Bootcamp

Bootcamp hos CrossBox i Hadsten

Hos CrossBox tilbyder vi 3 forskellige faste Bootcamps. Vi opdaterer løbende med nye forløb, og måske også en ny type bootcamp. Vi har bl.a. en Børne Bootcamp i nogle af skoleferierne, hvor der er fokus på træning, kost, sjov og nye sociale relationer. Så tjek ind her på siden, hvis du vil læse mere om vores bootcamps, og finde info om hvornår den næste bootcamp starter.

Hvad er bootcamp
En Bootcamp er et intensivt træningsforløb, hvor der udover træning, også er andre aktiviteter tilknyttet, afhængig af hvilken type Bootcamp der passer til dit behov.

Har du lyst til at læse mere om bootcamp og fordelene ved denne træningsform, kan du læse vores blogindlæg ved at klikke på nedenstående link:

Blogindlæg: Hvad er bootcamp


Bootcamp efterfødsel

Bootcamp Efterfødsel –
Nyt hold med opstart d. 12 januar 2021

BootCamp efterfødsel hos CrossBox i Hadsten

Holdstart d. 12 januar 2021 på nyt forløb af Bootcam Efterfødsel. Tilmelding er åben. Vi ser frem til at træne med dig.

Bootcamp Efterfødsel udbydes som 8 ugers forløb, med en ugentlig holdtræning hos CrossBox i Hadsten. Holdet er til dig, der ønsker at genopbygge muskler og stabilitet, samt få en grundform, efter graviditet og fødsel. Der udbydes hold tirsdag og/eller fredag formiddag. Der afsættes 60 min. til hver træning. Efter træning serveres lidt frugt, til at slutte af med, hvor du har mulighed for at hygge med dit barn og de andre mødre og børn. (der tages forbehold for at corona restriktionerne gør at dette i en del af forløbet ikke er muligt) Læs herunder meget mere om Bootcamp efterfødsel.

Bootcamp Efterfødsel starter d. 12. januar 2021 og har sidste træning d. 16 marts 2021. I alt 8 træninger. Bemærk at der ikke er hold d. 2. februar og i hele uge 7. Her har du dog mulighed for at selvtræne, da du i hele forløbet har adgang til lokalerne.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 10.30-11.30


Varighed 60 min. pr. træning.

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

(grundet det nuværende forsamlingsforbud, er pladserne begrænset til 9. Såfremt det bliver muligt åbnes der op for flere pladser)

Alt dette får du på Bootcamp efterfødsel:

 • Ugentlig træning med instruktør
 • Fri adgang til træning på egen hånd hos CrossBox
 • Opstartsmateriale tilsendt pr. mail
 • Frugt efter træning
 • Mulighed for at skabe sociale relationer.
 • Råd og vejledning fra træner/kostvejleder.
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Rabat på bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Skal du have formen tilbage efter fødslen, så er dette hold lige noget for dig. Her er babyer naturligvis velkomne, og vi kan endda finde på at bruge dem som en del af træningen. Det gavner nemlig både mor og barn. Her er fokus på mild konditionstræning og på styrketræning af hele kroppen – men især bækkenbund og core (mave & ryg muskulatur). Det er en rolig og hyggelig, men samtidig effektiv træning, hvor der selvfølgelig tages hensyn til den enkelte deltager og eventuelle begrænsninger efter fødslen. Der er plads til både barnevogn, bleskift og amning. Vi træner i ca. en time, og bagefter slutter vi af med hygge, hvor der vil være lidt snacks og drikkelse. Her vil der være mulighed for at spørge ind til kost, hjemmetræning eller hvad der ellers er interesse for. Inden opstart vil du modtage en e-mail med information og gode råd i forhold til træningen.

Ved køb af denne bootcamp, får du i perioden du deltager på bootcamp, adgang til at træne på egen hånd i vores lokaler. Du kan benytte de øvelser du har lært under træning i bootcampen, og evt. mødes med de andre deltagere og træne med dem.

Dette er et godt bud på en aktivitet for mødregruppen.

OBS! Det er en god idé at få grønt lys fra egen læge inden du påbegynder træning efter fødsel, specielt hvis du har haft en fødsel med komplikationer.


Morgen Bootcamp

Morgen Bootcamp – 
Nyt hold med opstart 12. januar 2021

Morgen Bootcamp udbydes med start i januar 2021. Holdet er en pendant til vores Bootcamp outdoor. Men da vejret i vintermånederne ikke indbyder til udendørs træning, rykker vi træningen indenfor i vores lokaler hos CrossBox.

Træningen er fortsat målrette dig, der gerne vil starte dagen med et skud god energi og høj puls.

Morgen Bootcamp starter d. 12. januar 2021 og har sidste træning d. 16 marts 2021. I alt 16 træninger. Bemærk at der ikke er hold d. 2. februar og i hele uge 7. Her har du dog mulighed for at selvtræne, da du i hele forløbet har adgang til lokalerne.

Tidspunkter:
Tirsdage kl 06.00-6.45
Fredage kl. 06.00-6.45

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

(grundet det nuværende forsamlingsforbud, er pladserne begrænset til 9. Såfremt det bliver muligt åbnes der op for flere pladser)

Alt dette får du på Morgen Bootcamp:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Før og efter fysisk test
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 400 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Morgen Bootcamp er træning til dig der er morgenfrisk og gerne vil starte dagen med god et spark god energi. Det kan være svært at komme ud af fjerene om morgenen, men når først du har fået trænet, så har du en fantastisk følelse i kroppen.

Vi laver funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX og sjippetov – kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så båden nybegynderen og den øvede kan være med og bliver udfordret. Samtidig sørger vi for at det også bliver sjovt at komme i, eller holde formen.

Under første og sidste træning, vil alle der har lyst til det, blive testet i udvalgte øvelser, for at synliggøre fremskridt og resultater, henover bootcampen.


Bootcamp vægttab

Bootcamp Vægttab – 
Nyt hold med opstart d. 12 januar 2021

BootCamp Vægttab CrossBox Hadsten

Bootcamp Vægttab er med opstart d. 12 januar 2021. Nye pladser på denne populære Bootcamp hos CrossBox i Hadsten. Læs her mere om Bootcampen, og skynd dig at sikre en plads.

Bootcamp Vægttab udbydes som 8 ugers forløb, med 2 ugentlige træninger hos CrossBox i Hadsten. Inden opstart, og ved afslutning på forløbet, kan du blive vejet og målt, samt få en personlig samtale med kostvejleder Pia Crone – i alt. 2 x 45 min. sessioner. Træningen tilpasses til dit niveau, så uanset om du er nybegynder, eller om du har trænet før, så får du udbytte af alle træninger.

Vi lover at det bliver et intenst forløb, men hvor der også er plads til at have det sjovt sammen i gruppen, og hvor træningerne er motiverende og giver dig god energi.

Bootcamp Vægttab starter d. 12. januar 2021 og har sidste træning d. 16 marts 2021. I alt 16 træninger. Bemærk at der ikke er hold d. 2. februar og i hele uge 7. Her har du dog mulighed for at selvtræne, da du i hele forløbet har adgang til lokalerne.

Tidspunkter:
Tirsdage kl. 16.45 – 17.45
Torsdage kl. 16.45 – 17.45

Der trænes ikke tirsdag d. 2/2-2021 samt i uge 7.

8 ugers forløb

Pris:
1.695 kr.


Pladser:
14 pladser på hvert forløb

(grundet det nuværende forsamlingsforbud, er pladserne begrænset til 9. Såfremt det bliver muligt åbnes der op for flere pladser)

Alt dette får du på Bootcamp vægttab:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Godt sammenhold i et lukket forløb sammen med andre som også ønsker at tabe sig
 • Fri adgang til træning på egen hånd i normal åbningstid
 • Individuel kropsanalyse ved opstart og afslutning af forløbet
 • 2 Individuelle kostvejledningssamtaler ifbm. kropsanalyse
 • Udlevering af opstartsmateriale vedr. kost og motion (opskrifter, hjemmetræningsprogram-mer mv.)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • Adgang til lukket facebook gruppe hvor der i forløbet bliver postet opslag omkring kost og inspiration til aktiviteter
 • Rabat på bootcamp på 120 kr., hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Dette hold er for personer med mere eller mindre overvægt, som ønsker at tabe sig og samtidig få en sundere og stærkere krop – både kvinder og mænd kan deltage. Her har vi både fokus på træning og på kosten. Holdet er ikke så stort, så der er god tid til den enkelte deltager. Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wallballs, TRX, og romaskiner. ALLE uanset niveau kan deltage, så du skal endelig ikke holde dig tilbage. Har du væsentlige skader eller fysiske begrænsninger anbefaler vi at du kontakter os, evt. også i samråd med egen læge, inden tilmelding.

Vi starter timen med at træne. Det vil være varierende træninger fra gang til gang. Hvis der er ønske og behov for det, bruges den sidste del af timen (5-7 min.) på eventuelle spørgsmål omkring kost, træning osv. Det er en god idé at skrive en mail til mig forinden, hvis du har et emne eller et spørgsmål, så jeg er bedst muligt forberedt, og ved at jeg skal sætte tid af til det. Dermed er det også muligt at være anonym i sine spørgsmål. Ellers er det selvfølgelig også muligt at tage en mere personlig dialog på de 2 samtaler vi har i forbindelse med forløbet.

Kropsanalyse og vejldedningssamtaler

I starten af forløbet, samt ved afslutning af forløbet, får du foretaget en individuel kropsanalyse. Denne indebærer vejning og måling af bl.a. muskelmasse, fedtprocent, bodyage og meget mere. Udover dette får du sammen med kropsanalysen, en samtale med kostvejleder der også er instruktør på holdet. Her ser vi på hvordan din kost er i dag, og hvordan du kan optimere dit vægttab, ved små ændringer i dine kostvaner. Du skal booke en tid for kropsanalyse og samtale, ved at kontakte os, inden opstart af forløbet.

Inden opstart vil du modtage materiale på mail som indeholder en masse gode råd og vejledning omkring kost, vaner og motion samt madopskrifter og forslag til hjemmetræning.


Bootcamp outdoor

Bootcamp Outdoor –

Tilbage forår 2021

BootCamp Outdoor CrossBox Hadsten

Bootcam Outdoor er pt. sat på pause hen over vintermånederne. Vi forventer at starte et nyt hold Bootcamp Outdoor sidst i marts/først i april 2021.

Vi rykker til gengæld indenfor henover vinteren og åbner en ny Bootcamp Morgentræning. Denne kan du læse mere om og booke din plads her på siden.

Tidspunkter:
kl. 06.00-6.45
kl. 06.00-6.45

8 ugers forløb

Pris:
795 kr.

Pladser:
12 pladser på hvert forløb

Alt dette får du på Bootcamp Outdoor:

 • 2 ugentlige træninger med instruktør
 • Før og efter fysisk test
 • Ingen aflysninger på grund af dårligt vejr- med garanti
 • Mulighed for at købe en professionel vejning og måling til 99 kr. (50 kr. rabat)
 • Godt sammenhold og motiverende træninger
 • 120 kr. rabat på Bootcamp, hvis du allerede er medlem og har abonnement med fri træning og holdtræning

Holdbeskrivelse

Frisk luft og effektiv træning er nøgleordene på dette hold. Om vi går i skoven, ud på græsset eller blot bruger de omkringliggende arealer vil variere – men vi går ud. Er vejret helt forfærdeligt har vi mulighed for at træne indendørs, men tag altid træningstøj på så det passer til vejret.

Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, TRX og sjippetov, men det kan også være noget der allerede findes i naturen som træstubbe og sten. Kun fantasien sætter grænser, og ikke to træninger bliver ens.
Træningen er tilpasset alle, så båden nybegynderen og den øvede kan være med.

Under første og sidste træning, vil alle der har lyst til det, blive testet i udvalgte øvelser, for at synliggøre fremskridt og resultater, henover bootcampen.

Er frisk luft og træning noget for dig, så tag din nabo, svigerfar, datter eller en anden i hånden og meld jer til. Vi træner 2 gange om ugen. Vi lover at du vil blive udfordret, og at det samtidig bliver sjovt.