Nyhedsbrev December

Hermed årets sidste nyhedsbrev. Det har været et meget turbulent år, og desværre præger Corona Virus stadig dagligdagen hos CrossBox. Senest med 2 medlemmer som havde en positiv test. Heldigvis delte disse medlemmer hurtigt information om smitten, og dermed blev det hurtigt inddæmmet, og ingen yderligere blev smittet.

I dette nyhedsbrev kan du læse om åbningstider omkring jul og nytår, nyheder om restriktioner, ønske om ny instruktør og meget mere.

Restriktioner frem til d. 28 februar 2021

De nuværende restriktioner med begrænsning af forsamlinger til 10 personer er forlænget frem til d. 28. februar 2021. Dette er vi selvfølgelig kede af, men omvendt glæder vi os over at vi ikke er blevet lukket. Så vi vil fortsat opfordre til at man ikke booker mere en 2 hold pr. uge, så alle har mulighed for at få en plads på en holdtræning.

Vores nabokommune Aarhus, samt 37 andre kommuner i Danmark, er ramt af yderligere restriktioner og nedlukninger. Myndighederne anbefaler at personer der bor i de berørte kommuner ikke deltager i aktiviteter i kommuner, som i deres egen er pålagt med restriktioner. Vi vil derfor også opfordre til at medlemmer der bor i Aarhus kommune, eller en af de øvrige 37 kommuner, ikke træner hos Crossbox i den periode hvor de ekstra restriktioner er i kraft.

Åbningstider omkring jul og nytår

Omkring Jul og nytår vil der være ændrede åbningstider hos CrossBox. Åbningstiderne er som følger:

d. 24 december 06.00 – 15.00
d. 31 december 06.00 – 14.00
d. 1. januar (2021) Lukket
d. 2. januar Alm. åbningstid

Husk desuden at holdplanen ikke vil være som normal, grundet ferie og helligdage. Så brug holdoversigten til at få et overblik over hvilke hold der er åbne.

Holdtræning

Fra 1. januar 2021 vil børneholdet om torsdagen flytte sådan at holdstart er kl. 15.30. Dette for at gøre plads til BootCamp Vægttab, som flytter fra fredag eftermiddag til torsdag eftermiddag.
Det betyder også at det bliver muligt at selvtræne, eller arrangerer holdtræninger om fredagen, som vi har set flere af jer gerne vil.

Da forsamlingsforbuddet er blevet forlænget, holder vi fortsat fast i et deltagerantal på 9 personer på hvert hold. Så snart det bliver muligt vil vil selvfølgelig åbne op for yderligere deltagere på holdene. Selvfølgelig med hensyntagen til afstand, brug af udstyr mv.

Da holdene er begrænsede til 9 deltagere, er vi super ked af at se at der på flere hold er tomme pladser, grundet manglende fremmøde. Vi vil derfor gerne appellerer til, at man husker at melde sig af hold man ikke kan deltage på, og holder øje med sin booking på venteliste. Kommer du alligevel i en situation, hvor du ikke kan deltage på hold, så skriv det meget gerne på facebook siden CrossBox Medlemmer, så næste person på venteliste kan få pladsen på holdet.

Hjælp os med at få flere medlemmer

Vi er så småt ved at gøre klar til januar og februar, som traditionelt er højsæson for virksomheder i fitness og træningsbranchen. Vi vil naturligvis gerne have flere medlemmer efter en periode der har været udfordrende – og vi håber derfor på jeres hjælp.

Vi vil blive meget glade hvis I vil give os en anmeldelse på Facebook eller på vores google profil (findes ved at søge CrossBox på Google) På den måde kan vi signalere overfor potentielle medlemmer, at vores nuværende medlemmer er glade for at træne hos os.
Endvidere vil vi blive meget glade, hvis I vil hjælpe med at dele opslag på Facebook, samt fortælle om os i nærmiljøet, hvis snakken falder på træning.

Nye Bootcamps

Der er nu nye Bootcamp forløb klar med start i januar 2021. Vi fortsætter med Morgen, Vægttab og Efterfødsel. Som det er lige nu, er der kun 9 pladser på hver Bootcamp grundet forsamlingsforbuddet på 10 personer. Hvis det bliver muligt åbner vi op for flere på holdene.

Den første Bootcamp efterfødsel er udsolgt, og derfor har vi oprettet endnu et hold om tirsdagen fra. kl. 10.30 til 11.30. På de øvrige bootcamps er der ligeledes solgt pladser. Så hvis du vil sikre dig en plads på et hold med opstart i Januar, anbefaler vi at du hurtigst muligt booker en plads.

Ny instruktør

Da Jesper Blak jo desværre måtte stoppe hos os igen, er vi på jagt efter en ny instruktør hos os. Så hvis du selv går med en instruktør drøm i maven, eller du kender en som gerne vil prøve det af, så kontakt os endelig. Vi har ikke de store krav – dog forventer vi at du er stabil, har grunderfaring med funktionel træning og har lyst til at lære fra dig.

Ændring/præcisering af medlemsbetingelser

Medlemsbetingelserne er blevet opdateret og præciseret. Primært omkring opsigelse samt bero. Vi opfordrer til at du som medlem, gør dig bekendt med vores medlemsbetingelser.

Glædelig jul og godt nytår

Slutteligt vil vi benytte lejligheden til at sige tak for året der er gået. Vi er så taknemmelige for den støtte og opbakning CrossBox har fået. Vi håber på at vi til foråret 2021 kan begynde at normalisere hverdagen og lukke op for yderligere deltager på vores holdtræninger, samt realiserer nogle af alle de gode planer vi har.

På trods af restriktioner og corona, håber vi at I alle får en dejlig jul, og kommer godt og sikkert ind i det nye år.

Pia og Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *