CrossBox Nyhedsbrev november 2022

Det er længe siden at vi sidst udsendte et nyhedsbrev fra CrossBox, og der er sket rigtig meget i den periode. Vi er kommet af med Corona, har fået en del nye instruktører og hold, samt fået en masse nye medlemmer. I dette nyhedsbrev samler vi både op, og ser fremad.

Event i CrossBox

Lørdag d. 7 januar kl. 10.00 holder vi endelig igen et event i CrossBox. Der dystes i hold af 2 personer. Det kan både være mænd, kvinder eller en kombination. Og som tidligere år, dyster vi i RX og i scaled – så alle kan være med. Har du ikke en du kan være på hold med, så meld dig på alligevel. Så sammensætter vi hold med dem der ikke selv har fundet en makker.
Det bliver en super hyggelig dag. Vi har oprettet det som en begivenhed, og kommer snart med meget mere info om tilmelding mv. Så hvis du er interesseret, så følg begivenheden på facebook.

Ny virksomhed hos CrossBox

På adressen hvor CrossBox holder til, er der flyttet en ny virksomhed ind. Nail It by Crone, er en neglesalon som også holder til og deler indgang med CrossBox. Så skulle du møde en person der spørger efter dette, så er den god nok. Har du lyst til at vide mere om virksomheden, kan du gå til facebook siden her – Nail It by Crone Facebook eller besøg hjemmesiden her Nail It by Crone Online

Energikrise, fokus på brug af energi og energitillæg

Som mange andre private og virksomheder, er vi også ramt af de stigende energipriser. Vi har for at imødegå dette fjernet lysstofrør, skiftet til LED, justeret sensorer så lyset slukkes hurtigere, skruet op for temperaturen i køleskabe, og kommer til at have meget fokus på at have så lidt varme på, som det kan lade sig gøre. På trods af dette må vi erkende at vi ikke helt kan undlade at lade prisen stige på abonnement og andre ydelser. Vi forsøger at holde prisstigningen på et minimum, og har derfor valgt at vi i første omgang vil holde stigningen på ca. 4 %, svarende til 10 kr. pr. md. Prisstigningen er gældende fra d. 30.11.2022

Vi vil opfordre jer til at huske at slukke for anlæg og ur, samt ikke selvstændigt at justerer på varme i lokalerne. Oplever i gener, så kontakt os så vi kan se på en justering.
Tak for jeres opbakning og forståelse.

Flere medlemmer

Vi er heldigvis i den situation, at vi sagtens kan klare at få endnu flere medlemmer i CrossBox. Det kan vi bl.a. få hvis I der allerede er medlemmer, vil hjælpe os. Det kan I gøre ved at give os en anbefaling på Facebook, ved at anbefale os på Google, og ved at skabe synlighed ved bl.a. at tjekke ind og benytte sociale medier når I har været forbi CrossBox. Så det håber vi I vil bruge et par minutter på, hvis I ikke allerede har gjort det.
Skulle I kende nogle der gerne vil i gang med træning, eller som er nysgerrig på hvad træning i CrossBox er, så tage dem endelig med til en prøvetræning..

Jo flere vi er, jo bedre et træningsmiljø kan vi skabe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *