Nyhedsbrev Januar 2020 – CrossBox

Nyhedsbrev Januar 2020

Hermed årets første nyhedsbrev. Vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år, og forhåbentlig har haft tid til af slappe af med jeres familier, imellem juleræset og fejringen af nytåret. Januar er skudt i gang med et brag hos CrossBox, og vi vil gerne benytte muligheden til at sige velkommen til alle de nye medlemmer. Endvidere også tak for en super god juleevnet – det er bestemt ikke sidste gang vi afholder en event i den stil. I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse lidt om nye hold, besøg fra en af vores samarbejdspartnere, opfriskning af afbudspolitik mv. 

Nye hold om onsdagen

Vi er glade for at kunne fortælle at vi om onsdagen, fra d. 15 januar, kan byde på ikke mindre end 2 nye hold om onsdagen. Det bliver 2 hold der er på 25 min. hver og som ligger lige efter hinanden. Første hold er fra 19.00 til 19.25, og næste hold er fra 19.30 til 19.55. Holdene er baseret på “fight gone bad” konceptet, og bliver hold hvor der arbejdes intenst i de 25 min. Man kan godt tage begge hold, da de vil være forskellige, men ønsker man hurtig og effektiv træning, kan man sagtens nøjes med kun et af dem. Det bliver Daniel Kallehauge, som allerede har et børnehold hos os, der driver de to hold. Vi håber I vil tage godt imod holdene.

Besøg fra kettlebellshop.dk 

D. 21 januar får vi besøg af vores gode samarbejdspartner Jesper som ejer kettlebellshop.dk. Jesper har leveret en del af udstyret til os, og d. 21 januar vil han tage diverse udstyr fra RX Smart Gear med, og viser det frem. Bl.a. håndledsbeskyttere, grips, sjippetov samt andre gode ting. Så kom og se produkterne, få en snak og træningsudstyr, og se vores sjippetorv i en “CrossBox edition” Jesper er der fra kl. 16 og frem til ca. 20.00. Så kom gerne forbi, og se det lækre kvalitetsudstyr.

Afmelding fra holdtræning

Her i Januar oplever vi øget interesse for vores hold, hvilket er super godt. Vi ser dog desværre også at flere medlemmer ikke får meldt sig af indenfor tidsfristen på 2 timer før holdstart, hvorfor folk på venteliste desværre ikke får en plads på holdet. Derfor vil vi i den kommende tid have lidt mere fokus på dette, for at sikre at så mange som muligt kan komme på de hold de gerne vil på. Derfor vil vi også håndhæve opkrævning af udeblivelsesgebyret på 30 kr. Husk derfor også at tjekke ind med nøglebrikken, eller skrive dig på listen i indgangen, hvis du skulle have glemt den.
Skulle du indenfor 2 timer før holdstart, alligevel ikke kunne deltage, så benyt dig gerne af Facebook gruppen “CrossBox Medlemmer” hvor du med et opslag måske kan komme af med pladsen til et andet medlem – meget gerne den der står nr. 1 på ventelisten.

Del de gode oplevelser

Vi håber at i får mange gode oplevelser i CrossBox, og vi vil sætte rigtig stor pris på hvis I vil dele disse på sociale medier, eller giver jeres anbefalinger på vores Facebook side. Vi bliver også rigtig glade hvis I fortæller om os til jeres omgangskreds, eller inviterer folk i jeres omgangskreds med til en prøvetræning. Jo flere vi blive, desto bedre bliver CrossBox.

Flere pladser på holdene

I ugerne frem til vinterferien, prøver vi at lave 20 pladser på holdet om mandagen fra 18.00 – 19.00 og holdet om tirsdagen fra 18.30 – 19.30. Vi håber dette gør at flere kan deltage på holdtræning, og vi håber derfor at I alle er med på at instruktørerne lige skal vænne sig til tilrettelæggelsen til lidt flere deltagere.

Bootcamp Move On

Vores Bootcamp move on er et nyt tiltag, hvor du som deltage udover træning, får adgang til 2 sessioner coaching, samt et opstartsforedrag med coach Camilla Højgaard. Vi har virkelig fundet en spændende pakke til en meget skarp pris. Så vi synes bestemt at I skal prøve denne bootcmp.
Hvis du vil vide mere kan du læse om Bootcampen her: http://crossbox.dk/bootcamp/
Eller kontakte os for yderligere information.

Næste nyhedsbrev

Vi håber at kunne præsenterer en masse nye spændende ting i næste nyhedsbrev. Der arbejdes bl.a. hårdt for at få et bredere udvalg af hold hos CrossBox.
Så TAK for opbakningen – vi ser allerede frem til at udgive næste nyhedsbrev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *