Nyhedsbrev December 2019 – CrossBox

Nyhedsbrev December 2019

Hermed årets sidste nyhedsbrev fra os I CrossBox. Vi har nu været i gang i lidt mere end 3 måneder, og det har været nogle helt fantastiske måneder. Med fare for at gentage os selv, vil vi endnu en gang takke for den fantastiske opbakning og støtte vi har fået.

I dette nyhedsbrev kan du bl.a. læse om interesse fra lokale foreninger og virksomheder, om vores ny t-shirt, ændrede åbningstider hen over jul og nytår, samt meget mere.

Stor interesse for CrossBox

Vi har oplevet en stor interesse fra sportsklubber og virksomheder, som gerne vil besøge os. Vi har bl.a. haft besøg af Hadsten Håndbold 1. division damer, Hadsten Hawks(basketball) samt Hadsten Højskole. I det nye år vil 9. klasser fra Østervangsskolen komme og træne hos os, og Arbejdernes Landsbank har ligeledes booket et firmaevent. Skulle du/I arbejde i en virksomhed eller organisation der kunne have lyst til at høre mere om et event hos CrossBox, skal du/I endelig tage fat i os.

Parkering

Som de fleste af jer nok har set, er der kommet opslag op omkring parkering, og opsat skilte på pladsen og i CrossBox lokalet. Tak for jeres forståelse og respekt af de nye anvisninger. Vi forventer snarest at der bliver opsat stativ til cykelparkering, som må foretages på det grusareal op mod CrossBox. Se evt. nærmere beskrivelse på skilte og opslag i CrossBox

Jule WOD

Som tidligere skrevet, afholder vi en Jule WOD d. 22. december fra kl. 10 og nogle timer frem. Tilmelding er allerede åben. De sidste detaljer kommer i slutningen af næste uge. Men vi forestiller os at der laves hold, som så dyster mod hinanden. Alle kan være med, også deltagere deltagere på bootcamps, så meld jer gerne på via holdbooking på hjemmesiden. Der sluttes af med hygge hvor vi vil lave lidt æbleskiver mv.
Børn er velkomne – der vil dog ikke være træning for børn på dagen.

T-shirts

Vi har, i samarbejde med løbeshop.dk, fået lavet nogle super flotte t-shirts. Der er modeller til både damer og herrer. Der er ligeledes mulighed for en børnemodel. Instruktørerne modtager deres t-shirts i uge 50. Fra uge 50 bliver det muligt at købe vores flotte t-shirt. Pt. findes den i sort med logotryk på brystet. Prisen er 199,- Vi har forskellige størrelser der kan prøves, og ønsker I at bestille en t-shirt, skal I endelig tage fat i Pia eller Thomas.

Ændrede åbningstider og holdplan

Fra d. 21.12.2019 – til d. 02.01.2020 vil der være ændrede holdtider samt åbningstider. Åbningstiderne er som følger:

Tirsdag d. 24.12.19 – 06.00 til 13.00

Onsdag d. 25.12.19 – 09.00 til 22.00

Tirsdag d. 31.12.19 – 06.00 til 13.00

Onsdag d. 01.01.20 – Lukket

Holdplanen er også anderledes i perioden. Se på vores hjemmeside for hold i perioden. Vi kan dog allerede nu oplyse at der ikke er hold d. 24, 25 og 26 december. D. 23. december kører Pia et julehold kl. 10.00 til 11.00 og D. 31. december kører Ulla en Nytårs WOD kl. 10.00 til 11.00

Bootcamps 2020

De første bootcamps i 2020 – Bootcamp Efterfødsel og Bootcamp Vægttab – er allerede frigivet, og over 50 % af pladserne er allerede optaget. Så har du/I selv lyst til at deltage, eller kender I nogle som gerne vil deltage, skal pladsen nok snart bookes.

Herved vil vi ønske jer alle en rigtig glædelig jul, samt et godt nytår. Vi glæder os til at træne med jer i det nye år.

Pia & Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *