CrossBox i Hadsten flytter

CrossBox i Hadsten. Nye lokaler på Mågevej 20, 8370 Hadsten

CrossBox i Hadsten flytter fra den nuværende placering på Brogårdsvej 10a, 8370 Hadsten, til nye lokaler på Mågevej 20, 8370 Hadsten. Flytningen foretages medio april. Grundet corona krisen, er den eksakte dato ikke endelig på plads.

Da det er lykkes vores nuværende udlejer at sælge de bygninger vi har boet i siden CrossBox startede, kombineret med at lokalerne på Mågevej var ledige, og nuværende udlejer var med på en god aftale om hurtig udflytning, har vi valgt at flytte. Vi synes selv at vi har fået nogle rigtig gode lokaler, som med indretning og beliggenhed, giver os nogle spændende muligheder for at udvikle CrossBox.

Beliggenhed

Bygningen ligger i et industriområde, og lige ud til Vestre Ringvej. Her er gode parkeringsmuligheder, og gode udenomsarealer. Indvendig er der flere kvm. end i det tidligere lejemål. Her er bl.a. mulighed for at lave yoga hold, mobilitets hold eller andre lign. hold i et lokale dedikeret kun til dette formål. I forbindelse med flytningen søger vi personer som kunne være interesseret i at afholde denne type hold. Så skule du være interesseret, så kontakt os endelig.

Der er endvidere et ekstra kontor og tilhørende depot/lager/behandler -rum, som vi gerne vil leje ud. Så er du fx personlig træner eller behandler (fysioterapeut, massør mv.) og mangler du et lokale, så kontakt os endelig. Faciliteterne kan fx også bruges til en person der ønsker at drive en mindre webshop, så mulighederne er mange.

Corona krisen

Mange vil måske tænke at det er en speciel tid at vælge at flytte i, henset til at fitnessbranchen generelt er presset her under Corona krisen. Arbejdet med at flytte var i gang inden krisen brød ud, og vores nye udlejer har rigtig god forståelse for vores situation, og har derfor været behjælpelig med en rigtig god aftale, i den første periode. Dette er vi naturligvis rigtig glade for. Vi mener også at vi kan udnytte lukkeperioden, så vores medlemmer ikke bliver generet af flytningen.

Vi glæder os helt vildt meget til at vise lokalerne frem på Mågevej 20. Er du ikke allerede medlem, og er blevet nysgerrig på CrossBox, så kontakt os endelig, eller kom forbi når vi åbner igen.

Du kan læse meget mere om CrossBox på www.crossbox.dk

One thought on “CrossBox i Hadsten flytter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *