Nyhedsbrev CrossBox – Sommer 2024

Så er vi ved at være på plads i den nye Box. Vi synes selv at det er blevet godt, og det er det samme vi hører fra jer. I dette nyhedsbrev præsenterer vi nogle af de nyheder vi kommer med her op til sommerperioden, samt lidt opmærksomhedspunkter vi har, efter at være flyttet i den nye CrossBox

Tak, tak tak.

Først vil vi benytte muligheden til at sige tak. Vi er vildt taknemmelige for al den hjælp vi fik til flytning og indretning af den nye CrossBox. Og vi var glade for at se så mange til vores reception, og er stadig overvældede over alle de flotte gaver.

Parkering og port

Vi har nu fået lidt erfaring ift. parkering, og da vi deler området med andre, er der lige et par enkelte huskeregler…
Porten til området kører automatisk. Den åbner ved vores åbningstid, og lukker igen kl. 22.15. Lukketiden er præcis, og der er ikke nogen føler på porten. Så det er vigtigt at du har forladt området, og ikke forsøger at forcere en lukkende port. Der er desuden stillet et par kegler op ved enden af vores bygning, for at markere hvortil parkering er muligt, uden at blokere for vores nabo, Hadsten Skiboks.
Husk at parkere sådan at der er plads til flest mulige på området.

Registrering og afmelding

Vi oplever at nogle hold er meget attraktive, men at der ikke bliver afmeldt. Det er selvfølgelig ærgerligt da det både koster en bøde, samt at et medlem på venteliste ikke får pladsen. Så forsøg gerne at få afmeldt hold du ikke kan deltage på. Og skulle det være indenfor 2 timers fristen, kan du evt. via Facebook gruppen “CrossBox medlemmer” give besked, så den første på ventelisten måske kan nå at deltage på holdet-
Her i sommermånederne vil døren ofte stå åben. Det betyder at den sidste person der forlader stedet, skal være obs på at fjerne evt. kile i døren. Vi har desværre oplevet flere gange at blive kald til CrossBox, kort efter lukketid af vores alarm. Da døren har fejlet, da den ikke er blevet lukket. Så det håber vi, at I vil hjælpe med at huske.

Ny pris pr. 1. august

Pr. 1 august 2024 vil prisen for et løbende voksen abonnement blive ændret til 299,- kr. pr måned. Prisen vil blive vist på hjemmesiden fra 1. juli, men vil først gælde eksisterende abonnementer fra 1. august. Vi har desuden introduceret en mulighed for drop in træning uden foregående oprettelse af et klippekort, hvor prisen er 75 kr. pr. træning. Så får du gæster hen over sommeren som ønsker at træne hos os, kan de blot betale 75 kr. på mobile pay. Skal de deltage på hold, skal du kontakte Pia, eller instruktøren direkte, for at få booket en plads.
Klippekort har vi også ændret, så minimums indbetalingen er 300 kr.. Vi anbefaler at indbetalingen er min 325 kr. som svarer til 5 klip. Husk!!!! at det er muligt at tilmelde sig automatisk optankning på klippekort.
Vi håber I tager godt imod vores nye priser, og er du i tvivl, kan du altid orientere dig på hjemmesiden.

Opgradering og nyt udstyr

Vi er pt. ved at indhente tilbud på en udstyrspakke, til opgradering af CrossBox. Vi komme bl.a. til at få flere romaskiner, og en airbike mere. Og så får vi flere OL stænger, i både 20 og 15 kg versionen, bumperplates i forskellige størrelser, nye tunge kettlebells og andre gode sager.
Endvidere er der nu kommet beslag, så vi kan benytte flere af løftezonerne i racket til bl.a. squat, bænkpres mv. Her er vi nu ved at se på hvordan der skal opbygges hhv, hårdt og “blød” gulv i dette område.

Rigtig god sommer

Tilbage er der kun at ønske jer en rigtig god sommer. Vi glæder os til at tage hul på 2. halvår 2024 sammen med jer alle sammen, og gerne nogle flere medlemmer – der er i hvert fald plads til flere.
Vi holder selv ferie i uge 30,31 og 32, hvor vi kun meget begrænset, vil være tilgængelig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *