Bootcamp

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox tilbyder vi flere forskellige Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske nye typer af bootcamp. Der er fx Bootcamp for dig der ikke har prøvet funktionel træning før. Der er også Bootcamp til dig der har født indenfor de seneste år, og som ønsker at deltage på et lukket hold, med træning der er målrettet til, og tager hensyn til kvinder der har født.
Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også kan være andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp du vælger. Det kan være sociale aktiviteter, hjemmetræningsplaner eller lukket Facebook gruppe til at holde kontakt med de øvrige deltagere. En bootcamp er altid et lukket hold.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp

Vi tilbyder følgende BootCamps hos CrossBox. Du kan klikke på navnet, for at komme direkte til beskrivelsen.


Mama Bootcamp

Mama Bootcamp – Klar til træning efter efterårsferien


Mama Bootcamp er klar til en ny omgang. Holdene starter op i uge 43, som 8 ugers forløb, og slutter uge 50


Ønsker du at deltage på 2 bootcamps, og derved få mulighed for at træne 2 gange om ugen på Mama Bootcamp, får du 50 % rabat på Bootcamp nr. 2 du køber. Rabatten fratrækkes automatisk når du tilmelder dig bootcamp nr. 2

BootCamp efterfødsel hos CrossBox i Hadsten

Nye hold med åben tilmelding, tirsdage og torsdage med opstart i uge 43 (oktober 2024)

Mama Bootcamp udbydes som et 8 ugers forløb, med en ugentlig holdtræning hos CrossBox i Hadsten. Holdet er til dig, der ønsker at genopbygge muskler og stabilitet, samt få en grundform, efter graviditet og fødsel. Holdet er både for den nybagte mor, eller dig som har født indenfor de seneste par år, og ønsker at komme i gang med træning igen. Måske du har haft nogle komplikationer ifm. din fødsel – det kan vi også tage hensyn til.
Der udbydes hold tirsdag og/eller torsdag formiddag. Der afsættes 60 min. til hver træning. Efter træning serveres lidt frugt, til at slutte af med, hvor du har mulighed for at hygge med dit barn og de andre mødre og deres børn. Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 10.00 – 11.00
Torsdage kl. 10.00 – 11.00




Varighed 60 min. pr. træning.

8 ugers forløb

Pris:
895 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Mama bootcamp:

  • Ugentlig træning med instruktør
  • Fri adgang til træning på egen hånd hos CrossBox
  • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
  • Frugt efter træning
  • Mulighed for at skabe sociale relationer.
  • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Mama Bootcamp
  • Råd og vejledning fra træner/kostvejleder.
  • Godt sammenhold og motiverende træninger
  • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning
  • 50 % rabat – hvis du ønsker at træne på begge bootcamps, får du 50 % rabat på den ene af de 2 bootcamps.

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter graviditet og fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Uanset om du lige har født, eller om du har født indenfor de seneste par år, og ønsker at komme igang med træning, der er tilpasset de udfordringer, som en graviditet og fødsel kan medføre. Her er babyer og mindre børn naturligvis velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som en del af træningen. Det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen – men især bækkenbund og core (mave & ryg muskulatur). Det er en hyggelig, men samtidig effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventuelle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning, og musikken er naturligvis tilpasset sådan at børnene kan opholde sig i træningslokalet. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt frugt og mulighed for at lave kaffe og te. Der vil også være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for.

Det praktiske

Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen. Så er du klædt godt på til opstarten.

Ved køb af denne bootcamp, får du i perioden du deltager på bootcamp, adgang til at træne på egen hånd i vores lokaler. Du kan fx benytte de øvelser du har lært under træning i bootcampen, og evt. mødes med de andre deltagere og træne med dem.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen, så tag dem endelig med til denne bootcamp.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge/jordemoder inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer, eller hvis du på andre måder er i tvivl. Kontakt os gerne ved spørgsmål hertil.

For at en Mama Bootcamp gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.

Tilmelding er bindende og fortrydelsesretten bortfalder ved tilmelding.


Yoga Bootcamp

Yoga Bootcamp opstart torsdag den 29/8-24

Bootcamp med Yin Yoga, kører som et lukket forløb på 6 uger, med en ugentlig træning. Her er fokus udelukkende på Yoga, og derfor kan dette forløb være et super godt supplement, til den funktionelle træning. Du får med Yoga Bootcamp tid til at fokuserer på din smidighed og mobilitet.

Ved at købe plads på dette forløb får du adgang til et lukket hold, med få deltagere. Det er den samme instruktør som kører forløbet, og der vil blive tid til at fokusere på dine stræk, samt god vejledning i at forbedre din mobilitet.

Du behøver ikke være medlem af CrossBox i forvejen for at deltage på holdet.

Yin yoga består af lange rolige bindevævsstræk. Et stærkt bindevæv forbedrer kroppens smidighed og mobilitet og reducerer kroniske smerter og spændinger i kroppen.
Du vil blive guidet grundigt gennem alle øvelserne og alle kan deltage – både nybegyndere og øvede.

At træne din mobilitet og smidighed gavner din teknik i styrketræning. Det giver dig en bedre bevægelighed, du kan derfor udføre styrkeøvelserne mere korrekt, du får mest muligt ud af træningen, og kan ende ud med mulighed for et større load.

Ønsker du endnu mere hjælp og opbakning til at nå dine mål, kan du købe yderligere personlig vejledning – både personlig kostvejledning og vanecoaching eller yderligere personlig træning. Dette kan du læse meget mere om her.

Tidspunkter:
Torsdage kl. 18.15 – 19.15




Varighed 60 min. pr. træning.

6 ugers forløb

Pris:
349 kr.

Pladser:
10 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Yoga bootcamp:

  • Ugentlig træning med instruktør
  • Sikret plads på holdet til alle 6 træninger
  • Yin Yoga med dedikeret fokus på mobilitet via bindevævsstræk
  • Mulighed for at forbedre din teknik i styrketræning

OBS! Der skal være min. 6 tilmeldte for at holdet kører.

Der er ingen træning den 3/10 og sidste træning er den 10/10.


Bootcamp Vægttab

Bootcamp Vægttab – en uddannelse i din egen sundhed

* Ingen aktuelle i øjeblikket *

BootCamp Vægttab CrossBox Hadsten

Har du et ønske om vægttab? Mere fokus på din sundhed? Ønsker du at bygge muskler op? Blive stærkere og få bedre kondition? Spise sundere? Forstå og måske ændre dine vaner og adfærd? Så er bootcamp vægttab helt sikkert noget for dig. Her kommer vi hele vejen rundt, så du nærmest uddanner dig i din egen sundhed.

Bootcamp vægttab er en eksklusiv bootcamp, hvor der kun er plads til 6 deltagere pr. træning. Derved opnår du en helt tæt og personlig vejledning under træningen. Du har mulighed for at træne på holdet 1 eller 2 gange om ugen. Du får dit helt eget personlige træningsprogram, som bliver tilrettelagt præcis efter dine ønsker, behov og begrænsninger. Dette giver mulighed for at sikre progression i din træning, du kan helt konkret følge med i om der sker fremgang. Derudover har du et program, som du kan benytte, hvis du ønsker mere aktivitet mellem de planlagte træninger. Du har med bootcampen adgang til fri træning på egen hånd i hele åbningstiden. Vi slutter hver gang af med en fælles finisher, hvor du får pulsen op og sved på panden.

Udover træning i 60 min 1 eller 2 gange om ugen, modtager du også 3 personlige samtaler inkl. kropsanalyse* en ved opstart, en midtvejs og en ved afslutningen. Her snakker vi om dine personlige mål, og om hvordan du arbejder dig hen imod dem ved hjælp af vaneændringer.

Undervejs i forløbet vil der være 3 oplæg, som er åbne for alle, men som medlem på bootcamp vægttab er der gratis adgang (du sparer 225,-). Her lærer du om bl.a. vaneændring, kost- og motionsanbefalinger, myter og meget mere. Her vil du lære hvordan du konkret arbejder med og forbedrer din sundhed, og du vil få viden om fødevarer, basalstofskifte, energiindtag og -forbrug, og lære hvordan du forholder dig til anbefalinger fra fx kure og diæter. Du vil blive klædt godt på, så du kan lave ændringer der holder for livet.

