CrossBox – Nyhedsbrev februar 2024

Året er kun knap et par måneder gammelt, og der er allerede sket mange spændende ting i CrossBox. I dette nyhedsbrev kan du læse om den helt store ting i 2024 – vores flytning. Men også at vi nu får Yoga som et bootcamp forløb, og at medlemsbetingelserne bliver opdateret

Nye lokaler

Som du måske allerede har set, har vi fået nye lokaler pr. 1 maj 2024. Vi skal ikke flytte ret langt, faktisk blot ca. 100 m. til Mågevej 27. Med skiftet forsøger vi at imødekomme manges ønske om en bedre sammenhæng i hele træningslokalet, og vi håber at du også får en bedre træningsoplevelse, når flytningen er gennemført. Endvidere får vi bedre faciliteter til lukkede hold som fx. Yoga, samt vores andre samarbejdspartnere.

Påvirkning på træning

Vi forventer at flytningen vil påvirke træningen i CrossBox, fra d. 26 april til d. 5 maj. Allerede nu ved vi at vi lukker i perioden fra og med 3. maj til og med 5 maj. Fra d. 26 april til d. 3 maj, vil du opleve at vi så småt forbereder flytningen, og at der kan være begrænset udstyr, samt ændringer i lokalet. Det håber vi selvfølgelig på forståelse for.
Vi vil heller ikke foretage forbedringer i nuværende lokaler. ligesom vedligeholdelse holdes på et absolut minimim. Prowlerbanen vil blive udskiftet ifm. flytningen.

Markering af flytning

Vi vil selvfølgelig rigtig gerne markere at vi får nye lokaler, og derfor har vi planer om at lave et åbent hus arrangement i starten af maj. Vi melder ud med dato, når vi er lidt tættere på. Her er alle velkomne, så tag gerne naboer, venner og familie med.

Konkrete forbedringer

Helt konkret får vi med flytningen over dobbelt så meget gulvareal, som bliver belagt med gummigulv. Dermed bliver der mere plads til deltagerne på holdtræning, og måske også plads til et par stykker mere på enkelte hold.
Vores rack bliver udvidet og tilpasset, så der bliver flere “stationer” til fx. back squat eller bænkpres.
Der kommer mere plads til at lave Wall Ball Shots, samt andre øvelser der kræver “ren” væg plads.
Vi få etableret et super hyggeligt område med sofaer, el kedel til kaffe og te, og mulighed for at købe forskellige produkter til træning. Vi håber det vil give anledning til at der kan hygges både før og efter træning.
Vi forventer at få plads til mere udstyr. Primært Bumperplates og OL vægtstænger, og når vi har indrettes os, vil vi gerne kunne tilbyde endnu mere træningsudstyr og cardiomaskiner.

Brug for hjælp

CrossBox er ikke noget ude dig som medlem. At flytte er en stor opgave. Både at flytte ud, samt at få etableret os i de nye lokaler. Så skulle du sidde og tænke at du har lyst til/mulighed for at hjælpe i weekenden 3-5. maj. Så vil vi helt sikkert gerne have din hjælp. Hvis du alligevel havde planlagt at træne, kan du jo tage en flytte WOD i den weekend.
Men vi rækker muligvis ud når vi har et bedre overblik over hvad der skal ske de enkelte dage hen over weekenden.

Yoga bliver permanent

Vi har i januar forsøgt at introducere Yoga som et lukket hold, og vi må konstatere at det var en bragende succes. Derfor er vi super glade for at vi, i samarbejde med Marlene Dueholm, kan fortsætte Yoga. Det første forløb bliver 6 uger, og bliver udbudt til 299 kr. Holdet er både for eksisterende medlemmer, og personer der ikke i forvejen træner hos os. Vi synes Yoga er i god tråd med den træningsform vi udbyder. Mobilitet og smidighed er en god forudsætning for at kunne dyrke funktionel træning. De 6 uger er aftalt, henset til flytningen. Når vi er flyttet og etableret på den nye adresse, vil vi komme med yderligere info om Yoga hos CrossBox fra maj og fremadrettet. Hold øje med Facebook for nærmere info vedr. holdstart, booking mm.
Booking af holdet vil blive via vores Bootcamp side, som du kan finde her: Book bootcamp

Teen Cross

Vi fik i efteråret etableret Teen Cross, med mulighed for 2 træninger pr. uge. Vi har fået nogle unge mennesker med, men både dem og de 2 instruktører vil meget gerne have flere med på holdene. Så skulle du have et ungt menneske i husstanden (13 – 17 år) som trænger til at få rørt sig et par gange om ugen, så book endelig en prøvetime. Skulle der komme mere tryk på de eksisterende hold, vil der også være mulighed for endnu et hold, så der kan tilbydes 3 træninger pr. uge

Medlemsbetingelser opdateres

Vi har tilføjet et afsnit vedr. medlemmer med klippekort, hvor vi præciserer hvornår et klippekort er inaktivt, og hvad det betyder for medlemmer med klippekort. Du kan læse de opdaterede medlemsbetingelser her: Medlemsbetingelser

Det var alt for denne gang. Skulle du have kommentarer til nyhedsbrevet, så tag endelig fat i os.

Vh

Pia & Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *