Holdbeskrivelser

I CrossBox kan du deltage på en række hold. Holdene er åbne for medlemmer af CrossBox. Der kan dog være hold som har begrænsninger, fx børnehold og familietræning. Se mere herom i holdbeskrivelser her på siden. Såfremt du ikke finder den ønskede holdtræning, eller har spørgsmål til nedenstående holdbeskrivelser, så se nederst på denne side.

Ønsker du som medlem at booke holdtræning, kan du følge dette link: Book holdtræning

Holdbeskrivelser

Da vi oplever stor interesse for vores holdtræninger arbejder vi på højtryk, for at kunne udvide med flere hold. Vi melder ud så snart vi kan.

Familietræning

Tidspunkter for holdet:
Lørdage kl. 10.00-11.00

Holdbeskrivelse:
Familietræning er et sjovt og hyggeligt hold, for forældre og børn fra 7 år, hvor I træner sammen som en familie, og med andre familier. Her få man sved på panden, med øvelser som kan udføres af hele familien. Det er funktionel træning som udføres i en kombination af styrke- og konditionstræning. Som belastning bruger vi egen kropsvægt kombineret med udstyr som Kettlebells, wallballs, TRX, jumpbox, romaskiner og sjippetov. Til børnene benytter vi bl.a. kosteskaft, små vægte og andre alternative redskaber. Træningen er inspireret af CrossFit®, så de voksne kan godt blive udsat for tungere løft med fx vægtstænger, men tilrettelagt så alle kan være med. Så tag familien med til en sjov og effektiv træning – alle er velkomne.

Øvrig information:

Fra hver familie skal mindst en person deltage på hver træning, som er over 15 år gammel. Dette er nødvendigt for at sikre alles sikkerhed, da denne person har det primære ansvar for personen/personerne fra husstanden, der er under 15 år.
Ligesom der skal deltage en person over 15 år, skal der deltage en person under 15, da dette hold er for familier.

Instruktør:

På holdet om lørdagen er det Pia Crone der er instruktør

Børnetræning

Tidspunkt for hold:

Tirsdage kl. 17.00 – 18.00
Torsdage kl. 16.30-17.30

Holdbeskrivelse:
Dette hold er for børn i alderen 7-14 år*. Her skal vi træne på en sjov og legende måde, så børnene får en effektiv træning, samtidig med at de har det sjovt. Under træningen lægges der vægt på at styrke børnenes motorik, balance, smidighed, styrke og udholdenhed. Det er funktionel træning, hvor egen kropsvægt bringes i spil og det lette udstyr bruges som belastning. Træningen kombineres også med andre redskaber og lege. Trænger dit barn til nye udfordringer, et godt socialt fællesskab, så gå direkte til tilmelding.

Instruktør:

Tirsdage – Daniel Kallehauge og Sara
Torsdage – Pia Crone

*kontakt os hvis du har et barn der ønsker at deltage, men falder udenfor aldersgrænsen. Så ser vi om vi kan finde en løsning.

Cross

Tidspunkt for hold:
Mandage kl. 18.00-19.00
Tirsdage kl. 18.30-19.30
Onsdage kl. 19.00-20.00 (Fra uge 43)
Torsdage kl. 19.30-20.30

Cross er for dig der ønsker at lave WOD’s (Workout Of the Day/dagens træning) som altid udfordrer, og sjældent er ens fra gang til gang. Det er funktionel træning som både består at konditionstræning og styrketræning. Vi benytter udstyr som vægtstænger, battlerope, kettlebells, traktordæk, pull up rack, wall balls, traktordæk og meget mere. WOD’sene vil variere fra gang til gang, og er altid lavet så alle kan være med, uanset niveau eller tidligere kendskab til øvelserne.
Den individuelle belastning kan varieres alt efter hvilket niveau man ligger på som individ, så alle kan være med, og alle kan blive udfordret. Der vil altid være en uddannet instruktør, som styrer dagens WOD og hjælper med at alle udfører øvelserne korrekt. Ofte vil der også være hjælp at hente fra de rutinerede deltagere på holdet.

Deltagelse på en Cross holdtræning, er ofte mere end bare træning. Man lærer hinanden at kende, ved samarbejde og små konkurrencer, indbygget i de forskellige WOD’s

Instruktør:

Instruktør på holdet Cross om mandagen er Thomas Jørgensen
Instruktør på holdet Cross om tirsdagen er Ulla Behr
Instruktør på holdet Cross om onsdagen er Pia Crone
Instruktør på holdet Cross om torsdagen er Henrik Lassen

Spørg os om holdtræning hos CrossBox

Hvis du har spørgsmål til vores holdbeskrivelser eller har ønske om andre typer af hold, så kontakt os endelig. Husk at vi også tilbyder bootcamps, som typisk også er holdtræninger, dog med et mere intenst og specialiseret forløb, samt flere fordele tilknyttet. Læs om vores bootcamps her: Bootcamp hos CrossBox