Nyhedsbrev efterår 2021

Sommeren er ved at være veloverstået, og vi mærker en stigning i aktivitetsniveauet hos os, hvilket vi er super glade for. Det er dejligt at se jer på hold, på Bootcamps og til selvtræning. Desuden fik vi holdt vores første event efter coronanedlukningen i marts 2020, hvor 9 hold dystede, og en masse mennesker kom forbi og heppede. Det var en rigtig god dag, og vi glæder os allerede til det næste event.
I det her nyhedsbrev kan du læse om et nyt abonnement for børn, ændring af prisen for træning, ændret åbningstid mv.

Nyt Børne abonnement

Vi har introduceret et nyt børne abonnement. Abonnementet koster 99 kr,- pr. md. og er for børn og unge fra 7 – 14 år. Med et børne abonnement kan du som medlem tage dit barn med til træning hos CrossBox. Træning skal foregå under opsyn af et medlem med alm. abonnement, men et medlem må gerne træne med flere børn, bare alle børn også har abonnement.

Vi håber at dette giver jer mulighed for at dele træning med jeres børn, så I på den måde har mulighed for at lave en god aktivitet sammen.

Udvidede åbningstider

Vi har, efter flere medlemmers forespørgsel, udvidet åbningstiden, så det nu er muligt at træne fra kl. 05.00 i hverdagene. Vi håber at det kan give jer endnu mere fleksibilitet i brugen af CrossBox og at I der er morgenfriske nu kan få stillet jeres træningslyst.

Prisstigning

Pr. 01.10.2021 hæver vi prisen på et abonnement til 249 kr. pr. md. Klippekort hæves også, sådan at et klip fra 01.10.2021 bliver 65 kr.

Udfasning af coronaretningslinjer

Fra d. 10.09.2021 ophæves alle coronarestriktioner og retningslinjer. Der vil derfor ikke være krav om ekstra rengøring, afstandskrav og maksimum personer i forskellige rum. Vi vil dog fortsat opstille sprit til rengøring af div. flader og udstyr, så det stadig er muligt at spritte af før og efter træning.

Nye bootcamps

Indenfor de kommende 1-2 uger vil vi udbyde en ny omgang bootcamps, med opstart efter efterårsferien (opstart i uge 43) Vi vil igen udbyde pladser på vores vægttabsforløb, på mama bootcamp samt en morgen bootcamp til de morgenfriske. Hold øje med vores Facebook side, hvor vi vil informere om hvornår de forskellige bootcamps bliver udbudt. Du kan også skrive til Pia på pia@crossbox.dk, hvis du vil have besked i din indbakke, når en bestemt bootcamp udbydes.

Plads til flere medlemmer

Vi oplever at vi har en god kapacitet på vores hold, hvorfor vi meget gerne vil have flere til at komme og træne med os. Så inviter din ven, kollega, samlever, ægtefælle, holdkammerat osv. med. Man kan altid få en prøvetime

Vi glæder os til efteråret, som vil byde på masser af god træning. Så selvom temperaturen falder, og de lyse aftener snart er et overstået kapitel for denne gang, så lover vi god energi og højt humør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *