Bootcamp

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox tilbyder vi flere forskellige faste Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske også en ny type bootcamp. Vi har bl.a. en Børne Bootcamp i nogle af skoleferierne, hvor der er fokus på træning, kost, sjov og nye sociale relationer. Der er også Bootcamp for dig der ønsker hjælp til et vægttab, og til dig der er morgenfrisk og ønsker at træne udendørs. Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også er andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp du vælger.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp


Mama Bootcamp

Mama Bootcamp –
Opstart 17. og 20. august 2021

BootCamp efterfødsel hos CrossBox i Hadsten

Nye hold med opstart i august

Mama Bootcamp bydes som 8 ugers forløb, med en ugentlig holdtræning hos CrossBox i Hadsten. Holdet er til dig, der ønsker at genopbygge muskler og stabilitet, samt få en grundform, efter graviditet og fødsel. Der udbydes hold tirsdag og/eller fredag formiddag. Der afsættes 60 min. til hver træning. Efter træning serveres lidt frugt, til at slutte af med, hvor du har mulighed for at hygge med dit barn og de andre mødre og børn. Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Der er krav om gyldigt coronapas frem til 1. september, og øvrige retningslinjer skal følges.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 09.00 – 10.00 eller
Fredage kl. 09.00 – 10.00


Varighed 60 min. pr. træning.

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp efterfødsel:

 • Ugentlig træning med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd hos CrossBox
 • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
 • Frugt efter træning
 • Mulighed for at skabe sociale relationer.
 • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Mama Bootcamp
 • Råd og vejledning fra træner/kostvejleder.
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Her er babyer naturligvis velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som en del af træningen. Det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen – men især bækkenbund og core (mave & ryg muskulatur). Det er en rolig og hyggelig, men samtidig effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventuelle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt frugt. Her vil der være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for. Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen.

Ved køb af denne bootcamp, får du i perioden du deltager på bootcamp, adgang til at træne på egen hånd i vores lokaler. Du kan benytte de øvelser du har lært under træning i bootcampen, og evt. mødes med de andre deltagere og træne med dem.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer.

For at en Mama Bootcamp gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Morgen Bootcamp

Morgen Bootcamp – 
Opstart 17. august 2021

Træningen er målrettet dig, der gerne vil starte dagen med et skud god energi og høj puls.

Morgen Bootcamp starter d. 17. august 2021 og har sidste træning d. 8. oktober 2021. I alt 16 træninger.

Der er krav om gyldigt coronapas frem til 1. september, og øvrige retningslinjer skal følges.

Tidspunkter:
Tirsdage kl 06.00-6.45
Fredage kl. 06.00-6.45

8 ugers forløb

Pris:
895 kr.

Pladser:
14 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Morgen Bootcamp:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Før og efter fysisk test
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Morgen Bootcamp
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 400 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Morgen Bootcamp er træning til dig der er morgenfrisk og gerne vil starte dagen med et spark god energi. Det kan være svært at komme ud af fjerene om morgenen, men når først du har fået trænet, så har du en fantastisk følelse i kroppen.

Vi dyrker funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX, dumbells og meget andet – kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så både nybegynderen og den øvede kan være med og bliver udfordret. Samtidig sørger vi for at det også bliver sjovt at komme i, eller holde formen.

Under første og sidste træning vil alle blive testet i udvalgte øvelser, for at synliggøre fremskridt og resultater henover bootcampen.

For at en Morgen Bootcamp gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Bootcamp Vægttab

Bootcamp Vægttab – 
Næste holdstart 17. august 2021

BootCamp Vægttab CrossBox Hadsten

Nyt koncept med spændende oplæg. Læs mere om Bootcampen herunder, og skynd dig at sikre dig en plads.

Bootcamp Vægttab udbydes som 8 ugers forløb, med 2 ugentlige træninger hos CrossBox i Hadsten. Inden opstart, og ved afslutning på forløbet, afholdes oplæg af kostvejleder Pia Crone, som har en prof. bachelor i ernæring og sundhed. Her er der også mulighed for at få lavet en kropsanalyse. Træningen tilpasses til dit niveau, så uanset om du er nybegynder, eller om du har trænet før, så får du udbytte af alle træninger.

Der er krav om gyldigt coronapas frem til 1. september, og øvrige retningslinjer skal følges.

Vi lover at det bliver et intenst forløb, men hvor der også er plads til at have det sjovt sammen i gruppen, og hvor træningerne er motiverende og giver dig god energi.

Bootcamp Vægttab starter d. 17. August 2021 og har sidste træning d. 7. oktober 2021. I alt 16 træninger.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 16.45 – 17.45
Torsdage kl. 16.45 – 17.45

 1. oplæg samt kropsanalyse søndag den 15. august kl. 13.00 (Varer ca. 2-3 timer)
 2. oplæg samt kropsanalyse lørdag den 16. oktober kl. 10.00 (Varer ca. 2-3 timer)

8 ugers forløb

Pris:
1.795 kr.


Pladser:
14 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør a’ 60 min.
 • Godt sammenhold i et lukket forløb sammen med andre som også ønsker at tabe sig
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • Individuel kropsanalyse ved opstart og afslutning af forløbet
 • Oplæg om kost, vaner og adfærdsændring inden opstart og igen som afslutning inkl. lidt mad og drikke
 • Udlevering af opstartsmateriale vedr. kost og motion (opskrifter, hjemmetræningsprogrammer mv.)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Adgang til lukket facebook gruppe hvor der i forløbet bliver postet opslag omkring kost og inspiration til aktiviteter
 • Rabat på bootcamp på 120 kr., hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Dette hold er for personer der ønsker at sætte fut i et vægttab, og få en sundere og stærkere krop – både kvinder og mænd kan deltage. Her har vi både fokus på træning og på kosten. Det er funktionel træning, som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wallballs, TRX, romaskiner og meget andet. ALLE uanset niveau kan deltage, så du skal endelig ikke holde dig tilbage, og der er god tid til at vejlede den enkelte. Har du væsentlige skader eller fysiske begrænsninger anbefaler vi at du kontakter os, evt. også i samråd med egen læge, inden tilmelding.

Vi træner 60 min. 2 gange om ugen – i alt 16 træninger, og det vil være varierende træninger fra gang til gang.

Kropsanalyse og oplæg

Inden forløbets opstart, samt når forløbet er afsluttet, vil der være mulighed for at få foretaget en individuel kropsanalyse. Denne indebærer vejning og måling af bl.a. muskelopbygning, fedtprocent, bodyage og meget mere, og er selvfølgelig valgfrit. Udover dette vil der i forbindelse med kropsanalysen, være et oplæg omkring kost, vaner og adfærdsændring, så du her kan få inspiration til at optimere dit vægttab og få en sundere livsstil. Oplægget afholdes af Pia Crone, som er uddannet kostvejleder med en prof. bachelor i ernæring og sundhed, og som er instruktør på bootcampen. Her vil der ligeledes være mulighed for at møde alle de andre deltagere på holdet. Der vil blive serveret lidt at drikke og spise, og der vil være mulighed for at tale med hinanden, dele erfaringer og stille spørgsmål.

Der vil i forbindelse med den individuelle kropsanalyse være lidt ventetid indtil alle, der ønsker det, har været igennem. Det foregår selvfølgelig enkeltvis og under fuld diskretion. Samlet set vil kropsanalyser samt oplæg vare i ca. 2-3 timer.

Inden opstart vil du modtage materiale på mail som indeholder en masse gode råd og vejledning omkring kost, vaner og motion samt madopskrifter og forslag til hjemmetræning.

For at en Bootcamp Vægttab gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.


Bootcamp Outdoor

Bootcamp Outdoor – næste holdstart august 2021

Bootcamp outdoor foregår altid udendørs uanset vejret (kun tordenvejr kan forårsage aflysning). Træningen foregår i skoven ved krydset af Vesterskovvej og Vestre Ringvej, og vi mødes ved p-pladsen på starttidspunktet.

Tidspunkter:
kl.
kl.

8 ugers forløb

Pris:
895 kr.

Pladser:
14 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp Outdoor:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Mulighed for adgang til lukket Facebook gruppe for deltagere på Bootcamp Outdoor
 • Ingen aflysninger på grund af dårligt vejr – kun ved torden
 • Masser af frisk luft og træning i naturen
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 120 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Frisk luft og effektiv træning er nøgleordene på dette hold. Som udgangspunkt træner vi i skoven, men der kunne også være mulighed for at træne andre steder ind imellem. Vi mødes altid ved skoven ved Vesterskovvej. Vi træner altid udenfor så tag træningstøj på så det passer til vejret. Lag på lag er en fordel, så der er mulighed for at tage noget af og på. Sker det at det tordner når vi skal træne, vil træningen blive aflyst.

Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX og sjippetov, men det kan også være noget der allerede findes i naturen som træstubbe og sten. Kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så både nybegynderen og den øvede kan være med.

Er frisk luft og træning noget for dig, så tag din nabo, svigerfar, datter eller en anden i hånden og meld jer til. Vi træner 2 gange om ugen. Vi lover at du vil blive udfordret, og at det samtidig bliver sjovt.

For at en Bootcamp Outdoor gennemføres, skal der være min. 4 deltagere.