Kostvejledning

Personlig og nærværende kostvejledning

Har du brug for hjælp til vægttab uden brug af besværlige kure. Eller ønsker du at leve en sundere og mere aktiv livsstil. Så kan du få trænings- og kostvejledning hos mig, kostvejleder Pia Crone. Vi planlægger sammen et personligt forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine behov, ønsker og begrænsninger. Sammen finder vi ud af hvad der skal arbejdes med. Vi sætter mål og planlægger det, så det fungerer bedst for dig. Det er helt op til dig, om det udelukkende skal være kostvejledning, udelukkende træning eller en kombination af begge.

Jeg foretrækker at arbejde med intuitiv spisning og vaneændring, modsat strikse og ensformige kostplaner. Her lærer du at lytte til kroppens signaler, samt at mærke sult og mæthed. Intet er forbudt at spise, da forbud ofte har den modsatte effekt. Udefrakommende faktorer som TV, smartphone, sociale sammenkomster mm. påvirker ofte vores spisemønster på en uhensigtsmæssig måde. Men øges bevidstheden herom, er det noget der kan arbejdes med. Derudover kan vi med fordel arbejde med dine vaner – gode som dårlige – der ligeledes kan føre til uhensigtsmæssige handlinger. 

Måling og vejning med professionelt udstyr

Til en kostvejledning kan du vælge at blive målt og vejet, så vi sammen kan følge med i og måle på dine fremskridt. Men det er helt op til dig selv om det er noget du har lyst til. Ligeledes kan du også vælge at få taget billeder af din krop, så dine fremskridt bliver mere synlige for dig. Men det er igen helt op til dig, hvad du har lyst til. 
Målingerne foretages med udstyr, der ikke kun angiver din vægt, men også en række andre faktorer som muskelmasse, væske mv. Dette for at sikre at dine fremskridt bliver tydeliggjort, man kan nemlig godt få en sundere krop, uden at gå ned i vægt.

Kontakt os for en uforpligtende dialog

I CrossBox foretages kostvejledning af Kostvejleder Pia Crone. Ønsker du at høre mere om kostevejledning, er du meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon, eller bestille tid til en gratis og uforpligtende samtale. 

Ved at følge nedenstående link, kan du finde mere om priser samt kontakte Pia, via vores kontaktformular. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om kostvejledning – det er helt uforpligtende.

Kontaktformular og priser