Crossbox.dk under opbygning

Da vi så gerne ville dele at vi er på vej til at åbne i Hadsten, har vi valgt at lancere vores hjemmeside om CrossBox, selvom alle funktioner endnu ikke er oppe at køre. Du vil derfor i en periode fra d. 23.06.2019 og frem til ca. 10.08.2019 kunne møde sider der ikke kan findes, eller knapper til fx køb af medlemskab, som ikke kan anvendes.

Den vigtigste del – nemlig medlemssiderne hvor du kan købe medlemskab samt bootcamp hos CrossBox, registrere dig som medlem, samt redigere din profil og booke holdtræninger mv. er heller ikke klar endnu. Indtil systemet er på plads, er du meget velkommen til at kontakte os på hadsten@crossbox.dk eller pia@crossbox.dk. Så vender vi tilbage i forhold til en evt. reservation, eller skriver dig på en liste hvortil vi udsender nyheder og informatione. Herunder bl.a. om at vores bookingsystem er klar.

Vi håber at du kan bære over med os her i opstartsfasen, og glæder dig over alle de informationer du allerede nu kan finde, og dem der løbende kommer til.

Vi vil løbende på facebook informere om nye funktioner på hjemmesiden, samt hvor langt vi er i forhold til fx indretning af lokalerne, hjemtagelse af nyt udstyr og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *