Vanecoaching og kostvejledning

V/ Pia Crone

Har du brug for hjælp til vægttab uden brug af besværlige kure? Eller ønsker du at have en sundere livsstil? Ønsker du at slippe af med dårlige vaner og opnå madro? Eller ønsker du noget helt fjerde? Så kan booke et vanecoaching- og kostvejledningsforløb hos mig. Vi planlægger sammen et personligt forløb, hvor der tages udgangspunkt i dine behov, ønsker og begrænsninger. Sammen finder vi ud af hvad der skal arbejdes med. Vi sætter mål og planlægger det, så det fungerer bedst for dig.

Personlig og nærværende vanecoaching og kostvejledning

Jeg foretrækker at arbejde med intuitiv spisning og vaneændring, modsat strikse og ensformige kostplaner. Her lærer du at lytte til kroppens signaler som fx sult og mæthed. Intet er forbudt at spise, da forbud ofte har den modsatte effekt. Udefrakommende faktorer som TV, smartphone, sociale sammenkomster mm. påvirker ofte vores spisemønster på en uhensigtsmæssig måde. Men øges bevidstheden herom, er det noget der kan arbejdes med. Derudover kan vi med fordel arbejde med dine vaner – gode som dårlige – der ligeledes kan føre til uhensigtsmæssige handlinger. 

Du kan også vælge at kombinere et forløb, så du både modtager vanecoaching og kostvejledning samt personlig træning.

Professionel kropsanalyse

Når du er i et personligt forløb, kan du vælge at modtage en professionel kropsanalyse. Her bliver du målt på bl.a. fordelingen af fedt og muskler, taljemål, body age mm. Du kan også vælge at få taget billeder af din krop, så dine fremskridt bliver mere synlige for dig. På den måde kan vi sammen følge med i og måle på dine fremskridt. Men det er helt op til dig selv om det er noget du har lyst til.

Kontakt mig for en uforpligtende dialog

Ønsker du at høre mere om vanecoaching og kostvejledning, er du meget velkommen til at kontakte mig enten på mail, telefon eller via nedenstående link til kontaktformular. Her kan vi aftale en tid til en gratis og uforpligtende samtale. At skulle indgå i et vejledningsforløb, kræver at man ved hvad man går ind til, og at forventningerne er afstemt fra begge sider. Derfor er det altid en god idé, at vi møder hinanden, inden vi indgår en aftale.  

Det kan foregå ved fysisk fremmøde, pr. telefon eller videomøde. Skriv i feltet “noter” hvis du ønsker videomøde eller opringning.

Kontaktformular

Priser

Alle forløb inkluderer:

  • Fokus på DIG
  • Opstartssamtale hvor der forventningsafstemmes, målsætninger gennemgås, og et forløb planlægges i fællesskab
  • Redskaber til at gøre tingene på en måde, som passer DIG
  • Kropsanalyse på professionel vægt samt kropsmål, alle de gange du ønsker det, så længe det er i forbindelse med en planlagt session
  • Billeder ved opstart og slut – hvis dette ønskes
  • Fri mailkorrespondance under hele forløbet
  • Masser af motivation og god energi fra min side