Protein bananmuffins

Disse bananmuffins med masser af protein kan bruges som et mellemmåltid, men de smager også så fantastisk at du sagtens kan servere dem til kaffen til dine gæster.

Det høje indhold af protein og kostfibre sikrer en god mæthed, og er et fint tilskud til dit daglige indtag.

Og lad endelig børnene spise en også, der er intet farligt i at indtage proteinpulver.

Ingredienser

3 bananer

3 æg

100g proteinpulver (her brugt vanilla)

2 tsk. bagepulver

100g havregryn

250g hytteost

100g mørk chokolade

Sådan gør du

Start med at mose dine bananer. Herefter blander du resten af ingredienserne i – undtagen chokolade – og så blender du det hele til en ensartet masse. Hak herefter chokoladen i små stykker og bland det i dejen. Fordel dejen i muffinsforme, der er til ca. 15 stk. De bages ved 180 grader varmluft i 13-15 min.

Der er ca. 13,5 gram protein pr. 100 gram. Hvis du laver 15 muffins er der ca. 9,5 gram protein pr. muffin.

Der er også andre lækre opskrifter her på bloggen.

TIP! Når vi ikke får spist alle vores bananer, så tager jeg skrællen af, brækker dem i 2-3 stykker, og så kommer jeg dem i fryseren. Når jeg så får lyst til at bage disse lækre muffins, så tager jeg bare hvad der svarer til 3 bananer ud af fryseren. De er ikke så længe om at tø. Så undgår vi både madspild, men jeg sikrer også at der altid er bananer til at bage med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *