Nyhedsbrev jul/nytår 2021

2021 er ved at være gået. Året har igen været præget af corona, og i skrivende stund er corona desværre tilbage, med flere restriktioner til følge. Det rammer også besøg i CrossBox. I dette nyhedsbrev vil vi fortælle om de nye restriktioner, samle op på året der er gået, og se ind i det nye år.

Nye instruktører

Jeanette er ikke længere instruktør, og Ulla stopper med det sidste hold d. 31.12.2021. Vi vil gerne sige tak til begge. Specielt til Ulla som har været med fra start, og har været en stor del af den succes som CrossBox er blevet. Vi kommer til at savne hende, og skulle hun have lyst til at vende tilbage, er døren selvfølgelig åben.

Derfor har vi fra 1. januar lavet aftale med to nye instruktører, Camilla Skadborg og Jesper Blak. Camilla har trænet hos os, og nogle af jer kender hende måske derfor allerede i forvejen. Jesper har kort været instruktør hos os, og vi er glade for at han nu igen har tid og lyst til at have et hold hos os. De overtager eksisterende hold i holdplanen, så der vil ikke være nogle ændringer her. Vi glæder os til at byde dem velkommen i CrossBox, og vi håber selvfølgelig også at I vil tage godt imod dem.

Bootcamps

Vi har ændret i strukturen på Bootcamp Vægttab og Morgen Bootcamp, så det fra 4. januar fungerer som et abonnement, med en betalingsfri måned i juli. Vi kan se at det nye koncept allerede er blevet taget godt imod, og vi glæder os til at have nogle gode forløb med alle jer der træner på Bootcamp.

Der er stadig plads på alle vores bootcamps, så skulle du mangle at give en gave, kan du sagtens give en plads på en bootcamp. Kontakt os herom, så finder vi ud af hvad der passer.

Åbningstider jul og nytår

Omkring jul og nytår vil der være ændrede åbningstider hos CrossBox. Åbningstiderne er som følger:

d. 24 december 05.00 – 15.00
d. 31 december 05.00 – 14.00
d. 1. januar (2021) Lukket
d. 2. januar Alm. åbningstid

Vi er desuden også glade for at kunne tilbyde mange af vores normale hold i perioden mellem jul og nytår. Og så har vi endda udvidet med hold både d. 24. december og 31. december. Så der er rig mulighed for at holde formen ved lige.

Corona

Pr. d. 19.12.2021 er der igen krav om mundbind ved besøg i CrossBox, men ikke krav om coronapas ved træning i CrossBox. Kravet om mundbind gælder hvis du kommer til CrossBox og ikke er omklædt, når du er omklædt er der ikke krav om mundbind. Opholder du dig i CrossBox uden at træne eller før og efter omklædning, er der derfor krav om mundbind. Vi holder selvfølgelig øje med udviklingen, og følger de anbefalinger som Kulturministeriet laver. Det er vigtigt at alle oplever at det er trygt og sikkert at træne i CrossBox. Derfor anbefaler vi at man følger de generelle råd om afstand og afspritning. Endvidere at man ikke møder op til træning, hvis man er syg eller har symptomer på corona.

Plads til nye medlemmer

Vi har god plads til nye medlemmer, og derfor skal du endelig bare tage din ægtefælle/samlever, gode ven, nabo eller kollega med til en prøvetime. Der er fin kapacitet på vores hold, og det er sjovest når vi er mange. Så kender du nogle der skal i gang med træning, så håber vi at du vil sende dem vores vej.

I januar giver vi en gratis måneds træning til medlemmer som henviser et nyt medlem til CrossBox. Det håber vi I tager godt imod. På den måde kan vi også give noget tilbage til jer.

Vi vil selvfølgelig også gerne have jeres anbefaling af CrossBox på Facebook og Google. Disse anbefalinger hjælper os med at vise potentielle nye medlemmer, at det er et sted hvor andre er tilfredse.

Link til Google anmeldelse: https://g.page/r/CSfhiYGsJOjIEBM/review
Link til facebook anmeldelse: https://www.facebook.com/crossbox.dk/reviews/

Glædelig jul og godt nytår

Vi vil ønske jer alle sammen en glædelig jul og et godt nytår. Vi håber at i får nogle gode dage med jeres familier og passer på hinanden. Tak for året der er gået – vi glæder os til at træne med jer i det nye år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *