Corona nedlukning v. 2,0 – CrossBox Hadsten

I forbindelse med statsministerens udmelding om yderligere nedlukning af Danmark, kan du her læse om hvordan du som medlem eller deltager på en bootcamp skal forholde dig.

Holdtræning

Alle holdtræninger er pt. aflyst frem til og med d. 3 Januar 2021. Vi har valgt ikke at tilbyde udendørstræning frem til og med 3. januar. Dette med baggrund i, at vi ønsker at holde smittespredningen nede. Desuden også med baggrund i, at årstiden er imod os henset til vejret, og vi vurderer at deltagelsen på evt. hold vil være lav. Såfremt nedlukningen forlænges ind i Januar, vil vi selvfølgelig genoverveje om det er muligt at afholde udendørs holdtræninger. Vi melder ud, så snart vi kender omfanget af en evt. forlænget restriktionsperiode.

Medlemskab

Som ved nedlukningen i foråret, håber vi rigtig meget på at du holder fast i dit medlemskab, selvom du i denne periode ikke kan træne hos os. Vi håber rigtig meget på at vi igen i starten af januar kan tilbyde træning til dig.
Vi har selvfølgelig forståelse for at du som medlem gerne vil have noget ud af dit medlemskab, og derfor er det en mulighed at få forlænget abonnementet for december, med tilsvarende 3 uger ind i januar. Ønsker du dette, skal du kontakte os herom senest d. 28 december.

Bootcamp

Har du købt bootcamp hos os, er der med de nuværende restriktioner, god mulighed for at der fortsat kan holdes fast i den planlagte opstart. Derfor laver vi ikke ændringer i vores bootcamps for nuværende. Skulle der komme yderligere restriktioner, forholder vi os selvfølgelig til disse, og melder ud.

Tak for din tålmodighed

Vi er selvfølgelig utrolig kede af at skulle lukke ned igen, og har samtidig stor forståelse for at du som medlem igen bliver ramt. Men vi har igen brug for din tålmodighed, velvilje og opbakning, i en tid hvor mange af os er ved at være godt og grundig trætte af corona.

Vi sætter kæmpe stor pris på din støtte, og håber også at du vil hjælpe med at dele opslag på sociale medier, og måske give os en anmeldelse på Google eller Facebook.

Tusind tusind tak..

Vi ønsker dig en glædelig jul samt et godt nytår, og håber at se dig i starten af 2021

One thought on “Corona nedlukning v. 2,0 – CrossBox Hadsten

  1. Glædelig jul til jer.
    Vi vil megt gerne bevarer vores medlemsskab, men ønsker at forlænge abonnementet for december, med tilsvarerende 3 uger ind i januar.

    Godt nytår til jer og håber snart vi ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *