Erhvervslokale i Hadsten til udlejning

Ejendommen (Mågevej 20, 8370 Hadsten) hvor CrossBox ApS bl.a.har til huse.

Erhvervslokale i Hadsten til udlejning på Mågevej 20, 8370 Hadsten.

Ledigt erhvervslokale i Hadsten til udlejning til mindre virksomhed. I forbindelse med, at vi er flyttet til nye lokaler 1. april 2020 har vi fået så meget plads, at vi ikke selv kan bruge det hele, og derfor søger vi en lejer til lokalerne. Om du driver en webshop, er behandler (fysioterapeut, kiropraktor, massør) tatovør, eller blot har brug for opbevaringsplads, så er du velkommen hos os.

Lokalerne er opdelt i et kontor/forlokale, samt et tilhørende lager/behandlingsrum/klinik mv. Kontoret er 11,1 kvm og det tilstødende lokale (behandlerrum, lager mv.) er 21,5 kvm. Der er mange anvendelsesmuligheder, til mange forskellige typer virksomheder. Lokalerne er nymalede, istandsat og klar til at rykke ind i, så snart du har brug for dem.
Lokalerne ligger inde i bygningen, og der skal derfor deles indgangsdør.

Faciliteter i erhvervslokalet hos CrossBox ApS på Mågevej 20.

Der tilbydes en “fuld pakke” med alt inkl. Dvs. alarm, overvågning, nøglesystem, forbrug mv. Adgang til fælles køkken, bad/toilet samt evt. omklædning. Gode parkerings muligheder, samt port, hvor der kan åbnes for evt. vare ud- og indlevering

Der tilbydes endvidere fri træning i træningsfaciliteterne.

Prisen for dette er 2.500 kr. pr. md. excl. moms, men inkl. drift. Der ønskes en aftale med minimum 6 mdr. binding. Depositum svarende til 6 mdr. husleje. Øvrige vilkåe aftaler vi, henset til dit behov og virksomhedstype.

Skulle du have interesse i at se lokalerne, er du velkommen til at kontakte os på hadsten@crossbox.dk.

Du kan også finde vores annonce vedr. lokalerne her: https://www.lokaleportalen.dk/erhvervslokaler/kontorlokaler/regionmidtjylland/hadsten/maagevej/147781

Billeder af erhvervslokale til leje i Hadsten

Erhvervslokale i Hadsten til udlejning - Kontor 1
Erhvervslokale i Hadsten til udlejning - Lager / klinik / behandlerrum 1
Erhvervslokale i Hadsten til udlejning - Lager / klinik / behandlerrum 2
Erhvervslokale i Hadsten til udlejning - Kontor 2
Planregning CrossBox Mågevej 20
Plantegning – grønt marketer område til leje (erhvervslokale)

Vi ser rigtig meget frem til at høre fra dig. Skulle du ikke selv have brug for lokalet, men kende nogle der måske har. Så vil vi sætte stor pris på, at du henviser dem til denne side. På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *