Instruktørene

Hos CrossBox har vi et fantastisk hold af instruktører, som arbejder på at give gode oplevelser på vores holdtræninger. Her på siden kan du se hvem instruktørene er, og læse lidt mere om deres baggrud samt hvilke hold de har hos CrossBox i Hadsten

BilledeOm instruktøren:
Instruktør Pia CronePia Crone

Indehaver, instruktør, træner, kostvejleder og personlig træner hos CrossBox. Du vil finde Pia på holdtræninger hen over ugen, både alm. Cross, Børnetræning og familietræning. Endvidere er hun den primære drivkraft på alle vores bootcamps.
Pia er uddannet CrossGym og fitnessinstruktør. Endvidere er hun ved at færdiggøre en uddannelse i ernæring og sundhed.
Instruktør Thomas Jørgensen
Thomas Jørgensen

Indehaver, administration, instruktør på BootCamp Outdoor samt holdtræning. Thomas har en en lang historik med sport og træning, og har siden 2015 dyrket styrketræning og cross intensivt.
Henrik Lassen

Henrik har selv dyrket CrossFit i mange år, og er certificeret som level 1 instruktør i CrossFit. Henrik er instruktør på vores cross hold hver torsdag.
Instruktør Ulla BehrUlla Behr

Ulla har stor erfaring med CrossFit, og er certificeret level 1 CrossFit instruktør. Ulla går til konkurrencer indenfor sporten, og har en bred viden, hun kan bruge til at sammensætte gode varierende træninger. Ulla underviser på Cross hver tirsdag
Daniel Kallehauge & SaraDaniel Kallehauge & Sara

Daniel har stor erfaring indenfor Cross. Han har været "stærk mand" og flyttet meget tunge ting. Endvider har han trænet Cross i mange år, og har tidligere undervist unge, på Cross hold.
Christian Hansen
Julie Almsten

Julie er instruktør på Cross Vægtløftning, og I kan også møde hende på nogle af vores andre Cross hold. Julie skriver om sig selv:

Tidligere har jeg dyrket vægtløftning og Crossfit på konkurrence plan. Mit fokus har mest været på vægtløftning og styrke, hvor jeg har Dansk vægtløftnings forbunds træner uddannelse. Derfor vil der på mine hold, være fokus på teknikken i øvelserne snatch, clean and jerk, squat, bænk og dødløft selvfølgelig efterfulgt af en wod.

De seneste par år er jeg selv begyndt at udforske natural movement og diverse kropsvægt øvelser, så det kan også være I får lov at udforske det, sammen med mig

Har du lyst til at blive instruktør hos CrossBox

Skulle du have lyst til at blive instruktør hos CrossBox, er du velkommen til at kontakte os. Vi arbejder konstant på at udvide vores holdplan, samt øge antallet af bootcamps. Vi har ikke nogle formelle krav, men vil dog gerne at du har erfaring med træning, at kemien passer, og at du er villig til at give gode oplevelser til alle der kommer i CrossBox, samt at være en god ambassadør for stedet. Har du relevant uddannelse vil det helt sikkert være en fordel.

Send en beskrivelse af dig selv og dine erfaringer/kompetencer, samt motivation for at skulle være instruktør hos CrossBox til hadsten@crossbox.dk.