Information om Corona restriktioner hos CrossBox

Corona virus – Covid 19 har siden marts, haft stor påvirkning på os allesammen. Heldigvis er Danmark nu ved at åbne op, og det er nu blevet muligt for os at åbne for træning i vores lokaler, både holdtræning og selvtræning. Det bliver en anderledes oplevelse, hvor vi stadig skal holde afstand og gøre rent/spritte af. Men hvor er vi glade for at vi nu kan åbne døre for jer.

Vi går meget op i at følge alle anvisninger fra sundheds- myndighederne, og at sikre alle mod unødig smitterisiko. Det er os derfor meget magtpåliggende, at gøre det klart, at alle udstukne retningslinjer følges, og alle anvisninger i lokalet SKAL overholdes.

Når du tilmelder dig et hold eller træner selv hos CrossBox i Hadsten, i perioden fra 09.06.2020 og frem, er der en række restriktioner og anbefalinger du skal gøre dig bekendt med. Læs venligst hele listen grundigt:

Restriktioner til træning hos CrossBox

🔹 Der kan maksimalt deltage 12 medlemmer + instruktør på vores hold (dette for at sikre udstyr til alle på holdtræninger)
🔹 Er du syg eller har symptomer på sygdom, kan du ikke træne hos CrossBox, men skal holde dig hjemme til du er symptomfri.
🔹 Der må maksimalt opholde sig 50 personer i lokalerne på Mågevej 20, 8370 Hadsten
🔹 Der trænes med et minimum af udstyr, og der skal holdes 2 meters afstand til personer udenfor din husstand.
🔹 Holdenes varighed er 45 min.
🔹 Kom gerne omklædt og forlad området straks efter træningen er afsluttet.
🔹 Medbring gerne selv håndsprit.
🔹 Retningslinjerne udarbejdet af Kulturministeriet overholdes til enhver tid. Retningslinjerne kan findes her:
https://kum.dk/covid-19/retningslinjer-for-genaabning/