Du får også mulighed for at være del af en lukket gruppe på Facebook. Gruppen kan bruges til at motivere og støtte hinanden, til at søge gode råd og vejledning, aftale træning eller gåture på andre tidspunkter, eller hvad der ellers kan være nyttigt at bruge den til. Vi stræber efter et stærkt fællesskab, hvor vi hjælper og hepper på hinanden, og deler ud af erfaringer – gode som mindre gode. For at styrke fælleskabet endnu mere, er der også planlagt 2 gåture – walk and talk – hvor alle deltagere mødes og snakker på kryds og tværs om, hvad der er behov for og lyst til.

Vi lover at det bliver et intenst forløb, hvor der også er plads til at have det sjovt sammen på holdene. Træningerne er motiverende, giver dig god energi og et godt sammenhold med de øvrige deltagere, som har samme mål for øje. Træningen tilpasses dig og dit niveau, så uanset om du er nybegynder, eller om du har trænet før, så kan du være med og få udbytte af alle træninger.

Tidspunkter:

Træning:

Oplæg:

Walk and talk:

Pris:


Pladser:
6 pladser begge dage

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

  • Træning 1 eller 2 gange pr. uge
  • Gratis adgang til 3 oplæg med forskellige temaer:
    • Vaneændring og myter
    • Kostråd, motion og anbefalinger
    • Makronæringsstoffer, BMR, energiindtag og -forbrug
  • E-bog med understøttende materiale
  • Personligt træningsprogram
  • Fri adgang til selvtræning i CrossBox i hele åbningstiden
  • Gratis CrossBox t-shirt
  • Samtale inkl. kropsanalyse ved opstart, midtvejs og afslutning
  • Hjælp til personlige målsætninger
  • Støtte, sparring og fællesskab gennem hele forløbet
  • 2 x walk and talk
  • Adgang til lukket Facebookgruppe
  • Opstartsmøde – hvad skal du igennem
  • Afslutningsmøde – hvordan kommer du videre efter forløbet

Holdbeskrivelse

Dette hold er for personer der ønsker at ændre livsstil og få en sundere og stærkere krop – både kvinder og mænd kan deltage. Her har vi både fokus på træning, kost, vaner og adfærd. Det er funktionel træning, som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som kettlebells, barbells, wall balls, dumbbels, TRX, romaskiner og meget andet. ALLE uanset niveau kan deltage, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, og der er god tid til at vejlede den enkelte.

Det praktiske

Tilmeldingen er bindende og indbetalte penge refunderes ikke. Din plads er personlig og kan ikke deles med andre. Hvis du er forhindret i at deltage i træninger eller oplæg går disse tabt og kan ikke indhentes på andre tidspunkter. Ved tilfælde af at instruktøren bliver syg eller af andre årsager er nødt til af aflyse, tilstræbes det at finde en afløser eller rykke tidspunktet såfremt det er muligt.

Før opstart modtager du en mail med info og nyttigt materiale.


Intro Bootcamp

Opstart 22. maj 2024

Introforløb - Intro Bootcamp

Fra 22. maj til og med 3. juni

Tidspunkter:
Onsdag kl. 18.45-19.45

Mandag kl. 18.45-19.45

2 ugers forløb

Pris:
99 kr.


Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Intro Bootcamp:

  • 4 træninger med instruktør a’ 60 min.
  • Introduktion til grundprincipperne i funktionel træning
  • Gratis oprettelse af medlemskab hos CrossBox hvis medlemskab købes efter afslutning af intro Bootcamp
  • Instruktør der har tid til grundig instruktion og besvarelse af spørgsmål
  • Godt sammenhold og motiverende træninger

Holdbeskrivelse

Dette hold er for dig der ønsker at prøve CrossFit inspireret funktionel træning. Det er et kort forløb over 2 uger, med 4 træninger. Her vil du blive introduceret til træningen, udstyret og begreberne. Instruktøren på holdet vil tage sig god til til at instruere og hjælpe, men samtidig lover vi at du får sved på panden.
Forløbet er for alle der ønsker at prøve funktionel træning, og som ikke har, eller kun i begrænset omfang har kendskab til træningsformen. Efter deltagelse vil du være godt klædt på til at deltage på en af vores Bootcamps, eller på vores holdtræninger, som medlem hos os.