CrossBox nyhedsbrev sommer 2023

Hermed nyhedsbrev for sommeren 2023. Vi har nogle spændende nyheder til jer, og så lige lidt praktisk info.

Nye hold med opstart i august

Vi arbejder hele tiden på at gøre det endnu mere attraktivt for jer medlemmer at være hos os, og ønsker selvfølgelig også at trække endnu flere til. Derfor har vi efter sommerferien et par tilføjelser i holdplanen, som vi håber bliver taget godt imod:

  • “Basic Cross” er et nyt hold på planen, som kommer til at ligge om torsdagen kl. 16.45-17.45. Tanken med det er, at træningen skal være nem at gå til, uden for meget avanceret teknik, og et sted hvor det er lettere at være helt nybegynder hvis man har lidt forbehold. Annes hold om søndagen bliver ligeledes omdøbt til “Basic Cross”.
  • Vi åbner vores morgen bootcamp op, så de tidlige hold tirsdag og fredag kl. 6.00-6.45 bliver en del af holdplanen og med adgang for alle medlemmer. Så nu bliver der mulighed for tidlig holdtræning.
  • Mandag kl. 18.45-19.30 vil der komme et nyt hold med fokus på udstrækning og mobilitet. Det kommer til at køre inde i det lille lokale, så Christian stadig kan køre sit styrkehold. 

Teen cross

Da der indimellem er børn og unge der efterspørger hold, har vi besluttet igen at tilbyde træning til den målgruppe. Holdene kommer til at hedde “Teen Cross” og er for unge i alderen 13 til og med 17 år. Vi har fået tilknyttet 2 nye instruktører, Simon og Louise, som derfor gør det muligt for os at tilbyde hele 3 hold om ugen: mandag kl. 16.15-17.15, tirsdag kl. 15.45-16.45 og torsdag kl. 15.30-16.30. Spred meget gerne budskabet, del opslag på Facebook osv. så vi kan få en masse unge mennesker med.

Vi forventer at holdene er oprettet, og abonnementstypen er klar på hjemmesiden sidst i juli måned. Herefter vil vi markedsføre den nye mulighed og vi håber på at der kan opnås stor tilslutning.

Prisændring og medlemsbetingelser

Bl.a. grundet de nye tiltag i holdplanen, vil det månedlige kontingent stige en smule, så prisen pr. 1. august 2023 vil være 279,- pr. måned. Den nye pris vil fremgå på hjemmesiden fra 1. juli 2023.

Teen cross vil koste 179,- pr. måned.

Der er blevet finjusteret på vores medlemsbetingelser, ikke noget der ændrer de velkendte vilkår, men læs dem igennem for en god ordens skyld: https://crossbox.dk/medlemsbetingelser/ 

Hold i sommerferien

Sommerferien står for døren, og alle instruktører skal selvfølgelig også holde ferie. Det betyder færre hold i uge 27-32, så tjek holdplanerne i de enkelte uger. Vi holder fast i vores almindelige åbningstider, så der er masser af muligheder for selvtræning og indbyrdes aftaler. 

Affaldssortering

Vi er selvfølgelig også på den nye affaldssortering-ordning, og vi har nu fået flere skraldespande i køkkenet, så det bliver lidt lettere for alle at sortere. Inde i hallen har vi valgt, udelukkende at have en skraldespand til restaffald. Plastik, metal og pap, kan derfor smides ud i køkkenet eller direkte i de store skraldespande udenfor. Vi opfordrer selvfølgelig til at der sorteres mest muligt.

Og nu vi er ved affald, vil vi gerne opfordre til at skraldespandene bliver brugt. Specielt sportstape ligger meget ofte på gulvet, højttalere og andre steder. Få det smidt ud – så er det bare lidt mere lækkert at komme som de næste, der skal træne.

Ølkassen

Til dem der endnu ikke har opdaget det, er der oprettet en mobilepay konto “Ølkassen”, hvor man kan købe øl og vand fra køleskabet i køkkenet, og alt overskuddet går til indkøb af udstyr. Indkøbet varetages i øjeblikket af instruktør Christian.

Event/hygge 19. august 2023

Som tidligere nævnt afholder vi et socialt arrangement i boxen lørdag den 19. august 2023 fra formiddag engang. Vi har endnu ikke planlagt hvad der skal ske, men sæt kryds i kalenderen, og så kommer der info ud senere på sommeren.

Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer.

De bedste hilsner fra 

Thomas & Pia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *