBox Hadsten

Ønsker du træning i Hadsten, kombineret med et godt fællesskab, så er CrossBox stedet. Vi gør meget for at du som medlem hos os har det godt, og at alle medlemmer har det godt med hinanden. Der er derfor ofte tid til en hyggesnak efter træningen, eller i vores store køkken. Flere familier vælger at sende deres børn på vores børnehold. Herefter spiser familien, evt. med andre familier i vores køkken, hvorefter forældrene træner. Og børnene hygger sig sammen mens dette foregår. Vi tror på at træning er for hele familien. Og har man børn under 7 år, må de naturligvis også godt komme i vores lokaler, så længe forældrene passer på at de ikke kommer til at være der hvor træning foregår.

Vi afholder også events, hvor man kan dyste mod hinanden på flere niveauer, i en sjov og positiv ånd. Efter en event hygger vi sammen, og sørger for at alle har fået sved på panden, smil på læben og en god oplevelse.

Hvem står bag CrossBox

Bag CrossBox i Hadsten stå Pia Crone, og Thomas Jørgensen. Vi brænder for at give alle der besøger os, unikke omgivelser at træne i, samt et miljø som er præget af sammenhold, glæde ved træning og åbenhed. Udover os, har vi et hold af instruktører som har hold en eller flere gange om ugen. Uden dem, kunne vi ikke drive det CrossBox vi har i dag.

Er du blevet nysgerrig, så kom gerne og besøg os, eller prøv et af vores hold. VI skal dog lige have lov at åbne igen, men håber rigtig meget på at det bliver senest d. 10 maj.

2 thoughts on “Hvad er CrossBox i Hadsten

  1. Hej Troels

   Beklager du først får svar nu, men det er ikke en kanal vi ret ofte bruger. Hvis du skriver en mail til pia@crossbox.dk kan du aftale en tid hvor du kan komme og se hvad vi kan tilbyde dig.
   Vh
   Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *