Corona


Corona – Covid 19 har siden marts, haft stor påvirkning på os allesammen. Heldigvis er Danmark nu ved at åbne op, og det er nu blevet muligt for os at åbne for udendørs træning. Det bliver i en anden udgave end I kender det, og med mange restriktioner. Men vi er i gang, og lad os fokusere på det.

Vi går meget op i at følge alle anvisninger fra sundheds- myndighederne, og at sikre alle mod unødig smitte. Det er os derfor meget magtpåliggende, at gøre det klart, at alle udstukne retningslinjer følges. Såfremt det viser sig ikke at kunne lade sig gøre, forbeholder vi os ret til at aflyse hold igen, frem til der kommer yderligere lempelser fra myndighederne.


Når du tilmelder dig et udendørs hold hos CrossBox i Hadsten, i perioden fra 27.04.2020 og frem til vi igen kan åbne normalt, er der en lang række restriktioner og anbefalinger du skal gøre dig bekendt med. Læs venligst hele listen grundigt:

Restriktioner til udendørs træning

🔹 Der kan maksimalt deltage 9 medlemmer + 1 instruktør. (dette for at overholde forsamlingsforbuddet på maks. 10 personer)
🔹 Er du syg eller har symptomer på sygdom, kan du ikke deltage på holdtræning.
🔹 Der trænes med et minimum af udstyr, og der skal holdes 2 meters afstand.
🔹 Holdenes varighed er 45 min.
🔹 Vi opfordrer til, at man kun tilmelder sig et hold pr. uge, så alle medlemmer har mulighed for at deltage på et hold i denne periode.
🔹 Man skal komme omklædt, selv medbringe fyldt drikkedunk, og forlade området straks efter træningen er afsluttet.
🔹 Lokalerne kan ikke benyttes. Der er derfor ikke tilgængelig opbevaring, mulighed for at benytte toiletfaciliteter mv.
🔹 Man må ikke medbringe børn eller andre til en voksen holdtræning, da der er forbud mod forsamling på mere end 10 personer
🔹 Man bør selv medbringe håndsprit, og evt. handsker, da der ikke er mulighed for håndvask mv.
🔹 Retningslinjerne udarbejdet af DIF skal overholdes. Retningslinjerne kan findes her:
https://www.dif.dk/da/forening/raad-og-viden-om-idraetsudvikling/coronaYderligere vedr. børnehold

🔹 Forældre kan ikke vente på børnene på CrossBox’s område. Ophold i biler er naturligvis tilladt.
🔹 Ved aflevering og afhentning, skal forældrene blive i bilerne.
🔹 Forældre er ansvarlige for at de deltagende børn, har vasket hænder inden deltagelse. Børnene må meget gerne medbringe handsker og evt. egen håndsprit.
🔹 Ophold før 10 min. inden samt 10 min. efter holdtræning, er ikke muligt, da der ikke vil være opsyn med børnene.


Øvrige retningslinjer

Da dette er “ukendt territorie” for os, forbeholder vi os ret til at udstede nye retningslinjer op til 1 time før holdstart. Endvidere forbeholder vi os ret til at aflyse hold, såfremt det viser sig at retningslinjer ikke overholdes.

Holdene starter på samme tidspunkt som “de plejer” og slutter efter 45 min. Dette for at give instruktøren tid til at rydde op og rengøre evt. udstyr.