Nyhedsbrev – Nye Corona restriktioner

Med statsministerens og sundhedsmyndighedernes udmelding d. 23.10.2020 skal vi som minimum frem til d. 22.11.2020 foretage en række tilpasninger i CrossBox, for at bidrage til at minimerer smittespredning.

Vi er selvfølgelig super kede af at vi igen må reducere i det tilbud vi har til vores medlemmer, men er omvendt klar over at vi, sammen med jer fantastiske medlemmer, skal tage vores del af ansvaret for at stoppe smittespredning i Danmark.

Der er fortsat ting vi ikke er helt klar over endnu. Bl.a. er herunder om kravet om brug af mundbind omfatter os.

Ud fra den viden vi har er der fra 26.10.2020 indført følgende:

Holdtræning voksne

Alle hold med deltagere der er 21 år eller derover begrænses til 9 deltagere, da forsamlingsforbuddet tilsiger at maksimalt 10 personer må forsamles om den samme aktivitet f.s.v.a. træningsaktiviteter for voksne.

Alle hold i uge 44, 45 og 46, hvor der er booket mere end 9 pladser bliver nulstillet. Alle pladser frigives og ny booking skal foretages. Det forventes at holdene er nulstillet senest søndag formiddag d. 25.10.2020 inden kl. 12.00
Vi forsøger at se på om der kan tilføres flere hold. Dog skal der også være mulighed for selvtræning. Dette vil vi løbende give info om på vores facebook side, og nye hold vil fremgå af holdplanen.

Vi vil meget gerne opfordre til, at du som medlem kun laver en fremtidig booking pr. uge, sådan at vi kan tilbyde så mange som muligt en plads på en holdtræning i løbet af en uge. Er der på dagen plads på et hold, og har du en fremtidig booking, eller har du allerede deltaget på et andet hold i den pågældende uge, er du selvfølgelig velkommen til at booke en plads, så holdene kan blive fyldt op.

Holdtræning Børn

Som udgangspunkt kan vores børne/unge hold fortsat gennemføres med det nuværende antal deltagere, da børn/unge under 21 år ikke er omfattet af forsamlingsforbuddet på 10, men fortsat er omfattet af et forsamlingsforbud på 50.
Dog er det vigtigt at du som forældre, så vidt muligt afleverer og henter på parkeringspladsen, og ikke opholder dig unødigt i lokalerne mens dit barn træner.

Familietræning

Som udgangspunkt kan familietræning fortsat gennemføres. Dog kan der maksimalt deltage 9 voksne + børn. Men da vi antager at man som familie altid deltager min. 1 barn + 1 voksen, passer antallet af deltagere på 18.

Bootcamps

På Bootcamp Efterfødsel gennemføres bootcampen, da deltagerantallet passer med overholdelse af forsamlingsforbuddet.

Deltagerne på Morgen Bootcamp samt Bootcamp Vægttab bliver kontaktet for individuelle løsninger på de to forløb. Vi har nogle spørgsmål vi ønsker afklaret, men som først er muligt at få svar på fra mandag d. 26.10.2020

Fri træning / Selvtræning

Der er fortsat åbent for at man selv kan træne hos CrossBox. Vi vil dog opfordre til at man forsøger at træne udenfor de fastlagte hold. Planen for alle hold, inkl. bootcamps, findes øverst på vores hjemmeside, der hvor man booker plads til holdtræning.
Skulle I have lyst til at mødes og træne sammen udenfor de planlagte hold, gælder det også at der maksimalt må deltage 10 personer i den samme træning.

Tak for jeres forståelse

Under den første bølge af Corona virus var det overvældende hvor meget I alle bakkede op om CrossBox, og den tålmodighed I havde med os. Det er vi meget taknemmelige for. Vi ved godt at mange af jer også er ramt af restriktionerne på den ene eller anden måde, men vi håber igen på jeres forståelse, opbakning og tålmodighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *